BIG BROTHER 7 - тема 3 (05.10. - 12.10.)

• 22 477
  • 978
  •   29
Отговори
# 960
Предаването само спечели от това, че тя си тръгна снощи. Ще видим каква ще е новата мисия.

# 961
На мен не ми беше чак толкова неприятна, въпреки скандалите, има човечност в нея и изглежда има и морални устои.

За Валентин вече казах, проблемът е, че ББ не е никакъв авторитет, а ще ни представят ситуацията точно както Патрашка я представи - младите не уважавали авторитетите. Така е много удобно наистина. Не приемам и аргумента "ами тогава да не е влизал", напротив, прекрасно е самонадеяните балкански продуцентчета да чуят истината за себе си директно в очите на свой терен, а не анонимно през форуми и фейсбук. От такъв конформизъм и послушание сме станали държава-лична собственост на голямото Д.

# 962
На мен също политиката на Котов да не се прави на идиот ми допада. Също така забележете, че той има претенции не към отношението на ББ към него, лично, а към всички вътре.
Съгласете се, че това е по-интересно за гледане от крясъците на Михаела и Лена коя е по-грозна и по-неуспяла?

# 963
За мен е обратното. Котов да влезе и да каже, че не иска да слуша Биг Брадър, е все едно някой да се запише в “Игри на волята” и да каже, че няма пък да участва в състезанията. Или в “Гласът на България” и да каже, че не му се пее. 😁 Всичко е в контекста… Харесва ми като играч, де, но бих му препоръчала да обере поведението си - в момента е малко като слон в стъкларски магазин. В ничия полза не е ББ да му намаже ските.

Изгледах подкаста с Михаела - беше скучно. Не каза нищо, което да ме изненада по какъвто и да начин. Чувствала се победител, такава си била и в живота, дрън-дрън.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 17:43 от Lilly_85

# 964
  • София
На мен ми е чудно, Котов как не са го цензурирали, а излъчиха критиките му. Като нищо можеше да ги заметат, все едно нищо не е било.

# 965
Досадна е шумотевицата около Овцата , и наистина няма капацитет да направи интересен конфликт , заради викането и изпускането на нервите В този ред на мисли е добре , че си тръгна, сега ще имаме по интересни скандали и ще се проявят тихите змии . Иначе откровено я харесвам , чист човек е и праволинеен, . Предпочитам такива скандсалджии пред , тихи и подмолни мишоци (степенувам двете злини , не коментирам тихите и спокойни хора). Но съжителство там е натоварващо, мисля , че не бих издържала също. Ако ме питат обаче на кого от къщата бих доверила нещо супер важно за мен , мисля , че бих посочила нея, Давид и Стоянов.
Забавлява ме експериментът с Котов . Видяхме как го прилагат в Игри на волята срещу Гордиенко, любопитно ми е , кога ще подейства при съквартирантитИ и най-вече на публиката отвън. При все , че тук всички са предупредени . Давам на обществото три дни .
Но може и друг ход да играе Брадъра , вместо да натрие носът на дръзналия млад "лъв", да се направи на справедлив и подкрепящ критично мислещите младежи и да го остави да "победи" Wink
За избухването на Давид- тази закваска, той подсъзнателно я свързва с "изцелението" на любимата си баба, заради която я и поддържа(болна от диабет). Мисля, че дълбоко в себе си се страхува именно заради това да не я "загуби". За това и си позволи да избухне толкова силно Душанко, много се радвам, че и публиката го харесва, опасявасх се , че ще тече луд хейт по него

# 966
Биг Брадър се излъчва в множество държави и регламентът е еднакъв навсякъде. Принципът и идеята - също. Балканските продуцентчета са закупили само и единствено франчайза, т.е. утвърдения бизнес модел, чрез който се печели. А Валката, за разлика от в началото, се държи като 7-годишно момиченце, което тропа с краче и си иска куклата. Съжалявам, ама цялата ситуация и командите, дето ги раздаде за да получи не какво да е, ами хапчета за повръщане бяха смешни. Абе изложи си се, а така ме кефеше преди това. Освен това точно по този начин сам им реди далаверката. Едно му признавам - поне пред останалите се утвърди като авторитет и това хич не е малко. Проявява ум и интелект, ама разум - почти никак... Иначе и аз го харесвам, много. И не ми пречи, че се поизложил, тъкмо да видим дали и как ще се коригира.

# 967
Котов от самото си влизане ми е неубедителен. Струва ми се, че играе роля, а е слаб актьор. Като персонаж от "Съдби на кръстопът", когото продуцентът по грешка е набутал в другото предаване.

# 968
Котов от самото си влизане ми е неубедителен. Струва ми се, че играе роля, а е слаб актьор. Като персонаж от "Съдби на кръстопът", когото продуцентът по грешка е набутал в другото предаване.
Като каза “Съдби не кръстопът” се сетих, че мернах, че Лена е участвала в някакъв епизод. Бяха постнали скрийншот в някоя от ФБ групите. Ванков пак е рециклирал пишман актьорчета от другите си предавания. 😁

# 969
За мен е обратното. Котов да влезе и да каже, че не иска да слуша Биг Брадър, е все едно някой да се запише в “Игри на волята” и да каже, че няма пък да участва в състезанията. Или в “Гласът на България” и да каже, че не му се пее. 😁

Въобще не е същото. Ти можеш много да харесваш концепцията и идеята на социалната игра Биг Брадър (с което да отговоря и на kaspy, че били купили франчайза - ами да, опаковката, а изпълнението и пълнежът чии са?), но да не можеш да понасяш просташкото сеирджийство, към което нашите пишман продуценти имат особен уклон. Ами неслучайно хората харесаха Игра на Предатели, щото е също социална игра с един победител, но без глупости от сорта "хайде сега да ги гъбаркаме, като ги държим гладни и мръсни и на студено". Примитивни страсти на най-ниско ниво. Вижда се, че има хора като Валентин и тази Елена примерно, които искат да играят същата игра на по-високо ниво, но вместо трябва да мухат мазни хамбургери за 5 минути и да се къпят на три дни веднъж със студена вода.

# 970
Алкор, все пак това е телевизионен продукт. Едни хора влизат вътре, за да ги направят на маймуни - в замяна на това имат възможност да спечелят 100 хиляди лева, да направят пари от реклами и т.н. Всеки би трябвало да знае в какво влиза - не е първи сезон и и тук, и в чужбина, винаги има дълги периоди на глад, лишение на цигари, прякори, нелепи костюми и т.н. Такава си е концепцията - искат участниците да са максимално изнервени, за да се види издържат ли на напрежение, справят ли се с трудностите и т.н. Да, аз например не бих се записала - не ме блазни наградата и предпочитам да си запазя достойнството, но ето, че за други хора е примамливо. 100 хиляди лева не се дават, за да стоят на курорт… И това няма нищо общо с родната политика или с Д.П., не знам защо се смесват нещата. ББ е един телевизионен цирк и противно на масовото мнение, не е представителна извадка на обществото.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 18:24 от Lilly_85

# 971
Тия па предатели са толкова клета продукция, че няма на къде.
Колко са го харесали хората, аз видях само че първите епизоди ги даваха втори път два дни по-късно, не ми изглежда като да е някакъв галактически успех...

# 972
Тия па предатели са толкова клета продукция, че няма на къде.
Колко са го харесали хората, аз видях само че първите епизоди ги даваха втори път два дни по-късно, не ми изглежда като да е някакъв галактически успех...
Супер са си Предателите, но просто няма място за сравнение. Там е игра на стратегия, а ББ е игра на нерви.

# 973
Алкор, все пак това е телевизионен продукт. Едни хора влизат вътре, за да ги направят на маймуни - в замяна на това имат възможност да спечелят 100 хиляди лева, да направят пари от реклами и т.н. Всеки би трябвало да знае в какво влиза - не е първи сезон и и тук, и в чужбина, винаги има дълги периоди на глад, лишение на цигари, прякори, нелепи костюми и т.н. Такава си е концепцията - искат участниците да са максимално изнервени, за да се види издържат ли на напрежение, справят ли се с трудностите и т.н. Да, аз например не бих се записала - не ме блазни наградата и предпочитам да си запазя достойнството, но ето, че за други хора е примамливо. 100 хиляди лева не се дават, за да стоят на курорт… И това няма нищо общо с родната политика или с Д.П., не знам защо се смесват нещата. ББ е един телевизионен цирк и противно на масовото мнение, не е представителна извадка на обществото.

Телевизионен цирк е сега, а можеше да е съревнование на характери на по-високо ниво. Не съм съгласен, че ако са на "курорт" (въобще честото използване на това понятие по форумите ми навява неприятни впечатления за хищнически инстински у зрителите) и имат битов комфорт няма как да се получи интересна игра. С добре подбрани и интелигентни мисии, стратегически изпълнения и креативност може да се получи съвсем друг продукт. Вместо това сме на първото ниво в пирамидата на Маслоу.
За чужди издания не мога да говоря, гледал съм само едно и то много преди в България да започне ББ, ами не бяха чак такива цирки. А сега как е не знам.

# 974
  • Между гори и планини
На мен Къртицата ми харесваше най много. Жалко, че вече няма.

Общи условия

Активация на акаунт