Отговори
# 225
Здравейте, не съм писала скоро , но още съм на режима  и ви чета от време на време.
Може би се отпуснах малко и сега се боря с едни 3 кг в повече от април месец, но не ми харесва тенденцията на увеличаване на теглото .Отпусканете е само в добаване на малко различен плод след вечеря, тренирам редовно . Иначе не съгрешвам с нищо друго.
Днес бях при  нов ендокринолог ,защото моят лекар няма скоро часове и тя ми предписа обременяване с глюкоза.Тя счита, че с повишането на кг може да съм излязла от ремисия и затова  ми препоръчва да направя изледването, за да види инсулиният отговор . Посъветвайте ме моля дали да го направя или не? Или да изследвам гликиран хемоглобин, глюкоза и инсулин.

# 226
Ако ще го правиш, имай предвид да вдигнеш въглехидратите за известно време преди теста, мисля че има писано в първата публикация и за това.
А за това кой какво и колко може да си позволи след влизане в ремисия - ти реално освен така с пробване няма как да знаеш, при всеки си е индивидуално. При мен се усеща разлика и преди да ми направи впечатление теглото, че те до 2-3 кила са си нормална флуктуация и не им се впечатлявам. Но си личи по това сак се чувствам.
А и говориш изрично за тегло, при редовни тренировки... Ако не е и на обиколки и с връщане и на оплакванията, замисли се това тегло дали не е да си качила малко мускул.

# 227
Aми сигурно се панирам , след  свалянето на многото килограми държах две години почти едни и същи кг и сега тази година започна тенденцията нагоре . Иначе се чувствам добре, видимо по мускулеста   и силна. В обиколките не се отрази много . Мерих се в фитнеса на апарат Танита . Показа ми от април до Ноември увеличване на мускулната маса с килограм и половина  ,но и на мазнините с толкова. Преполагам ,че и задържам вода.

# 228
Аз от ядки се обринах😆  от орехи. Сурови ги обичам аз не повече от шепа и не всеки ден а като съм умряла от глад и нямам нищо друго подходящо
Гущер баницата с праз много яка. Ще спретвам и аз

# 229
Как се обрина? Къде?

# 230

На деколтето. Доктора каза реакция от ядките

# 231
Аз съм на двудневен фаст. Днес беше пълнолунието.

# 232
И аз съм на фаст от вчера поне за периода на пълнолунието. Всеки ден тренирам и не знам дали ще мога да издържа повече .

# 233
Два дни поне почивка, иначе ще се скапеш.
И професионали не тренират 7 от 7.
Вчера пак фал. Синът ми с рожден ден.
Па мастичка, па винце, мръвки и салати, а за капак, докато готвех намерих в един шкаф орехи и ги спасих от буболечки....

# 234
Ох, Гущер, от една кръвна група сме за ядките! Направо минавам на отсрещния тротоар, за да не мина покрай магазина, но по път за работа (на центъра от метростанция Сердика до площад Славейков) са на всеки сантиметър направо Neutral Face Иначе си заслужил герой и стига да не продължиш с празненствата всеки ден, няма да имаш дълготрайни поражения. Освен това РД на децата ни са си най-големият празник за мен.

# 235
За съжаление този месец беше "тежък" и имам отстъпление. Месечният кантар показа кило и сантиметър плюс. Sad

# 236
  • Sofia
Спокойно,  Гущер,  по-тежкият месец тепърва предстои!

# 237
1-2 кила и от сорта не си ги слагам на сърце аз. Жив човек съм, това тяло не стои ей така като паметник. Като умра, няма да има такива работи, но гледам да не чакам чак до тогава за спокойствието си Grinning
Другото е, че тези 1-2 кила там са на фона на добро състояние преди тях, не е да си както когато се присъедини към нас и тепърва да си станал още по-зле.
За мен целта не е някакво идеално (и вероятно и имагинерно) състояние, от което да не мръдна в никой момент. Целта ми е да съм в състояние, от което такива нормални флуктуации да не ме докарват да съм зле че вече и с тях станало прекалено.

# 238
Излезнаха ми новите изследвания. Последните шест месеца си направих експеримент. Явно много си бях повярвала и реших, че вече мога да ям плодове, розови домати на корем и дори картофи. Лятото бяхме на село, а изкушенията бяха навсякъде по двора...
Очаквах, че ще има влошаване, но резултатите са по-зле отколкото очаквах. И така експеримента с разхлабване на режима приключи на мига. Не ми трябват ни плодове, нито картофи - искам само да съм здрава.
Има обаче нещо друго, което ме притеснява. За година и 10 месеца всичките ми кръвни изследвания на сутрешна глюкоза са в диапазона 5,5-6,4. Дори, когато гликирания хемоглобин беше 5,04, глюкозата беше 5,79 на гладно. Моят глюкомер Accucheck, никога не е показвал подобни високи стойности. Нито на гладно, нито след ядене. Дали може да е от стреса в лабораторията или пък глюкомера е за боклука.
Замислям се вече да опитам еднократно с един сензор за глюкоза.

# 239
Тиквата с колко ви вдига Кз?
При мен от 200 гр тиква и то след прием на протеин - 7,5 на 1ви час.

Общи условия

Активация на акаунт