Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 1 657
  • 23
  •   3
Отговори
# 15
Още не съм погледнала Леман ама Непознатия в огледалото ми хареса освен това Джанер невероятно задобрял.Онур ми е точно Челеби гледалите Алев знаят за какво говоря.Няма дори да коментирам Симай - обожавам я.

Аз бях забравила, че и този започва. Joy Иначе щях него да гледам първо. И аз харесвам Симайчето и Онур, а и Джанерко е красавец. Днес прегледах епизода, ще се гледа! Heart

# 16
Рейтинга от вчера

# 17
  • Дубай
Ой, много слабо, защо така, а и за двете истории Леман и Непознат в огледалото има много хубави отзиви.
Това Планинско сърце, какво толкова му харесват.
Здравейте и благодаря за темата!

# 18
Типично за турците.😑Много от хубавите неща не оценяват.Много жалко че заради техния рейтинг и глупав вкус спират хубави сериали.
Дано Непознат в огледалото да качи рейтинг.Има потенциал.А този Планинско сърце буквално само в Турция си го знаят  и гледат .Аз поне в социалните не съм видяла да се говори за него.

# 19
Дано да дръпне напред дизито със синеочко. В тази роля е различен тоест не е от добрите.
Хубав е екипа и каста но системата в Турция едва ли ще се промени.

Сега прочетох че сценариста и режисьора на "Любов и Сълзи" са напуснали проекта и е доста неприятно. Дали по собствено желание или са били притиснати заради рейтингите и са искали промени в сценария.... Но лош късмет за Ханде и Баръш. Когато има вътрешни конфликти се отрязва на всички.

Айше Баръм отново искат да я арестуват след като беше освободена и е в болница. Просто нямам думи. Някакъв ужас и произвол е.

# 20
И аз да се разпиша в новата тема. От новите засега са: Сърцебиене (трети епизод много ми хареса и смятам да продължавам да гледам), Керем е от онези неостаряващи образи, така че възрастовата разлика изобщо не ми прави впечатление и според мен не личи. Аслъ в началото ме дразнеше леко, но започна да ми харесва. Обожавам образа на Рейхан, самата Сибел винаги ми е била симпатична и този образ много повече ѝ подхожда от този на Пембе в Шербета. Не, че там не беше блестяща, но този повече се връзва с миловидната ѝ външност.
Сега ще гледам 1 еп. на Непознатата в огледалото, заинтригува ме от рекламата като сюжет.
От старите гледам Далечен град и Шербета, макар че втория вече не го чакам с такова нетърпение, както в началото.
Бях любопитна и за сериала на Улаш, защото "Ти разкажи, Черно море" си остава един от любимите ми тежки сериали, където пак участва, но...няма да го гледам. Много преиграват, особено главната героиня - не ми хареса.

# 21
Сърцебиенето и аз го харесвам и не го изпускам. Видях и Леман Бурчин си ми е слабост харесаха ми с Йозгюр и Селин Ш харесвам сцените с майката ми харесаха ама младежкия каст с изключение на Вефа от Тозлуто не ме грабна особено.Как не им омръзна това Гьонюл да го гледат?

# 22
# 23

Общи условия

Активация на акаунт