Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 92 (м. октомври)

  • 1 007
  • 24
  •   3
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 548
Беки какъв ти е фрайера? Сподели после, ако е успешен опита. На коя програма, градуси и т.н.
Елора благодаря за новата тема Hug
Фраера е раклата на Ръсел Хобс, но програмата е заложена без възможност за корекция на градусите и не ги изписва. Той има две програми за бавно готвене - на висока степен и на ниска степен. Има и приравнителна таблица към времето за готвене в обикновена фурна. Могат да се регулират часовете на готвене, но има минимално време, което не можеш да променяш. Хубавото е, че по всяко време можеш да вдигнеш капака и да провериш какво се случва. Също така след приключване на програмата се включва автоматично поддържане на температура, та ако решиш да продължиш да готвиш няма проблем. Не му харесвам на уреда, че се усеща миризмата на готвено (имам предвид по-силно, отколкото при предходния ми уред) и малко ми идва голям (ама такъв си го и поръчах, просто не го прецених добре). Удобно е, че можеш да си вадиш тавата и да я миеш в миялната - то си е тава, както и можеш да си поръчаш допълнителни (имам 2) и да готвиш повече неща едно след друго или да не бързаш да ги миеш, ако няма събрани съдове за цяла миялна. Бях тръгнала да го връщам, но ми блокираха акаунта в Амазон и не успях. Сигурно ще отиде при майка, защото нейната кухня е на терасата, а не като при мен слята с хола.

# 16
  • София
  • Мнения: 1 362
Да дам и аз отчет - вчера големи парчета св. плешка, които мариновах предната вечер (със самардала, риган и пушен ч. пипер) мушнах в глинен гювеч за около 3 часа на ниска температура във фурната. След 2-я час сложих на едро нарязани моркови, алабаш, лук на кръгчета, гъби пресни. Накрая отворих капачето, за да се позапече и така още половин час. Изядоха си пръстите домашните и аз включително Yum.
Днес - миш-маш с повечко сирене и яйца, имаме изобилие от домашни чушки и домати, та се чудя вече какво да ги правя. Но им се радвам, че тази година късна реколта се получи и най-накрая имат някакъв вкус. Имам и малко тиквички и тях трябва да измисля какво да ги правя. Приемам предложения Blush
Наскоро си взех креатин, синът ми каза, че било по-добре от протеина да се взима, е, ще ги редувам, де, че има и други ползи.
Вече няколко месеца се запалих по пилатес реформера.

# 17
  • Мнения: 1 149
Гущера докладва месечен кантар:
91 кг. и 96 см. тумбак. -1 кг. и - 2 см. Кантарът във фитнеса е по-щедър - дава -1,6 кг. Като тегло слабо, но сантиметрите около екватора вдъхновяват. Simple Smile
Забавих малко кантара, че миналата седмица бях с температура и ужасяюща цикня, и съответно обезводняване. Резултатите можеше да са по-добри, но лъжливи.

# 18
  • Мнения: 24 596
Браво, много ти се радвам как си напредваш постоянно. Ако знаеш що народ биха спрели щом видят прилични изследвания...
А с това последното за кантара много ме разсмя, ти ако си една жена съвсем нама да смееш да го яхнеш през минимум половината време че ние варираме доста дори само от различните фази на цикъла Grinning

# 19
  • Мнения: 40 306
Да, аз и като се разболея може да кача кг. Разстройство и повръщане не хващам такива.
От лекарствата е. И после не смея да се кача на кантара.
Ама то мъжете бързо свалят, абе гадове, ясно е Joy

Иначе и аз позаслабнах лекинго. Защо не знам, после се усетих, че почнах вечерната иглика.
Ама и почнах да приемам протеина на прах по-често.

# 20
  • Мнения: 1 149
Абеее, бързо... Боря се с по кило-две на месец, но целта се вижда на хоризонта, а именно 85 кг.
Направих миналата седмица една година във фитнеса, но вместо да я отпразнувам с торта Stuck Out Tongue Winking Eye , я отбелязах с дрисък!

# 21
  • Мнения: 40 306
Joy

Ми пак е хубаво. И от това се смъкват килца.

# 22
  • Мнения: 24 596
На мен не ми звучи бавно това сваляне, все пак говорим за последните кила дето искаш да свалиш а не първите. Ти нито си наднормен, нито нищо, на тялото ти и така си му е добре.
На мен даже ми звучат ниско тегло 85 кила за висок трениращ мъж, но там ти си знаеш, има значение и структурата.

# 23
  • Мнения: 31 817
Записвам се на втора страница да ви следя, от около месец ви изпуснах...🤗
Всякакви зеленчуци от типа на праз, лук, тиквички стават разкошни бавно печени на не много висока температура в съд с капак (или тава с фолио) - с малко вода на дъното, масло, може и сметана. Накрая запечени без капак/фолио. Всъщност, и в тенджера на ниска температура и под капак също стават доста добре.

# 24
  • Мнения: 607
Току що слушах Стан, за Омега 3 говореше. Толкова забавни сравнения прави, намерете го. Аз зеленчуците ги пека без  грам вода, те си пускат (в чужбина, кой ги знае под коя лампа , са расли). Но в общи линии, този режим тук е топ и работи. Препрочетох книгата на Фънк, Код Затлъстяване, той непрекъснато повтаря, че протеина на прах е инсулиногенен, защо го приемате? Стан има ли, видео за протеин на прах?

Общи условия

Активация на акаунт