Тренировки в домашни условия - 125

• 9 693
  • 195
  •   1
Отговори
# 150
Има разлика "на гладно" и с недостатъчно гликоген Simple Smile
Целта на една тренировка е да е ефективна Simple Smile

# 151
Фастовете ми се получаваха естествено докато отслабвах и не бях почнала все още да тренирам сериозно - ходене и Сидни. Сега като съм си стигнала оптималните кг и обиколки и тренирам с Каролинката, не си и помислям за такива геройства. Гладна съм и ям. В последните 3 седмици си правя експеримент, качих калориите над 3000. Няма поражения нито на кантара нито в см. Но пък повечето храна определено се отрази благоприятно на силата ми и увеличих тежестите на всички базови упражнения.
Като се има предвид, че докато слабеех бях паднала до 1300-1500, съм супер доволна че успешно направих reverse dieting.
Скрит текст:

И ХЗТ играе огромна роля според мен, да ми поддържа метаболизма и силата като на 30 годишна Grinning
Скрит текст:

# 152
Коста ,много смело и смислено .
Омръзнало ми е от ограничения ,елиминации и дефицити и аз съм поела пътя на хранене за сила ,мускул и здрави стави.Да не говорим ,че е супер освобождаващо чисто ментално.
Стреч ,батут и крачките направих днес ,нямах време за друго.

# 153
Costa, как се храниш?

# 154
Битч не знам дали е смело, аз вече бях на 2500 калории и бях гладна, та реших да видя какво ще стане с още 500. Не от чипс и пица Joy  Месо, риба, зеленчук, котидж, яйца във всякакви варианти. Ако не ми се ядат значи не съм гладна, а само ми се похапва Wink
White flower, ям изброеното горе, като гледам да добавям зеленчуци към всяко хранене. От време на време по някоя ябълка за десерт или боровинки. Черен шоколад също ям, не всеки ден и по едно квадратче, което е 13гр.

# 155
Влязох да кажа нещо, но Агент вече го е казала. Само бих допълнила, че следва да се има предвид при кардинални изводи и общо говорене, че повечето изследвания свързани с тренировки и хранене са правени с контролни групи мъже. Точно защото жените сме доста по-сложно устроени заради хормоналните промени и месечния цикъл.

# 156
В последните 3 седмици си правя експеримент, качих калориите над 3000. Няма поражения нито на кантара нито в см.
Нито свалянето, нито качването са линейни функции!

За "фастове" се смятат и 15:9 и 14:10, което само преди 10-15 години не  би ни хрумнало да наречем фаст, а му викахме здравословен режим - закуска в 8, обяд по обяд и ранна вечеря. Та така, подкрепям Дух, че от общи приказки файда няма.

# 157
  • Bristol
Аз рядко се включвам, но тренирам по-малко пъти на седмица, та няма кой знае какво да споделя.
Скоро прекалих малко с краката, силови упражнения, тичане и за десерт преход с катерене и слизане по стръмно. Викам си, ще мине, не е толкова зле. Подготвих си маршрут за тичане от хотела, хубава есен, минава се покрай живописен канал. Обличам се, търся да си сложа ластиците на колената... не съм ги взела. Викам си, ще избутам 30 мин... Е, седмица след това тичане усещах коленете при всяко ставане и сядане. Вече съм ок, вчера излязох без пристегнати колене, та пак ще включвам постепенно силови и за краката.
Да ми се посмеете, ъпдейтнали са ми апликацията, с която си следя тичане, колоездене и походите. Тичам, тичам аз, а скоростта ми не се увеличава, а намалява! Вчера обаче забелязах, че за 30 мин тичане вече наближавам 6км дистанция, а преди не достигах 5км. Днес имах време да разследвам какво става, сменили статистиката "speed" с "pace" 🤔 Почувствах се супер тъпа. Вече няколко седмици се напъвам и се чудя, защо "скоростта" ми спада 🤪
Тренировките с Хедър искам да са по 3 пъти седмично, но ми се получават по 2 само. Ако се престраша да ползвам джима в хотела, гледайки тренировките в YouTube, ще ми е от помощ да увелича бройката им. Някой тренирал ли е в джим, следейки тренировка на телефона си, да сподели как става за кураж, моля 🤗
Приключвам със снимка от колоезденето ми миналия уикенд, 60км, красива есен 💕 🍂

# 158
Аз .. много пъти -подпирам си някъде телефона  и си правя сетовете ,местя си го с мене  по уредите ,изи пизи e ,спокич ....
Много красиво трасе  ❤️
Не съм излизала с байка от пролетта ,за съжаление ...

# 159
Няма да стане полицай от мен, Вчера дойде писмото. Разочарована съм, разбира се, но може и да е за добро.
Направих за утеха страхотна тренировка за гърди/гръб/трицепс/задно рамо в супер серии.

Днес ще е глутеус.

# 160
  • София
Дез, жалко - доста се готвеше..Но може би, съдбата си знае работата. Догодина не може ли пак да опиташ?

На хотел съм, но реших че ще стана да пробвам фитнеса. Разбира се, като всеки хотелски фитнес не работеха част от уредите, а на другите даже не разбрах какво трябва да се прави. Затова в единия край опънах постелка и на телефона си включих Кардио 3 на Джилиън Боди Революшън, така и иначе ми е по програма днес. Много добре стана, защо вкъщи винаги се съобразявам на подскоците да не тропам на съседите. А сега се раздадох на макс и се получи много добра тренировка. Laughing
После с гири направих за рамо, бицепс и трицепс.
Общо за 50 мин часовникът ми показа 490 калории и среден пулс 147. Много съм доволна!
После и "поплувах" малко в басейна. Слагам го в кавички,понеже не мисля че мога  много да плувам, но направих няколко дължини собствен стил .

# 161
  • Варна
Много хора качва Каролинката на стори снимали се с ден от програмата й във фитнес зали. Не е и моето, но си е честа практика. На когото както му е удобно.

# 162
  • София
Е то във фитнеса имаше един човек. Иначе ако е пълен надали ще ми е комфортно и на мен.

# 163
Дез, жалко - доста се готвеше..Но може би, съдбата си знае работата. Догодина не може ли пак да опиташ?

След 2 години може, но кой знае на какъв акъл ще съм тогава. Може би наистина е за добро.

Днес мобилност и глутеус.
1. Суингове с 2 ръце 5х20
2. С една ръка 5х30
3. Сумо тяга 4х15
 4. Staggered deadlift (неравномерна?) тяга 2х15, 2х10
5. Румънска тяга 4х12
6. Повдигане за прасец 3х15
7. Обратно норвежко сгъване 3х8
Щях да правя корем, но се скатах, Достатъчно работи днес, идеално го усетих. Утре ще е ден за кардио и корем.
Поиграх си малко:
[......

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:08 от Dez

# 164
  • на острова на мечтите
Дез, уау, уау, уау👏Всяко зло за добро🤗 ❤️ Не съжалявай! Тук имат една приказка:"Затваря се врата, за да се отвори порта".
Аз днес много крачки, но никаква тренировка. Така се случи. Утре ще компенсирам. Не пиша често в темата, защото съм много под вашето ниво, тук съм от март месец, така че имам още много да се уча.

Общи условия

Активация на акаунт