Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 7 220
  • 173
  •   1
Отговори
# 165
  • Glasgow
И тези хора какво пречат на коледните базари? Аз ги избягвам заради румънските джебчии, по коледните базари са в пика си. Миналата Коледа си писах с една българка, която посещаваше Единбург за Коледа, съвети къде и какво да види и и казах да внимава на коледните базари, чантата винаги отпред, защото има румънски джебчии, и тя каза "Еми че то като в България"😅

# 166
  • Deutschland
Жокер, по-добре да ме оберат, отколкото да ме наръгат с нож. Точно там афганистанец закла полицай, след няколко месеца автомобил се вряза в тълпата и имаше няколко загинали и много ранени. Коледните базари тук са винаги притегателна точка за мюсюлманите, решили да убиват наред.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 07:55 от Фрау С

# 167
То, не знам какво може да му се коментира на това...
И да охкаме, и да се вайкаме, не върши работа, остава ни да се молим...
А, така да ми е мъчно и тъжно, че моите и вашите дъщери, нямат възможността да усетят истинската свобода на младостта- онази, която ние имахме в 90те...

# 168
  • Край морета северни и южни
ХЕХЕХЕХЕХ изредиха се 15 страни, имаш опит от първа ръка ли или си била на разходка за по няколко дни?
Няколко години живот в Белгия и няколко месеца живот между Словакия и Чехия е достатъчно.

Имаше някакво пророчество, че в т.н. Нов свят ще останат бели хора далеч след като те са изчезнали в Европа. Дали ще стане факт не знам, но много често из Белгия и като отскачах до NL и Франция виждах смесени бракове. Предимно с тъмнокожи, а не араби, но пък арабите и да не се смесват толкова много с местните са многодетни, а местните не са.

И каква екскурзия - то вече градовете като Виена, Париж са като гета, страшно е и само за няколко дни да си там. Брюксел, Берлин и Лондон са клоаки от поне 20 години насам. Не си струват посещението ако вече си бил. Пък и да не си, всеки може да види какво става там.

Да бягаме всички към Австралия и Аржентина освен, че са далече от Близкия Изток и Африка?! Но това е спасяване по единично, а и не всеки може да живее толкова далеч от родината и роднините. Ето това е драмата на Европа - твърде близо до Близкия Изток, Африка и най-пропадналите части на Азия.

Вижте къде са днес някога великите Гърция и Италия. Че и Египет. Това чака и сега развитата Централна и Северна Европа. Те и така не са толкова иновативни като Южна Корея, Хонк Конг, Австралия и пр. И с тези новичките и застаряването на населението съвсем няма да добруват още дълго.

Изолацията на Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия един ден ще вземе да се окаже в техен плюс, а не минус спрямо Европа.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 02:19 от Beach_Bunny

# 169
Римската империя е паднала, заради грешки, които Европа допусна и продължава да допуска. Когато не се поучиш от историята, я повтаряш. Все пак, след нея се създадоха прекрасни държави, но разликата между тогава и сега е, че сега се води друг тип война(демографска) и ако не се осъзнаем бързо и продължим да търпим всичко това, то тогава, когато днешна Европа падне, това ще е нейният окончателен край, поради това, че няма да има кой да си я върне и възстанови, защото белите хора ще са малцинство, в най-добрия случай.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 05:14 от Alexa10

# 170
Във Виена има гета, но в София  май са повече, но пък не се споменават, все едно няма нищо.

# 171
Във Виена има гета, но в София  май са повече, но пък не се споменават, все едно няма нищо.

Ти къде живееш във Виена, София, Истанбул? Щото каза, че в Истанбул е безопасно в сравнение с  европейските градове, сега пък в София имало повече гета. Вярно аз само като турист съм ходила в горните, а в София съм живяла с години. Ти от къде имаш пряк опит?  Къде са тези гета в София отвъд циганските махали, които не са свързани с мигрантите?

# 172
Разбира се, че Истанбул е по-безопасен от половината европейски столици поне или ти имаш друго виждане?
И какво като тук няма чак толкова имигранти още, ние си имаме милиони роми, ако не си ги забелязала  или те не те бъркат ?
И не си седят само в техните махали.

А в по-малките населени места са вече 50% и тенденция да станат болшинство съвсем скоро 5-10 години максимум.
Та пак питам, ние сме по-добре от тях ли според теб?
Това че не се пише масово какво се случва в малките населени места и махалите, не значи че  няма нужда от гащи противи изнасилване.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 08:47 от Alexslav

# 173
  • Glasgow
Точно пък в Истанбул аз съм се чувствала супер безопасно, там има толкова полиция навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт