BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 12 175
  • 614
  •   16
Отговори
# 450
Бе, как  диктатор за приятелка?!
Просто героиня, доброволен надзорник на тази аморфна маса с изглед на  мъж.
Реве като пубертетка, марширува като Чарли Чаплин, ходи като облъчена  мъжка богомолка.
Добре, че се случи Иван там, та  и него да  забележим.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 12:29 от проксима

# 451
  • София
Ако психото вземе да напусне тази седмица, паранормалния също ще иска да напусне с него. Няма да издържи самичък вътре, няма кой да го гали по главичката, може пак да попадне в някоя мисия с целувки-милувки и ще се наложи да си направи харакири.. Много е привързан и няма да оцелее сам в тази опасна къща-джунгла..

# 452
Аз мисля, че те се намериха и оттук насетне приятелката ще стане излишна . Даже и да няма сексуален елемент в тази симбиоза, двамата намериха уют и разбиране в отношенията си.

# 453
Бъдете добри и дайте име на канала на Паранормалния. Някой в темата написа, че и приятелката участва, а ми става все по-любопитно какво представлява тя.

# 454
# 455
Минавам да пиша, че за пореден път се убеждавам в първоначалната си преценка, фаворит ми е Стоянов!

Напълно са прави участниците, че ленчето е тъпо. Как можа да се изгустира така. 🤦🏻‍♀️

# 456
И след целият тоя панаир, дет ще гледаме, накрая Давидката ще го спечели, просто щот за разлика от всички останали е...ми...нормален и забавен.

# 457
Дано не. Не му симпатизирам. Твърди, че е германец. Дори чух, че му направиха забележка. Защото е неуважително към майка му, която е българка, да я обезличава. Подкрепям забележката.

# 458
Какви са тези глупости?! Момчето е родено и израстнало в Германия, доколкото разбирам? Защо трябва да се определя като българин, понеже майка му е българка?
Цецо се определя като демисексуален, а Мина като красива, защо Давид не трябва да има право да се определя както си иска?

# 459
  • Между гори и планини
Ами не знам, моят син се определя като българин и американец, въпреки, че е роден и израснал в България и само 2 пъти е ходил в САЩ и повече няма желание. Говори свободно и двата езика, дори на английски му е по-лесно. Но няма как да зачеркне баща си и вторият си паспорт. Никога не е казвал аз съм само българин или само американец.
Също като оня дето бе му помня името, уж майка българка, празнували и мюсюлмански и християнски празници, ама беше навит като бойна машина срещу всичко което не отговаря на разни задръстени вероучения по бащина линия.

# 460
Промото за довечера

https://www.facebook.com/share/v/1CNuKkFDGZ/?mibextid=wwXIfr

Положението е “ти вчера рИва, оня ден рИва, ти всеки ден рИвеш”😬😆
Както на Стефани ѝ назначиха човек да се увери, че се храни, така и на Каспър трябва да му назначат някой да се увери, че пие вода. Страх ме е, че ще се обезводни след всичкото това реване.

# 461
Мале, Стефан е достоен конкурент на Виктор по плач. Смея да кажа, че го надминава. За една целувка по бузата наддаде вой до небесата.

Като взе да хленчи с глас, искрено се разсмях. 😂
Чакам Стефчо да се обърне към камерата и да каже на гаджето си “Ша са бора за теб, чуек”. 😁
Този не е добре определено. Дърпа се като някаква девица, сакън момичето да не го целуне по бузата, голЕма изневяра ще да е това! И не разбира ли, че тя има мисия, не е дошла при него от неудържимо привличане! Адски нелепа реакция от негова страна! Гледала съм канала му няколко пъти, дразнеше ме, че и там се държи нелепо, приятелката му я показаха два три пъти с него, отново имам забележки по качеството на съдържанието, но след ББ вместо да популяризира това което прави, той се закопа тоя. Сега като гладуват следващата седмица, може да е горд, че не е изневерил на любимата си, но пък хората в къщата с право ще го номинират. И какво се е лепнал за Иван, гали го и го прегръща, притиска се до него....това обаче не е изневяра, понеже, нали.......Хем грозен, хем безхарактерен, хем лабилен и адски, адски безинтересен.

# 462
Може да има домашно насилие когато Стефан не слуша. Боййй с камшик

# 463
Дано не. Не му симпатизирам. Твърди, че е германец. Дори чух, че му направиха забележка. Защото е неуважително към майка му, която е българка, да я обезличава. Подкрепям забележката.
Майка ми, ако е от Плевен, аз като плевенчанка ли да се определям? Давид се определя като германец в България, сигурно като българин в Германия. Казва си, че много му харесва тук, прибрал се е да живее, не знам какъв е проблемът.

# 464
  • Bayern
Давид поне говори български, че тук в Германия познавам изцяло бг семейства, чийто деца не го говорят  и за мен това е недопустимо! Давид е супер Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт