Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 673
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Няма да коментирам сериали, които още не са започнали. Но от 2-3 дена ме сърби клавиатурата за текущите. Започвам отзад напред. В момента гледам поредния " Това море ще прелее". Е нищо лично, нищо против актьорите, ама... сценария , режисурата... имам чувството, че е написан за бавноразвиващи се, та и от там почудата ми за рейтинга! Head Band  "Кралят", както вече писах, най вече финала -феноменален! За Халит-адмирации! Heart И накрая за "Ревност", както и при "Краля" началото не ми хареса особено, да не кажа хич, но...с последните 2 епизода ме привлече. След влизането на Мехмед Асланту, като изчезналия баща на Сениха и Бюлент Инал, като прокурор и възможен кандидат за Сениха сериала доби смисъл. Та така... Heart Айдеее и в "Рози и грехове" започнаха небивалиците. Head Band

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 21:02 от pipilota65

# 511
Феми, виж какъв симпатяга е наш човек Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 512
Надявам се обаче зрителите да дадат шанс, а не бойкотират заради това.
Голям риск поема Дениз с този сериал-дано да му се оправдаят очакванията, както и нашите.

Ани  тази партньорка гледала ли си го?С нея също имаше страхотна химия, въпреки оскъдните им сцени.

Ооо, тази мацка сега е в Очите Карадениз, русичка, тук трудно я познах.... е, не ми харесва играта и:neutral_face:

# 513
Очите на Черно море правят финал с 16 епизод ако рейтингите не се повишат и на тяхно място се предполага че ще бъде АБИ с Кенан.

# 514
Аз идвам отново да мрънкам. Joy Относно "Рози и грехове". Химия между  Мурат и Джемре(Серхат и Зейнеб)- нула! И не мисля, че това се дължи на възрастовата граница. Тази вечер и танца и изобщо общите сцени бяха толкова изкуствени, че си личат от самолет! Joy Не знам на какво се дължи, но се сетих за Еркан Петтекая и Нургюл Йешилчай(дето Ерко не искал да се целува) Joy Те каквато им беше целувката, толкова и с химията между Мурат и Джемре. Жалко, че това се получи и в "Шербета"  между Кавълджъм и Омер, а не беше така в началото.  Ако и в "АБИ" мислят да използват ИИ в романтичните сцени по добре да не го почват. Head Band А много добре знаем тези актьори на какво са способни и надявам се личния живот да не влияе! Hands Pray

# 515
А, не Къвълджъм и Омер от всяка сцена могат да я направят страхотно и имат уникална химия, нищо че напоследък е нулева даже под нулата. Grinning Grinning
За другите си е техен проблем че не могат да направят така че да се гледат влюбено, камо ли целувки и т.н

# 516
Не знам защо не се говори никъде за Veliaht... Страхотен сериал.
Много харесвам актьорите, няколко от тях са ми сред любимците и си ги следя по принцип. За екипа да не говорим, режисьора, композитора и т.н.
Някак ми се струва,че няма да бъде подобаващо оценен, а това ще е доста несправедливо.

# 517
аз го гледам, но като няма някой друг, не пиша много. сериала е страхотен много по-добър от конкурента си. Еркан и Хазан са невероятен тандем. Яхдер са ми една от любимите двойки. Кофти че е в ден който има мачове и винаги има спад.

# 518
  • Дубай
Мисля, че  тук във подфорума на "романтични сериали" има тема за Акън, проветете там дали не се пише. Иначе аз го бях почнала, хареса ми, но просто не бях на такава вълна и го оставих.

# 519
Аз пак със молба за рейтинг на "Аз, Леман" - все още доста ми харесва, има подсказки за доразвиване на сюжета, но това е моето виждане, на турската публика кой знае. Утре би трябвало да има рейтинг за снощния епизод, дано да е добър.

# 520
Много са сериалите. То, че и турския народ е многолюден, ама кое по- напред да гледат. Аз не виждам да дават чуждоезични филми по телевизията им.

# 521
Аз пак със молба за рейтинг на "Аз, Леман" - все още доста ми харесва, има подсказки за доразвиване на сюжета, но това е моето виждане, на турската публика кой знае. Утре би трябвало да има рейтинг за снощния епизод, дано да е добър.

# 522
Тази година NOW  удрят страшна греда със сериалите си .Реално само един е с висок рейтинг.Всичко останало е пред канселиране или сравнително незадоволително .Ще видим новите им сериали от др. година.Два ще погледна със сигурност  на Дениз  и Ибо.Дано  не ме разочароват 🙂

# 523
Благодаря за "Леман". Вярно е, че "новите" сериали са изключително много. Аз от есента започнах доста, но дори и да гледаш по 1-2-3 серии от всеки, за да се ориентираш дали ти харесва или не, си е много време, различни жанрове, различни теми, различни артисти.... Един по един взех да ги отхвърлям за себе си, но все пак останаха доста. Мисля по НГ /ваканцията им/, да изгледам каквото мога, за да направя още една "чистка" от избора ми. Гледа ми се нещо по-съвременно, животът предлага интересни ситуации, морални проблеми, взаимоотношения...
И аз чакам сериалите с Кенан и Ибо /тук само да не е със Съла, но каквото такова, стига сценарият да е интересен/.

# 524
Съла официално ще бъде партньорката на Ибо.

Now трябва да се молят да имат оценки 5 за да оцелеят.

Общи условия

Активация на акаунт