Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 13 530
  • 140
  •   5
Отговори
# 105
Пипилота, развесели ме!😊 Така е- морета, рози, наследници...😁
И Розите ще гледам.
И ти благодаря за информацията за слънчевата млада актриса.
Още някой сериал ще излиза ли наесен? 😁
А как не "АБИ" то чакам, той ще ми е номер 1! Heart

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 20:46 от pipilota65

# 106
Почна Измамници с Хилал и Бурак. Първите минути за мен бяха копи пейст на Присъда. Засега е много интересен има и малко комедия. Актьорите са топ попадение.

# 107
Почна Измамници с Хилал и Бурак. Първите минути за мен бяха копи пейст на Присъда. Засега е много интересен има и малко комедия. Актьорите са топ попадение.
За мен никой не може да бие Присъда,ни актьори ни нищо.И ако е копи пейст както казваш не знам до колко ще се хареса .Присъда беше неповторим.Трябваше да си тръгнат по техен път не да копират предни сериали въпреки че е пак  на Сема.

# 108
Само в началото беше като Присъда иначе след 15та минута е съвсем различно поне за мен.

# 109

Ураз Кайгълароглу, ще участва в сериала Yeraltı  заедно с Дениз Джан .
Deniz Can Aktaş ще играе „Haydar Ali“, а Devrim Özkan ще играе „Ceylan“ в сериала, който се съсредоточава върху история за отмъщение.

Със смесени чувствам съм.Дениз ми е един от любимците и ще го погледна,но все още твърдя че трябваше да се отдели от този скапан канал и продуцент .😑
А кога се очаква да започне? Аз вякъде четох че първоначално са искали да го излъчват в платформите но после са размислили и това е нещото коено ги е забавило.

# 110
Сема отново го направи. Тази жена наистина намира начин да изненада хората. Евала. 👏👏
Наистина желая всеки актьор и актриса да има възможността да работи със Сема.
Страхотен епизод пълен с обрати.

# 111
Да ви питам , мъжа ми засякъл някакъв сериал в тикток , част от него де. Мъж в количка , преструва се на инвалид изведнъж става и почва да избива наред. Явно екшън. Някой да се сеща кой сериал е?

# 112
  • Яко в Матрицата...
Че той Бурак е на 31г а девойчето на 18г. Ама за тях няма повръщащи човечета и тръгнаха ги шийпват харесвам Бурак но не е това проблема.
Диди, тези двамата имат достъчно разлики с другите, за да не виждаш повръщащи човечета.

Аз уж щях да бойкотирам ОГМ, ама цял ден в събота ми предлагаха клипчета от сериала и взех, че изгледах първа серия Joy Героят на Бурак сто пъти каза, че тя е малка, момиче и т.н. Освен това, може би защото е рус, не се вижда чак такава разлика чисто физически. Пък и те не са главната двойка Wink Ако нямаше кръвни вражди и прочие, щеше да е по-добре, но...

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:18 от Reni 🧿

# 113
Сема се върна 👏👏

Иначе сериала на Улаш не е за национална телевизия, историята изглежда хубава за да е там.

# 114
Тази седмица всички погледи са насочени към Кан - Париж и изложението на дизи сериали на Мипкома . Престижно събитие . От сайта Дизилах също ще бъдат там и обещават изненади .
https://x.com/dizilah/status/1977406168890065319

Неделните Рейтинги . Много добро начало за сериала с Бурак Дениз . Дано имат още успехи . Сема си разбира от работата наистина . Не съм гледала подробно ''Присъда''  и не мога да сравнявам и коментирам .  ''Сърцебиенето'' върви на зле но и там ще разчитат на продажби, като с Хандето .   Въпреки това не мисля че цял сезон ще изкарат и трупат загуби. Може би около 10 - 13 епизода и то с екип , щото  още няма официално сценарист и какво снимат и как. Не успяха да привлекат драгия турски зрител . Да не съм лош пророк но дизито с Онур Туна е възможно да го спрат изведнъж. 

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 12:32 от femmi2

# 115
Някой да е гледал Рабиа при Ибрахим много на сериозно се в взела горката.

Рени може не съм го гледала.🫶🏻

В петък имало объркани рейтинг реалния рейт на Шербета

# 116
То не че има голяма разлика 😁😁

# 117
То не че има голяма разлика 😁😁

Не е малка.

# 118
Да ви питам , мъжа ми засякъл някакъв сериал в тикток , част от него де. Мъж в количка , преструва се на инвалид изведнъж става и почва да избива наред. Явно екшън. Някой да се сеща кой сериал е?
В Изоставени/Беззащитни/Sahipsizler в 32 епизод Джемо стана от количката и нападна Явуз. За друг скорошен такъв не се сещам. Не е баш екшън сериала.

Може би заради миналогодишната суша, този сезон доста сериали успяват да привлекат вниманието ми. А се очакват и още добри предложения. Да видим какво ще оцелее накрая.

# 119
Права си , важното АБ да е стабилно, но това море ще прелее ще вземе още тоя петък. Освен не стане нещо уау, но май ще е другата седмица това с Доа и колите май?

Общи условия

Активация на акаунт