Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 43 958
  • 442
  •   2
Отговори
# 360
Едни сладури Еркан и Хазал. Heart Eyes Heart Eyes

# 361
Започнаха с промените на сериала на Енгин Акюрек  заради ниския рейт . Дано е за добро но в повечето случаи объркват нещата още повече .

Снимките на всичките 4 епизода от сериала ''Bereketli Topraklar'' са завършени и се правят промени в сценария и историята.

От Бирсен

Двама успешни актьори, Еда Едже и Каан Йълдъръм, ще си поделят главните роли във филма „Ден на влюбените“, продуциран от майстор продуцента Санер и продуциран от O3 Medya.

Мелис Джевилек  и Зейнеп Гюр, успешните сценаристки на „  Шербет от боровинки “, подготвят първия си проект за Netflix . Еда Едже и Каан Йълдъръм ще участват във филма „Ден на Свети Валентин“, продуциран от ветерана Санер Аяр и от O3 Medya .  

Филмът, чиито снимки ще се качат на снимачната площадка в събота, ще включва Еда Едже в ролята на рекламния директор Аслъ и Каан Йълдъръм в ролята на Йълдъръм. Филмът, който ще бъде заснет в Истанбул и Урла , ще разкаже страстната любовна история на Аслъ, която не иска да прекара Свети Валентин сама. Филмът ще представи и оживените любовни истории на Аслъ, нейната приятелка Мелек и съседката ѝ Пирайе. Филмът ще премиерата ще започне през седмицата на 14 февруари.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 19:15 от femmi2

# 362
Ужас тия двете да правят любовен филм, но в същото време провалят сериала си. Дано Фейза я няма там, но щом мамчето е там вероятността е голяма.
Нали Еда не искаше да участва в филми/сериали където ще има целувки.. Grinning Grinning

Дано сериала на Енгин оцелее, но шанса е нищожен.

# 363
Сърцебиене  пое в кофти посока.Май няма да продължа да го гледам.Ролята на Керем е толкова безлична,че като се появи чак се изненадвам.Жалко за добрата игра на младата актриса/не и знам името/

# 364
Актрисата се казва Лизге Кюмерт.
Преди това е участвала в Моите братя и сестри, в ролята на Сюсен.

# 365
Нежелателно ( Sakıncalı ) (now tv) който първоначално трябваше да бъде в Понеделник и конкурент на Далечен Град се мести в Сряда. 19 Ноември е премиерата.

Също така Турският сериал "Див" ( "Yabani"), започва по Нова телевизия. Сериала ще започне от 4 Декември, и ще излъчва всеки делничен ден от 15 : 00 до 16 : 00 часа, на мястото на "Лабиринт към щастието". Сериала се състои от 167 епизода по 45 мин. С участието на, Долунай Сойсерт, Симай Барлас , Халит Йозгюр Саръ, Таянч Айайдън и др.🆕📺

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:02 от itshristina

# 366
Някой да знае защо няма 22 епизод на Ешреф?

# 367
Вчера и днес отмениха сериалите заради падналия военен самолет. Не съм чула официално да има обявен траур, та не знам защо така.

# 368
Вчера и днес отмениха сериалите заради падналия военен самолет. Не съм чула официално да има обявен траур, та не знам защо така.
Ахааа мерси

# 369
Утре също може да няма нови епизоди.

# 370
И момента в който Далечен град сдаде първото място в една от категориите,и може би
 най -важната от към рейтинг.Аз изоставам малко с епизодите ,но ще наваксам и много се радвам за Морето ☺️

Шербета също гледам се държи изкл.добре за трето сезон.

# 371
Ани, 4ти 😁
Брей Морето взе най-важната категория на Далечен град , повече от година го държеше той . 😁😁

# 372
Ани, 4ти 😁
Брей Морето взе най-важната категория на Далечен град , повече от година го държеше той . 😁😁
Извинявам се ,4ти 😁🫣

# 373
Извинявам се ама ДГ каква конкуренция има за този рейтинг освен сериала на Исмаил?

# 374
Никаква 😁😁 всички ги е страх , но е толкова смешно. Дано Кенан малко ги разклати, но едва ли Шнура ще го шубе , бая кинти им е дал , трябват им високи оценки.

Общи условия

Активация на акаунт