BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 22 361
  • 977
  •   12
Отговори
# 720
  • София
Михаела.. не знам какви последователи има и каква е тази гордост, но е много голямо дъно. Тя прецака Цецо и заради нея той се разрева. Тя прецаква почти всичко, толкова липсва капацитет и възпитание, че страшно много си личи.

Котов, Цецо, Сияна, Стоянов заслужават да стигнат до финал.

Тази Цеци голяма досадница и кофти женичка, да я махат и нея.

# 721
  • Между гори и планини
Честно, ако не виждах децата на моите познати и приятели, моите също, и мислех , че повечето млади хора са толкова тъпи и смотани, щях да съм отчаяна!
Мъже ревльовци и жени с грачещи гласове, или кифли които могат само да пърхат с мигли!
Обаче виждам и много свестни деца и млади хора и са п това ми дава надежда за бъдещето на България. То е ясно, че нормални и интелигентни хора няма да влязат, ще са скучни.
Котов в един момент ще си повярва прекалено много и ще се пукне като набрал цирей.

# 722
Да, Сиана на финал как ли пък не.
Аз очаквам, че ББ ще прецака Валентин. Даже мисля, че вече го. Като "галеник" да взима най-тежките решения и то все срещу съквартирантите. Май така ще процедира, няма да го остави ББ така, да му се репчи и перчи.

# 723
  • София
Овцата се заканваше на този, който направи нова грешка и пак ги глобят... Е, това беше ПАК тя.. То с овчия мозък, толкова..

Продуктите са под всякаква критика, най-евтиното на пазара..

# 724
Котов обаче ходи по тънък лед…

# 725
Не смятам, че Валентин много ще си повярва, а че е далеч по-мислещ от всички в къщата и по-скоро ББ ще го прецака, а не егото му.

# 726
# 727
Ето, ББ вече се притеснява за менталното здраве на Стефо.

# 728
Паранормалният направо не се издържа. Щом дори ББ го пита дали изобщо знае какво се случва около него…

# 729
  • Между гори и планини
Не, не мога... Кой беше написал 3000 гр на купата с памук 😂 Май беше Мина. Тя знае ли колко са 3 кг?
Аз познах теглото на всички неща с - 100 гр.
А тоя Стефте толкова тъп, че се чудя как ли се подиграват в момента на приятелката му. И дали тя ако има акъл няма да остави този грозен, глупав ревльо.

# 730
Те са заедно от 7 години, ако е имала акъл, отдавна да са приключили…

# 731
Паранормалният направо не се издържа. Щом дори ББ го пита дали изобщо знае какво се случва около него…

На него му стига само да знае с Иван какво се случва. 😂

# 732
Струва ми се, че Иван много скоро ще се обърне срещу Стефан.

# 733
  • Между гори и планини
То вярно, че за всеки влак си има пътници, ама тоя е взел най късата клечка от лотарията на живота. Не само грозен, ами и вдлъбнат!

# 734
Джанис, аз не казам че Валентин тепърва ще се възгордява от положението си. А нали вече излъчиха кадрите когато се репчи на ББ - с името Деси и дето им се караше за Ваньо. И сега този галеник му е наказанието да е все по привилегирован от съквартирантите, точно това което той не иска. Ето саботираше сега тази игра, той взе да се усеща какво му готви ББ.

Общи условия

Активация на акаунт