Голям проблем с кчване на килограми

• 1 817
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
В колко ставате, за да отидете на градина? Извървявате 4 км. в едната посока с дете и 4 км. обратно отново с дете - пеша? Едно дете ходи с около 3,5 км./ч, та в градски условия това би ви отнемало в едната посока час и половина пеш. Дори и да го носите не можете да увеличите скоростта, поради тежестта. Дори и да сте с количка или тротинетка - качването и слизането от тротоари, пресичането - пак горе долу толкова.
Не го казвам да се заяждам, а за да си сметнете колко реално са ви километрите. Ако искате вижте на Waze колко реално е разстоянието. И си сметнете правилно калориите. Това ще ви даде отговора - имате по-малко разход, отколкото смятяте и приемате повече калории или неправилно разпределени.
На килограмите, коит написахте, че сте ако вечер минете на постно месо и салата, а през деня не изпадате в големи ограничения пак ще отслабнете.

Недостига на витамин Д не ви е проблема. Е, добре е да го набавите, но напоследък и това се отрича активно. Парадокса е, че витамин Д е хормон Simple Smile

В колко ставате, за да отидете на градина?

# 61
На 2 км е градината - сутрин отива 2 км и се връща 2 км, и следобед същото.

# 62
Аз също мисля, че проблема не е във витамин “Д”, ако е в недостиг ще си вземе допълнителни добавки, но надали има чак такова влияние върху килограмите.
Аз попитах многократно авторката как точно си изчислява калориите, защото освен ако не вкарва дословно всичко в калориен калкулатор (всяка лъжица захар, млякото в кафето, зехтина в салатата и т.н.) със сигурност много подценява калорийният си прием. Няма как да яде под 1000 калории всеки ден и да не отслабва. Физически не е възможност.

# 63

В колко ставате, за да отидете на градина?
Ходи по 2км в посока.
Понеже имаме куче, което аз извеждам сутрин та проверих Wink Тази сутрин на 14:19 минути съм изминала с кучето 980 метра със скорост 3,5 км/h.

Та за 40-50 минути би трябвало да стигне до градината.
Обикновено хората, които не измерват целенасочено ходенето имат заблуда колко вървят. Леля ми е със степажна походка. Като ми каже че е ходила до магазина и е изминала 5 км - просто припадам. До магазина се не повече от 700 метра. Но така и давал часовиника и ходи й обясни. А вече е поне 120 кг.

# 64
Силно ме съмнява мен. Понякога се е налагало с дъщеря ми да хванем автобус, който не спира точно в селото, а на разклона, който е на 1 км от селото, и не върви с 3.5 км /час, а с по-малко, и доста мрънка, 2 км надали ще извърви, докато бързаме, а е на 6. Потребителката твърди, че има 4 деца, най-голямото от които е на 4 или по-малко, останалите на около 3, 2 и 1 година. Та с 4-те деца на такава възраст ли изминава 2 км, или някои от децата стоят вкъщи сами, докато тя отиде и се върне...? Като цяло има доста детайли, които са съмнителни.

Общи условия

Активация на акаунт