Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 11 444
  • 145
  •   5
Отговори
# 135
  • София
У нас преди време  лазанята не се одобри - има някаква подправка, която не ни харесва. Но тия  дни спечелих от рулетката. Внука въртя колелото и много я поиска. Купих, снощи само 2 хапки опита и отказа. Днес пак се мъчих да я пробутам за обяд - и двамата със сестра му отказаха категорично. Та обядваха шкембе чорба без люто.

# 136
Да попитам: във всички магазини на Лидл ли се предлагат електроуредите от брошурите им?

# 137
Би трябвало да е така.

# 138
Да попитам: Този термометър от следващата брошура дали е добър. Някой с мнение за него?

# 139
Другата седмица – пъдпъдъци. Ще ги опитам и ще пиша. Не че има кой знае колко месо по тях...

# 140
  • Буркина Фасо
въпрос на вкус е все пак.  ако на теб ти харесат на другите няма. и обратното.

# 141
На предната страница има мнение за термометъра,аз също питах

# 142
  • Бургас
Искам да питам това брашно дали е хубаво?

Както и този гел за пране? Или с алое? Кой е по-хубав и дали са хубави изобщо?

# 143

Голяма излагация пт Лидл тази седмица с дициталния шублер дето изобщо не беше зареден.

Аз днес (събота) взех шублера и имаше доста бройки.Явно са дозаредили.Все пак не е кой знае какво,израборен е от евтина пластмаса.

# 144
Преди време коментирахме новото авокадо, как е отвътре
Скрит текст:

# 145
  • Буркина Фасо

Голяма излагация пт Лидл тази седмица с дициталния шублер дето изобщо не беше зареден.

Аз днес (събота) взех шублера и имаше доста бройки.Явно са дозаредили.Все пак не е кой знае какво,израборен е от евтина пластмаса.
на някой места е възможно да има повече , а на други по-малко. няма как навсякъде да са по много бройките.
за мен това е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт