Тренировки в домашни условия - 125

• 21 245
  • 408
  •   1
Отговори
# 405
Виждам, че пак се коментира въпросът с тежестите. За мен е много относително. Зависи от мястото на даденото упражнение в тренировката, от броя на сериите и повторенията...
^^^ Абсолютно!
И кое е самото упражнение!

PS Днес имах удоволствието да направя любиматата си силова тренировка - ринене на свеж сняг - за първи път след паданията миналия Февруари и проблемите с китката ми! 90 мин pure bliss! Сега съм потна и уморена, но щастлива!

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 19:51 от Agent Provocateur

# 406
Ако трябваше да започвам тренировки сега бих започнала с треньор.

# 407
  • Чикаго / София
Prayer аз за диастаза правя всеки ден след дневните ми упражнения, 10 минути упражнения за диастаза. След три бременностти и доста килограми нагоре и надолу диастазата ми е много зле. Няколко месеца вече упорито продължавам 5 дни в седмицата след другата ми тренировка да ги правя и забелязвам, че определено мускулатурата на корема ми е заякнала. Много далеч съм от плочки и плосък корем, но определено упражненията ми стават вече по-лесни. Аз правя с тази мадама:

https://www.youtube.com/watch?v=1WlKyHGxOTY&list=PLesXpiYXIf1G1j … TQjOsde4J&index=1

За начинаещ човек, бих почнала с тренировки, които са по-къси, да се обяснява всяко упражнение. Например тази дама ми изглежда, като добро начало, или някои от begginner тренировките на Хедър:

https://www.youtube.com/@fitbymik/playlists

Успех, каквото и да решиш, и най-важното е постояннството. Каквото и да избереш, всичко ще даде резултат, важното е да ти е забавно, не неприятно, и да си постоянна.

Аз завърших днес 11 ден на Iron. Тук се усеща като -25C, та ще пропусна разходката навън днес, а май и следващите няколко дни.

# 408
  • Варна
Prayer, Добре дошла в най-готината тема!
С диастаза внимавай с тренировките за корем. Вероятно знаеш, че има противопоказни упражнения.

Аз започнах с Руми Илиева, после Хедър(и двете за кратко, тук бързо ми отвориха очите ☺) и на края Карълайн, която ще е доживотна любов!!

Днес ден 1 и 2 от Fuel + 10мин финишър booty gluteus.

Признавам, бяхте ме наплашили с предните постове и със страх я започнах, но на първи прочит ми хареса. Ще видим следващите дни и най-вече как ще ми дойде седмичния сплит. Радвам се, че я стартирах след 2 поредни iron, и определено ефекта се вижда, а имах нужда от леко по-голямо раздвижване. Влизам пак във фаза доизчистване и добре ще ми дойде.
547 активни калории тренировка, рядко минавам 450-500, 1100 за деня. Доволна съм.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 23:04 от eli70o0

Общи условия

Активация на акаунт