Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 50 540
  • 484
  •   1
Отговори
# 450
някой гледал ли е Sakıncalı със Салих? Аз го обожавам него, ама още не съм седнала да изгледам епизода. Ясно, пак ще ми лази по нервите /макар че все още не може да надмине героят си от "Лъжец" като дразнител, ама.../

Изгледах цялата серия и ми хареса. Като за опознавателна серия е хубава. Ще гледам и 2-ри епизод.

# 451
Нито ДГ ми е ок много, но това Море. Дениз като каубойка не ме кефи, а Улаш защо е с тази смазана коса. Визуално нищо там, просто нищо.

# 452
Аз салих утре ще го погледна, защото тия дни не мога да пусна нещо напълно да изгледам, само откъси гледам.

ДГ за мен оценките му са неоправдани, защото нямат никаква конкуренция да кажеш че историята е толкова добра за тези оценки които взима. Тъпчат на едно място. Имат ли силен конкурент нещата може да се променят.
Морето поне има някаква история и е накарала хората да почнат да го гледат и се издигат стремглаво и смазва конкуренцията си в деня на излъчване. Нито го гледам, нямам и намерение да го правя. Дениз ми е някаква странна, Улаш също.
И без това феновете на двата сериала се карат кой е по-добър и че видеш ли единия може да го изпревари като номер 1. Grinning

# 453
Салих ако качат ще ги погледна сигурно страхувам се дизи да почна и аз вече.

# 454
# 455
Ако някой следи Леман - линк на Нерон
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/11/8-neron-angelov_24.html

Някой дали може да сподели рейтинга, аз още гледам 7-ми епизод, тази вечер се надявам да започна и 8-ми. Не мога да кажа че сериала е лош, все още има шанс за доразвиване на доста взаимоотношения. Но турската публика....

# 456
засега няма новини дали ще спират сериала, но всичко е възможно

# 457
Офф, не е чак толкова лош сериала. Вярно, че в 7-ми епизод /остава ми още час за доглеждане/ в един момент мъъничко ми доскуча, но аз нямам претенции да съм "мерило". Има интересни възлови момента, въпроси за взаимоотношенията в семейството - майка/дъщеря/син, баща/дъщеря, жена/мъж, никой не е застрахован да не греши, или да мисли, че постъпва правилно. Дано да продължи още. Не знам, при толкова много сериали, с изключение на Морето, ДГ /тук малко ме разочароват/, гледам бавничко още 3-4 от новите, но не всичко от тях е "Уау". Но, пак има какво да се гледа, ще доглеждам по Нова Година, нали ще имат ваканция. Поне тези, които няма да бъдат канселирани.

# 458
за "аз леман" може да изкара до нова година стига рейтингите да са добри, но ако не са канала ще го приключи те само това чакат. през декември за събота има два мача с участието на един от трите най-големи отбора в турция и то в час почти съвпадащ със сериалите почващи в 20ч наше време.

# 459
# 460
 новия сериал на SHOW TV „Rüya Gibi“ ще бъде пуснат на мястото на "Бахар" от 2ри декември (вторник) - от Бирсен.

# 461
новия сериал на SHOW TV „Rüya Gibi“ ще бъде пуснат на мястото на "Бахар" от 2ри декември (вторник) - от Бирсен.
Кога канселираха Бахар ?

# 462
Кога канселираха Бахар ?

не са го маханли, слагат го на мястото на "плодородни земи" в неделя 7 декември.

# 463
  • София
Здравейте, дами!
Искам да питам, знаете ли да има тема за "Рози и грехове"?

Гледам го и ми харесва. Стигнаха до 7-ми епизод. Има и превод при Нерон. Благодаря ви.

# 464

Nina NN, няма специална тема, но момичетата, които поддържат темата за Аси, пишат и за сериала, защото следят изявите на Мурат Йълдъръм

Общи условия

Активация на акаунт