Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 20 242
  • 256
  •   6
Отговори
# 240
В ръководството пише 5.2 литра.
Предполагам 6.7 е с пространството до вентилатора.
Външната част на корпуса е от евтина пластмаса и зле скалъпена,но от вътре е добре направен.

# 241
С колко реотана е, не казахте, лидълския. Grinning
Надникнах в темата за фраерите..доста полезно инфо има за незапознатите, но интересуващи се живо и спешно, и желаещи да се сдобият, с този /безмислен за мен/ уред.

Тук би било полезно да се разискват параметрите на този от брошурата. Simple Smile

# 242
За толкоз пари само с горен. Simple Smile

# 243
Да..да..знам аз.
Обръщам внимание само Wink

# 244
Само с горен реотан е,все пак цената му е 60 лв.
Иначе не мисля че е безмислен уред.
Фурната докато ми загрее ,на Фрайъра вече е готово яденето.Няма нужда от такива предварителни загрявания.

# 245
И аз нямам предварителни загрявания на газовия котлон. Картофи пържа за 10 мин.
Майка ми на фраера-30 мин. Grinning

# 246
С колко реотана е, не казахте, лидълския. Grinning
Надникнах в темата за фраерите..доста полезно инфо има за незапознатите, но интересуващи се живо и спешно, и желаещи да се сдобият, с този /безмислен за мен/ уред.

Тук би било полезно да се разискват параметрите на този от брошурата. Simple Smile

Коя е темата за фраерите?

# 247
Избор на еър фрайър...

# 248
Тето, я да ми пишеш бърже ти къв уред имаш Laughing
Мен ме домързя да ходя днес, признавам. Плюс, че аз обичам повече манджи, та мултикукър ми требе на мен.

Имам спомен, че фрайър и преди са пускали на такова промо за ден. Някой помни ли параметрите или аз бъркам тотално?

# 249
Няма нищо лошо в това да е с един реотан, стига да е достатъчно силен вентилаторът. Оригиналният Филипс Еърфрайър е също с един реотан отгоре, но отдолу храната се запича дори по-силно, отколкото отгоре. Тези с реотани отгоре, отдолу и отвсякъде са с по-слаби вентилатори и са си чисто и просто фурнички, но ги наричат еърфрайъри, за да накарат потребителите да мислят, че си купуват нещо много спешъл. Както казват маркетолозите - не е необходимо да създадеш нов продукт, необходимо е да създадеш нуждата от нов продукт.

# 250
Сдобих се и аз с airfryer.
Благодаря на потребителката, която ни посъветва да отидем много рано.
В моя магазин имаше едно огромно пале, но вероятно приключи до половин час след отваряне на магазина. На пръв поглед ми изглежда добре.
Определено не е малък и според мен ще побира средно голямо пиле. Имам на същата марка модел 3 литра, закупен е преди четири години, още работи макар че доста неща му се счупиха и покритието хич не е добре. Сега исках по-голям, защото онзи вече не е малък, а и не знам колко живот му остава.
Единственото което ме притеснява за новия фраер е че вътрешната страна на корпуса е от пластмаса, само горе при реотаните е метал. Предишния ми модел беше с неръждаема стомана и отстрани и долу. То вярно че това не е в пряк контакт с храната, но все пак това е място което се нагрява.
Интересно ми е как ще пече. Ако някой вече го е пробвал, моля нека да сподели.

# 251
Тето, я да ми пишеш бърже ти къв уред имаш Laughing
Мен ме домързя да ходя днес, признавам. Плюс, че аз обичам повече манджи, та мултикукър ми требе на мен.

Имам спомен, че фрайър и преди са пускали на такова промо за ден. Някой помни ли параметрите или аз бъркам тотално?

Ти си вземи два поне. Ил три...нама само 5 кафемашини да имаш я...требе си и фраерИ Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега, вървете и си вижте сами кошницата и обема, за да може да си прецените малко ли ви е, тамън ли ви е. Друг начин нЕма...оглед личен си трябва според мен.

Аз такова нЯщо нямам и няма и да имам.Sunglasses

# 252
На мен всеки обем ще ми е екстра, аз не ям много. И щях да го туря на мястото на едната кафемашина, за твое сведение Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако пуснат пак, ще пратя майка ми, тя е способна и в 5 да се курдиса да чака. Ма пък при нея има само един филиал в града Rolling Eyes

Аз съм изненадана, че тая седмица поне 5-6 купона са читави и ще ги ползвам, като никога. Четвъртъчният купон още не ми е влязъл, да го видим и него.

# 253
Търся уреда за събиране на листа от 54 лева, но много бързо е свършил.
Моля ако сте виждали в Сф Лидъли да споделите.
Взех страчатела на 5.19 от аутлет витрината им Simple Smile

# 254
Започват строеж на два нови магазина в София - в Слатина и в Студентски град.

Общи условия

Активация на акаунт