BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 21 182
  • 950
  •   26
Отговори
# 930
Гласувах за Котов, макар и Давид да ми е абсолютният фаворит.
Прогнозирам ниски гласове за Лена, леля Цвети, Ебру и Стефан.

# 931
Гласувах за Цецо, за да не е на дъното.
Всички ще гласуват за Стоянов и Давид.

# 932
Хич не съм трол! Пиша тук повече отколкото са годините на някои съфорумци, които седят и чакат сеира, и  грам не влагат мисъл в това,което гледат.Няма да влизам в конфронтации и лични нападки.
Всеки мисли колкото може, но да не забравяме,че гледаме предаване със сценараий и гласовете са +,- безкрайност.То и затова копира реала, там не винаги доброто побеждава.

# 933
  • София
Гласувах за ДАвид, ако гласуването изобщо има някакво значение за брадъра..
Котов и Стоянов също са добра опция, въобще този сезон има по-голям избор за фаворити, миналия беше много зле положението..

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 00:27 от elix

# 934
Как е тиктока на овцата?

# 935
# 936
Хич не съм трол! Пиша тук повече отколкото са годините на някои съфорумци, които седят и чакат сеира, и  грам не влагат мисъл в това,което гледат.

Опитвам се да разбера концепцията ви за влагане на мисъл в гледането на Биг Брадър (което само по себе си е знаменита идея).

Значи да си представим хипотетичната ситуация, в която някой от участниците вътре не демонстрира мозъчна дейност, смята се за примадона, вика като хамалин, предизвиква ненужни скандали, обижда просташки, открито признава, че само търси начини да дразни другите...

В такъв случай мислещият зрител би заключил - "не може една божа душа да е толкова отвратителна сама по себе си, кой знае какво ѝ се е случило в детството, следователно тя вече ми е любимка, защото съм преди всичко хуманист". Такава някаква ли е логиката?

Или може би е редно да издирим съученичките на всички от пети клас, преди да си правим каквито и да е заключения. Би било прибързано, преди да разберем колко български са владеели навремето.

# 937
  • София
Ох, излишен е тоя патос в момента. И сега била отстъпила тя мястото си, о, Боже мой! Няма да си затвори устата сега в тик ток, да се обяснява колко е велика и добродушна.
Трагично е, че има толкова последователи, пред които да го направи. Хора като нея следва да бъдат канселирани. Не виждам никакъв положителен пример в поведението ѝ.

Моят глас отиде при Стоянов.

Дано само този положителен вот, да не им изиграе лоша шега на нашите любимци и да им стъжнят престоя в къщата.

# 938
Уж гледах какво изпуснах?Що гласувате за Давид нали не е на елиминации?

# 939
  • София
Уж гледах какво изпуснах?Що гласувате за Давид нали не е на елиминации?
Анкетата в приложението е да се подкрепи фаворит.

# 940
Няма да гласувам този път в приложението им. Сигурно пак ще извъртят някой номер както с Калин и този човек ще бъде номиниран.

Така исках Лена да си тръгне, понеже ми е адски неприятна и я намирам за откровено тъпа. И изобщо не схванах смисъла на целия цирк, който разиграха с тези карти и защо Михаела отмени картата на Лена и я изпрати на елиминации, за да избере тя да остане накрая.

# 941
  • SF
Трябва да гласуваме кой е нашият фаворит?
Аз харесвам Стоянов и Въшка. Много готина двойка си спретнаха двамата.
Гласувах за Сияна. Умно и нежно момиче.
Не мога за двама, нали?

# 942
  • София
От един профил за един. Аз гласувах и от телефона на половинката.. та подкрепих и Сияна, освен Стоянов. Котов, Давид, Цецо също са ми приятни за гледане и интересни.

То по-скоро Иван и Лена са ми анти, поне за в момента, ще видим какво още ще ни покажат още. Тази Цвети и тя ми е анти.

# 943
Много се радвам, че снощи Овцата си тръгна. Не я понасях вече. Според мен е влязла за малко повече последователи, най-вероятно си мисли, че толкова престой и е достатъчен и вече може да си ходи.

И аз все повече и повече симпатизирам на Стоянов.

# 944
Цвети на моменти ми е адекватна. Харесаха ми номинациите ѝ - Иван (заради агресията) и Овца (заради постоянното крещене). И аз бих номинирала така. Доста се издразних, че почти никой друг не номинира Иван, а той най-заслужава да си ходи. Пълен психар.

От друга страна пък Цвети показва една клюкарска псевдо-моралистка страна. С Елена са (както някой тук беше написал) като бабите пред блока. Та не знам, още не мога да я преценя на 100%. Трябва да ѝ дадат някоя мисия, да лъсне какво точно представлява. На Ебру също. Някак си все са на заден фон, а мисля, че притежават пълната способност да се изложат.

Общи условия

Активация на акаунт