Тренировки в домашни условия - 125

• 9 693
  • 195
  •   1
Отговори
# 165
Дез съжалявам за разочарованието, кофти е като хвърля човек труд за подготовка. От друга страна аз много силно вярвам, че всяко зло е за добро. Пращам ти прегръдки Hug А тея пози, дето ги пусна са просто Уау! Не мога и да си мечтая така да балансирам Grinning
Седмичният ми отчет: продължавам с Fuel и си допълвам от новата програма на Хедър Fusion.
Понеделник Fuel D18 glutes and hamstrings + 10min glute finisher, 12km
Вторник Fuel D1 upper body giant sets, 7km
Сряда AM Fuel D20 body weight only hiit, 13km PM Fusion D11 biceps, triceps, shoulders
Четвъртък Fusion D12 power pilates +10min mobility, 2x4km
Петък 8km
Събота Fusion D15 full body strength and cardio + D17 core strength, 10km
Днес Fuel D16 quad supersets, 10km
Четири с Каролайн и четири с Хедър, доволна съм Blush

# 166
Юхуууу Дез ...кви неща можеш 💪
Днес-батут ,стреч ,разходка в гората ,сауна .🙃

# 167
Благодаря ви, момичета. Hug
Коста, и аз се надявам, че е за добро. За щастие подготовката не отиде на вятъра, трябваха ми всичките дисциплини така или иначе, особено пъргавината. Ще вкарвам ХИИТовете на Каролин с бърпита когато мога.

Понеже предишната ми седмица беше слаба, официално тази изминала я броя за 1/16 до март месец.
4 силови + 1 тичане, ежедневна мобилност и йога. Влязох в зимен режим. Ще броя седмици, да мине по-бързо.

Сутринта тичах, следобед мобилност. Скатах се от навеждания назад, оставям ги за утре сутрин.

# 168
От миналата сряда до днес - 4 тренировки: денс флоу, Карълайн фул боди с тежести, Пилатес и пол денсинг.

В събота приятелката ми дойде на урок при мен да изпробва пилона за първи път. Тя е много силна и има страхотно изразени мускули навсякъде, включително и корема. Справи се чудесно, можеше да вдига нейното тегло и да се набира нависоко (набирането аз не го мога толкова добре след 3 години пол денсинг). Вчера ми писа, че от кръста нагоре има мускулна треска и всичко я боли, включително краката.
Забавно беше, хареса ѝ и дори си пусна едно видео на фейсбук.

Да ви питам - вие пускате ли снимки или видеота от тренировките си в социалните мрежи, без значение дали са постове или сторита? Как бихте реагирали ако ваша позната си пуска от време на време пол денс видеотата?

Успешна седмица на всички!

# 169
Еми...как... ще ми е интервсно да ги гледам ...яко е .Много хора ,които следвам си пускат поул денса и има едни обръчи ....Пускала съм си трениривки на стори ,с монтаж ,музика ...ала -бала...
Днес по план -стреч ,батут ,цяло тяло +кардио (20 мин ) 10 000 крачки ....дано успея ....

# 170
  • Перник
Аз редовно си споделям бяганията в социалните мрежи - статистика от часовника, някоя и друга гледка, понякога селфи. Сигурно на хората им е досадно, ама никой не ги кара да гледат насила Grinning

# 171
И аз имам приятелки, които споделят спортовете си, и им се радвам. Всеки прави каквото му харесва според интересите - зумба, тичане за маратони, трениране в зала или вкъщи, каране на колело.

Но моят спорт като е малко стигматизиран, и рядко пускам нещо, някоя снимка на мен до пилона в студиото примерно. Видео досега съм слагала само едно, а имам толкова много, с които се гордея, защото прогресът ми е голям.

Последната година осъзнах, че съм много консервативна и с консервативна корпоративна работа, и вътрешното ми чувство е да не поствам. И голяма част от обкръжението ми е такова до някаква степен. Мисля си, че хората нямат информация и няма да разберат какво точно правя, ще започнат да допускат, осъждат и говорят, и това ме спира. Имах и разни случки със семейни приятели (мъже), които яко се спичаха, като почна да говоря за пол денс (пред всички, не конкретно пред даден човек). Знам, че това са тяхните комплекси, но хора с подобни разсъждения са много за съжаление.

Извинявам се за отклонението, но е тема която ме вълнува. Защото жените, практикуващи мъжки спортове са аплодирани, а ние трябва да сме скрити някъде, не дай боже да притесним някой дядо.

И другото, което малко ме шокира. Моята приятелка много харесва видеотата ми, но ми каза преди няколко месеца супер категорично, че никога не би пуснала такова видео на фейсбук. Тя е много широко скроена като цяло. И сега като дойде на урок при мен, буквално след един час си пусна видеото. Та това не го разбрах… Приемам го като урок, че хората говорят, без да се замислят и трябва да действам както аз го чувствам, не да се съобразявам с всеки.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 17:58 от MagiB

# 172
  • Бургас
Маги, разбирам те напълно. При такова обкръжение май е по-добре да не постваш. Или си ги пазиш за себе си или ги споделяш лично с хора, които ще ти се радват. Риска мнозинството да изтълкува погрешно хобито ти е много голям, не си струва да си причиняваш такива негативни преживявания.
Аз такива успехи нямам, ама понякога съм имала желание да споделя публично снимка на шпагат примерно, ама като си помисля колко хора ще решат, че се "чекна" с някаква цел и търся нещо... се въздържам.
За приятелката и видеата, не знам, освен да е взела да смята, че ако публикуваш, ще я засенчиш и на нея няма да й обърнат внимание Laughing
Дез, дано да е за по-добро неприемането в редиците на полицията, не съжалявай. Следя с интерес предизвикателствата, с които се захващаш. Малк отчет - с Ваня съм доста редовна, кефи ме, а на висенето я докарах до минута и 10с с не много чести тренировки, доволна съм.

# 173
  • 1st floor
Дез, съжалявам за работата! Не успях да ти видя снимките, но съм сигурна, че са били уау! Smiley

Аз поствам всичко каквото душа ми иска във фейса. Не ме интересува кой какво си мисли за мен. Изключение прави само баща ми!  И понякога шефът ми, когато поствам в работно време. Laughing

Изоставам два дена с тренировките, че имах гости и заеха стаята, в която сутрин преди работа тренирам. От утре съм на линия, сега отивам на плуване.

Home raider, писа, че правиш двуразови тренировки. С какво комбинираш БР?

# 174
Аз ако ходя на пол денс и мога разни неща  ще валят сторита денонощно хаха 🤣

# 175
  • София
Home raider, писа, че правиш двуразови тренировки. С какво комбинираш БР?
Кръгова тренировка в "дамски" фитнес -  30 мин. интензивна тренировка като се редуват едно  упражнение на уред, едно с гири или собствено тяло. Близо до офиса ми е и хода в обедната почивка Satisfied Много добре ми идва не само физически.

Днес - тренировка 12 Боди революшън. Последна седмица ми е.
Аз , например като бягах 5 км на wizz маратона, го споделих в мрежата, защото за мен беше първия маратон и от много време исках да го направя. И макар да е най-малката дестинация и  да не е кой знае какво,  за мен е  голямо постижение и се гордея, че се престраших да участвам. Но най-интересното е, че мои познати, които не бях чувала и виждала отдавна, ми пишеха  и поздравяваха и пишеха даже какви постижения се опитват да направят  и те.

# 176
Нищо ново нямям, влизам само за кураж на Дези Heart

# 177
Е ...то въпросът беше за пол денса специално защото се свързва със стриптийз от разни закостеняли  чичаци и лели ....бягане и планинарство ясно ,че са в безопасната  зона.
Аз преди редовно пусках засукани сторита ...ма малко вече  ме мързи да обработвам .
За пол денса разбрах за първи път от една актриса ...на Андрей Слабаков жена му,забравих и името ...и то преди 15 години,още тогава тя си пускаше клипчета в ФБ и даже в едно интервю имаше репортаж за тази и страст.

# 178
Аз съм чичак, но не припарвам до закостенелите Wink

Може ли да споделите такова ваше видео?

# 179
  • Велико Търново
Имаме съфорумка, която постоянно си качва видеа във фб профила.Мисля, че дори и в къщата си има специална зала с пилони.
Интересно ми е да го гледам, но до там.
Подариха ми тренировка индивидуална -пилател реформър, но още не съм се наканила.
И аз трябва да се  изследвам за остеопороза, че менопаузата не прощава.

Общи условия

Активация на акаунт