Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 50 686
  • 484
  •   3
Отговори
# 435
Пък да не мислиш че пък Неделя има шанс. Три сериала са сега. Енгин не го броя вече. Абсурд. Ако има среди оценки 4 ще оцелее както Децата в Понеделник.
Енгин е на същия канал мисля ,че ще е на негово място.
Едва ли, ще видим. То няма голям избор. Сряда също може.

# 436
  • Дубай
Див по Нова тв от 4 декември в 15:00

# 437
Едни сладури слагам и тука 😍

# 438
Новина от Бирсен в последните минути .Сила Тюркоглу ще замени  Алина Боз в „Док“ и ще бъде партньорката на Ибо.Това не го очаквах  при положение че снимките тръгваха.Ибо качи снимка с Алина.Това е някаква сериозна гавра и супер неуважение  от страна на екипа срещу Алина😑Направо съм възмутена🤦

# 439
Може би самата Алина да се отказала. Всичко е възможно. Отделно режисьора имал думата също. То в всеки сериал нищо не е решено от към актьори, сценаристи и режисьори. Това че бързо стана че Съла е приела или ще приеме ме кара да мисля че това е станало доста преди новината че Съла ще напуска Шербета.

# 440
  • Дубай
Може Алина да е отказала в последният момент,но това напускане на Съла от шербета...

# 441
Aз не мисля, че участието на Съла в сериала на Ибо е добра идея - колко време - 3 г.? я гледаме в една роля с плюсове и минуси, аз лично не мога да си я представя след толкова кратко време да я виждам на екран, и да искам и да не - тя /актрисата/ си носи последствията от тъпия сценарий на Шербета /меркантилна, арогантна, без причина отново ненавиждаща съпруга си - като цяло медицински казано като диагноза, направиха героинята й като страдаща от биполярно разстройство/. Тя трябва да си даде почивка и зрителите да позабравят последния й сериал.

# 442
Що се чудите вижте само кой е режито впрочем и друго да кажа не е първият такъв случай спомнете си Деха и Деврим и Ахсен миналата година.

# 443
# 444
Рейтинга за Петък.

# 445
Морето за малко да мине Далечен град и в третата категория 😃
    Ако успее да запази тези рейтинги два сезона като Града ще ги призная,но все още са далеч от това.Винаги има време да прецакат историята типично по турски 😁Надявам се да не се случи защото ми харесва сериала.

# 446
    • Кърджали
    А, то щото Града много добре развиват историята си...
    Скрит текст:
    Продължавам да не мога да разбера колко мазохистични трябва да са комшиите за да гледат тази научна фантастика...
    някой гледал ли е Sakıncalı със Салих? Аз го обожавам него, ама още не съм седнала да изгледам епизода. Ясно, пак ще ми лази по нервите /макар че все още не може да надмине героят си от "Лъжец" като дразнител, ама.../

# 447
    Скрит текст:
    Продължавам да не мога да разбера колко мазохистични трябва да са комшиите за да гледат тази научна фантастика...
    някой гледал ли е Sakıncalı със Салих? Аз го обожавам него, ама още не съм седнала да изгледам епизода. Ясно, пак ще ми лази по нервите /макар че все още не може да надмине героят си от "Лъжец" като дразнител, ама.../
    Днес опитах да го започна, но нещо началото не ме грабна и като ме върнаха 6 месеца назад спрях...

# 448
    Скрит текст:
    Оо аз не казвам че ми харесва ,и че се развива добре (всъщност идея си нямам как се развива ).Много пъти съм казвала че не мога да си обясня  тази еуфория и рейтинги.Особено върху какво се развива историята и колко е гнусно в моите очи,но е факт че държат вече два  сезона рейтинг над 10.Това имах предвид.

# 449
    Аз изгледах половината на 1-ва серия /превеждат го като "Опасност"/. Салих се появи за малко през този час, играе го като мафиот. За този час гледане, звучи ми като нещо интересно, с опции за различни сюжетни линии, но трябва време за преценка. Аз обикновено гледам 2-3 епизода и след това го "отписвам" или му давам шанс. Макар че Морето ме грабна още от 1-та серия.

Общи условия

Активация на акаунт