Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 116
  • 830
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
На Авис зелето взехме, нямаше от другото.
За в къщи вземам Чили кон каране, другото е с пилешко - Чили кон поло.

# 376
От известно време не намирам това кафе дали не го спряха А беше много хубаво.

# 377
  • Козлодуй
2в1 кафето и аз го търся безутешно непрекъснато Simple Smile

# 378
Мен ме дразни, че няма редовен асортимент на вегетариански продукти.
Пускат ги от време на време.
В Кауфланд има.

# 379
  • София
Преди със сигурност съм взимала една вегетарианска шунка от Лидъл и ми беше любима - много истински вкус. И на доста добра цена , после много често беше намалена с 20 % или 50 % ,и може и да са я спрели от асортимента ,заради липса на търсене и много брак. Тази беше -

# 380
Мен ме дразни, че нямат пакетчета само с разтворимо кафе. Само 2 в 1, 3 в 1 и други подобни...

# 381
Мен ме е яд, че няма различни вкусове. Бях купувала едно Jacobs Caramel някога от Ф., но след това май и там не съм виждала.
Иначе пакетчета заредих за баща ми миналата седмица от промото, да му пратя. Той ги харчи много, на мен не ми вършат работа, щото пия чисто. И рядко инстантно. Ама ще си взема един буркан де Joy

# 382
За буркана е ясно, ще вземем.😃 Но за навън са ми удобни дозичките (сега или купувам от друго място чисто, или си пълня дози в пликчета или кутийки - ама не е същото😅, понякога забравям).

# 383
А Еър фрайера от миналата седмица, може ли да се мие кошницата му в съдомиялна. В ръководството нищо не пише. Праща ме към QR код за повече информация, но там няма за точно този модел нищо...
Отвън на кашона пише,че може.

# 384
Има ли група в която да има рецепти за Еър Фрайера на лидл и упървания как се ползва, да не товаря тук групата с въпроси.

# 385
Оптимално и максимално за "Лидл" явно не е същото. Grinning С майтапа да си кажем истината - 150 гр картофи. Цена 60 лв., за да ни останат пари за аксесоари, че да е що-годе използваем. Чувствам се меко казано като излъгано камилче.

Наско87, поне на вкус харесаха ли Ви кренвиршите?

Сега видях,че на кашона пише оптимално количество картофи 500грама на 1.4кг максимално,което е по-вероятно от 150те грама в другата таблица.Все пак малко по-слаб ми се струва за тези ватове.

# 386
И аз да споделя малко опит с Еър Фраера , на 1 седмица -оказа се , че на мен гадно ми смърди не  уреда , ами хартията /подложките за печене - тези дето бяха 120бр за 9.99 ..ами смърдят ми и тва е ...сега като използвам и дори да е малко зацапана и я хвърлям. Затоплям печива - стават много по-добре от на микровълновата , макар и по-бавно , пържоли , пилешки бутчета - стават супер - особено на терасата ,да не смърди. С едни месца от врат , със соев сос и барбекю сос, сложих малко бланширани къдрави картофи от Лидл - еми страхотно станаха( но около 2 порции са си ) .
Надявам се нищо интересно да не пускат другата седмица , че нямам пари Wink
Малко офф топик :
Скрит текст:
Иначе , днес ми пратиха мейл от това приложение , INCENTIVE AI , към което можеше да си прехвърлиш точки от лоялната програма на Бг - мама. Аз скоро не съм получавала точки и веднъж уж имах някакви , ама не можах да ги прехвърля към приложението .
Както и да е ..за тези които се интересуват , дадени са нови опции да си трупаш точки - като попълваш анкети, или качваш касови бележки от някои магазини ....(Аз опуках вече всичките 350лв за ваучери и си беше добра оферта - напр. маратонки от 120 , ги взимаш за 20лв ...еми Wink  ).

# 387
  • shumen
Аз кафе пия Нес,но майка ми пие само 2 в 1.В Лидл при нас отскоро обаче не намирам никакво.

# 388
  • Буркина Фасо
и аз пия Нес кафе  Grinning
има го навсякъде, вкл. и Лидл, но много скъпо бе Simple Smile

Има ли група в която да има рецепти за Еър Фрайера на лидл и упървания как се ползва, да не товаря тук групата с въпроси.
има теми. вероятно и рецепти има в тях.   

# 389
Купих от тези ябълки вчера (точно така изглеждаха- червени - и бяха много вкусни и сочни; даже аз изядох една, а по принцип избягвам повечето плодове):

Днес исках да взема още, обаче при нас ябълките уж същите, а изглеждаха съвсем различно (жълти с много леки червеникави шарки, като т.нар. шарени ябълки). Не взех.
Този кашкавал запича ли се добре?

Тези комплекти за почистване от 3,99 лв ме изненадаха на живо. Сивите са с четка с обикновен косъм, а тези в синьо са с четка със силиконов "косъм".😅 Помислих, че е някаква грешка и някой е оставил комплекта със силиконовата четка при другите по погрешка (в Кауфланд има подобен комплект със силиконова четка и там струва около 10 лв), но всичките в синьо бяха със същия вид четка, а и на устройството излизаха на същата цена. То зависи човек каква четка предпочита и с каква му е по-удобно, но за мен това са си два различни по вид артикула...

Общи условия

Активация на акаунт