За днес съм с BR тренировка 12 и на обяд кръгова в дамски фитнес. Усещам, че намалявам обиколките и влизам в по- малки дрехи. На килограми обаче не мърдам вече 6-та седмица и то при положение , че почти всеки ден тренирам по 2 пъти.
)
Иска ми се поне два пъти в седмицата да разтягам продължително, но напоследък не мога да се организирам добре. Правя по 4-5 силови тренировки с малко кардио. След това - не повече от 5-7 минути стречинг, което е съвсем недостатъчно.

Като цяло все пак човека е прав, по-добре от без нищо 
Всичко това трябва да се правим с мисъл и познание, а не просто - гледай часовника и фаствай
Ти не си машина 
Но правилният фаст е брилянтен инструмент, когато се комбинира с тренировка така, че да гори най-ефективно мазнини
при сутрешни тренировки! Но материята е много сложна, още повече индивидуална и трябва човек да усеща какво става с тялото му... все още се образовам по тази тема, използвам я, с нея докарах под 16% мазнини, Омрон-а ми показва 13%, но аз си знам, че той оптимистично показва с 3 по-малко 
Последното му, за Арнолд Шварценегер
Този човек с всяко следващо видео ме впечатлява с добър аналитичен ум и просто, но много точно изложение на проблема

Препоръчани теми