Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 17 673
  • 203
  •   6
Отговори
# 180
Имам купон за -20% на определени бебешки санитарни материали. Засилих се да взема клечки за уши-няма, подложки за повиване- заредили двойни пакети( а до неделя си имаше от тези по 10бр) с друг код разбира се. Това в магазина на Тодор Александров. Моля, ако някой до краят на седмицата види тези два артикула в някой от следните магазини: на Вагона, на Сливница или срещу Мол София, да ми пише. Благодаря предварително!

# 181
  • Варна - Черна гора
Здравейте, знам, че брошурата изтече днес, но тази вечер ми изгоря сешоара и видях този в брошурата на Лидл.

Дали някой го има и има ли смисъл да ходя да го търся или за тези пари не става нищо от него. За първи път виждам нещо освен козметика на Cien. Ако беше на Silvercrest въобще нямаше да се колебая.
Във Варна, имаше поне 10 бр. сешоари във филиала на бул.Вл.Варненчик.

# 182
Пликовете за сандвичи и аз ги издирвах - но без резултат ! В пепко също имаше преди,сега не съм проверявала.
 Като аз визирам тези плътните с цип - ,
а не тези
При нас в Плевен има:

Това е етикетът с цена на пликовете за сандвичи, но всъщност се виждат пликовете за фризер (май така ги водят по етикет...или за замразяване), които са на цена 2,49 лв и не са 120 броя.🙂 Със сигурност в нашия филиал пликовете с цип не се водят "за сандвичи" по етикет. Не знам дали има разлики по филиалите.🤔
От известно време забелязах, че липсва и замразеният жълт фасул. Жалко! Много го харесвах...😐

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 18:48 от dolce miele

# 183
Скрит текст:

Пликовете за сандвичи и аз ги издирвах - но без резултат ! В пепко също имаше преди,сега не съм проверявала.
 Като аз визирам тези плътните с цип - ,
а не тези
При нас в Плевен има:

Това е етикетът с цена на пликовете за сандвичи, но всъщност се виждат пликовете за фризер (май така ги водят по етикет или за замразяване), които са на цена 2,49 лв и не са 120 броя.🙂 Със сигурност в нашия филиал пликовете с цип не се водят "за сандвичи" по етикет. Не знам дали има разлики по различните филиали.
От известно време забелязах, че липсва и замразеният жълт фасул. Жалко! Много го харесвах...😐
Сега забелязах, че етикетът не отговаря. В другия филиал, в който ходих днес, също имаше такива пликове с цип.

# 184
В метална консервена кутия ли са тези лозови сарми?
Редовен асортимент ли са?

# 185
Редовен са. В консервна кутия са, да. Срещу водите нейде са при нас.
Има и в гръцка седмица едни други подобни също.

# 186
Преди 2 седмици купих на Parkside 3в1 акумулаторен вентилатор (ръчна прахосмукачка и духалка). В комплекта имаше 1 филтър за прахосмукачката и в книжката пишеше, че е консуматив и може да се поръча на еди си кой телефон и са дали код на акртикула. Звъннах на телефона, но ми дава, че не е валиден, а от националния телефон ми изпратиха съобщение, че за жалост този артикул не може да се поръча и закупи отделно. Дайте съвет как да си набавям филтри за прахосмукачката в този случай и не са ли длъжни те да предоставят консумативи за продуктите, които продават.

# 187
При подобен случай - закупена от лидл прахосмукачка Виледа, в упътването споменато на 3 месеца да се сменят там четки и за филтрите също пишеше, писах на официалния вносител на Виледа за България, напомних им за директивата ли беше, регламент ли, че има изискване резервни части дза се произвеждат и поддържат нам колко си години, ми изпратиха безплатно и за тяхна сметка филтри и резервни четки.
 Преди това опитах да намеря, но разбира се нямаше никъде.

При Парксайд не знам как стоят нещата, кои е производител, представител, вносител и т.н.

# 188
В нашия Лидл се оказа, че има преоценена италианска бурата. На 2,39лв. Наближава срока на годност след 2-3 дни. Снощи бях взела и много ни хареса - доста голяма, в сравнение с другата на Лидл и мн вкусна. Ей сега минах и взех още 2 на безценица.

# 189
Преди 2 седмици купих на Parkside 3в1 акумулаторен вентилатор (ръчна прахосмукачка и духалка). В комплекта имаше 1 филтър за прахосмукачката и в книжката пишеше, че е консуматив и може да се поръча на еди си кой телефон и са дали код на акртикула. Звъннах на телефона, но ми дава, че не е валиден, а от националния телефон ми изпратиха съобщение, че за жалост този артикул не може да се поръча и закупи отделно. Дайте съвет как да си набавям филтри за прахосмукачката в този случай и не са ли длъжни те да предоставят консумативи за продуктите, които продават.
Скрит текст:

Телефонът вероятно е в Германия т.е. +49 вместо 0-та
Това https://kundenservice.lidl.de/SelfServiceDE/s/product2?productId … KaIAM&q=100394508
е страницата на продукта. Има имейл и възможност да пишете в контактната форма. Пробвайте двете.

Имаха немски сайт за сервиз/консумативи. този ли е или друг не съм сигурен. Из групата също се споделяха даните на няква бг фирма за резервни части и консумативи. Може и тях да е полезна. На слука.

# 190
  • Сливен
българската фирма не беше Бушона?

# 191

дано не е, че е тотал щета. връщат изпотрошени вещи даже

# 192
дано не е, че е тотал щета. връщат изпотрошени вещи даже
Не помня дали тази беше, но тук не говорим за ремонт. Консумативи се търсят. Те тъпи тъпи ама един филтър да не могат да намерят гладни ще умрат още същият месец.

# 193
  • София
Колко сладки има в кутиите с меломакарона? Много ме изкушават, ама те са си тежки и ако са 10 на кръст на тази цена. Тези с шоколад хубави ли са, само обикновените съм яла в Гърция.

# 194
  • оттам, откъдето започва България
О, тези ги купувам отдавна. От над година назад и повече...
Обаче нещо ги промениха и сега листата ми стоят твърди и жилави. Не са като преди! Преди не бяха така.....но то на кое ли не му пада качеството вече....Expressionless

Листата са много крехки - не са нито твърди, нито жилави.
Не помня кога съм ги купувала, но ще ги потърся отново и ако има, ще купя.

Общи условия

Активация на акаунт