Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 69 070
  • 830
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Днес взех две щайги с плодове и зеленчуци за 5 лв. (за протокола София,  Люлин 2). При влизане в магазина нямаше, но 10 мин по-късно отивайки към касите вече бяха извадили 5-6 броя. И двата, които аз купих са по около 6 кг. Има ябълки, авокадо, манго, тиквички, био моркови и краставица, банани, 5 връзки копър, китайско зеле, чери домати и магданоз.

# 466
  • София
В месечната игра съм изпълнил сумата за първите 2 купона(незнайно кога), но не се появяват никъде за да ги активирам и ползвам. Някаква давност ли имат след като се спечелят?

Появяват се в секция Купони веднага след достигане на съответната сума
до 7 дена са активни
вижте в купоните дали ги има

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:07 от lite16

# 467
Апарата за кръвно в идната седмица дали е хубав?

# 468
Някой купувал ли е термометъра от другата седмица?

# 469
От утре пускат този робот в LIDL. Ще се радвам ако някой има лични впечатления да сподели дали е доволен от него.

# 470
Робот е доста силно казано. Миксер, с въртяща купа, 650 вата с три вида бъркалки.
Според мен мощността му за  хлебно тесто е малка, купата също. За 20-30 лв повече в Емаг има и по-мощни и по-големи. Но зависи за какво ще се ползва.

# 471
Някой купувал ли е термометъра от другата седмица?

Имам два, супер са.🙂

# 472
В месечната игра съм изпълнил сумата за първите 2 купона(незнайно кога), но не се появяват никъде за да ги активирам и ползвам. Някаква давност ли имат след като се спечелят?

Появяват се в секция Купони веднага след достигане на съответната сума
до 7 дена са активни
вижте в купоните дали ги има

Ако е изтекъл 7-ят срок, няма да ги има в секцията с купони. Ние днес достигнахме последната сума от лентата и излезе купон за 5% отстъпка при пазаруване до 100 лв., който е валиден 14 дни.

# 473
Тези масажиращите уреди дали вършат работа за разтривки на коляно страдащо от гонартроза?
За възрастен човек мисля да го взема, но чух лоши отзови за подобен уред.

# 474
Някой да има случайно тази фокача във фризера си? Интересува ме начина на приготвяне. Мъжът ми изхвърлил опаковката, че нямало място за нея🙄

# 475
Някой да има случайно тази фокача във фризера си? Интересува ме начина на приготвяне. Мъжът ми изхвърлил опаковката, че нямало място за нея🙄

Ето..в нета намерих

# 476
  • София
Влязло е в сила зимното работно време за което съвсем бях изключил и снощи се оказах в магазина 10 мин преди затваряне вместо 40, както си мислех.
Разпродават разни бонбони и снаксове от Хелоуин серията от -20 до -50%, ако имате интерес.

# 477
Вчера видях няколко вида насипни бонбони при коледните неща. Хубави ли са?

# 478
  • Пазарджик
Вчера видях няколко вида насипни бонбони при коледните неща. Хубави ли са?
Да,хубави са. С различни вкусове са.

# 479
Тета, благодаря! Моето търсене не даде този резултат.

Общи условия

Активация на акаунт