💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 51 383
  • 1 352
  •   50
Отговори
# 1 005
Дано промото е подвеждащо и не изгори едната двойка, а по един от двойка, но не виждам как в игра за двойки.
Даже трима да изгорят ще съм много доволна. Само най-любимия ми Чикаго да не пипат!

Дяволче, сляп си за жените май като я харесаш.Те че са красиви Йоана и Ръждавичка са, но са си злобички.
Да не се опариш с някоя опасна девойка Wink

# 1 006
Александра има джуки, цици. Жалко е, защото си личи, че е била хубава и без корекции, но пуста мода. Но момичето доказа, че е борбено и не се отказва, въпреки че я отписаха 100 пъти вече. Другата русата от жълтите, дето отпадна също имаше джуки и цици и се доказа като типична кифльочка. Правите ли разликата?

И пак да кажа, Сапунджиева, Йоана и Ръждавичка са красиви жени, но не са хубави хора. За това така рязко се смениха мненията за тях. Ето Николета също е красива, незлоблива и мила и нямам никакви забележки към нея към момента. А освен това и се оказа, че НЕ е толкова тъпа, защото и нея само я нареждат, че е глупава и лесна за манипулации.

# 1 007
  • Bayern
Изпод хубавата външност на Сапунджиева се крие толкова много злоба, че не вярвам дори и сега като се гледа да се усетила колко се излага...
Александра има мн. хубави черти, но устата и веждите са отврат, но пък очите й са разкош. Макар и леко глуповата е незлоблива и лоялна, като цяло положителен образ .Че и на терен ме впечетлява повече от прехвалената Сапунджиева, може би защото нямам големи очаквания. И двете с Наталия са моята приятна изненада за сезона Sparkling Heart
Ръждавичка  не я харесвам от мига в който влезе при Феноменални и започна да мрънка...Така да мразя мрънкащи и вечно недоволни млади хора Frowning1 А се оказа и примадона...  Вкъщи може да си мързелува на воля, но никой от съотборниците й не е длъжен да я обслужва! Отвратително е съжителството с такива мърлячи !

Тъжното е, че  хората (най-вече мъжете) не виждат гнилото изпод хубавата опаковка. А още по-тъжно е, че са готови да се унижават(слугуват), за да се разхождат  с жена трофей ...
Прочетох такива мнения на мъже за хубавите жени, как трябва всичко да им се прощава само заради външността им, че ако имах син сериозно бих се притеснила...

# 1 008
  • София
Ръждавичка не знам как е определяна тук като топ красавица, явно има нещо, което аз не виждам. Иначе на терен е добре. И сега ще хвърля бомбата сигурно като кажа, че Гордиенко ми напомня в нещо на форумската любимка Елена от Ергенът.

# 1 009
  • Bayern
Ръждавичка не знам как е определяна тук като топ красавица, явно има нещо, което аз не виждам. Иначе на терен е добре. И сега ще хвърля бомбата сигурно като кажа, че Гордиенко ми напомня в нещо на форумската любимка Елена от Ергенът.
Ръждавичка има хубава фигура и до там, ако бях мъж бих избрала Николета Yellow Heart - естествена хубост  и секси фигура...

# 1 010
  • някъде другаде
Ръждавичка мрънка , но е добра в игрите. Гордиенко е по- голямо мрънкало и не се справя.

# 1 011
Принципно искам днес да отпаднат Гордиенко и Йоана, сори Дяволо, но нищо специално не видях от нея дотук в състезанието. Само че май желанието ми не може да бъде изпълнено, така че съм готова да изтърпя още една седмица Горди, за да остане Чикагото. Предпочитам него пред Миро.
Александра за мен е приятната изненада на сезона. Неочаквано добре се справя за кифла, и на терен, и извън него. Нищо в нея не ме дразни. Мрънка, но мърмори на себе си, не напряга другите и си минава трасето. Нищо общо с мрънкането на Горди, което изнервя всички. И аз мисля, че има много хубави черти. Направо ѝ се чудя защо си е окепазила така устата. Без тази намеса, сигурно щях да я определя, че има най-красивото лице в сезона.

# 1 012
В коя Вселена Александра е по-красива от Сапунджиева?
Александра е кифла. С изкуствени патешки джуки. Брутално бутана от продукцията. Нагла е. Яде хляба на хората. Задейства се само при включени камери. Къртиче.
Сапунджиева е естествено красива, мила, възпитана и благородна. Душица е. И е много добра в по-тежки многокомпонентни битки. Не е сред най-добрите от седемте сезона, но е от силните жени.

Къде видяхте тази злоба в Йоана?
Йоана е едно мило и прекрасно момиче. И много красиво. Пак естествена красота имаме, забележете. Нещо изключително рядко в днешно време.
Издържа 3 седмици на блатото, никога не мрънка и не се предаде. Герой!

Д-р Пекин е възможно най-добрата комбинация за този формат и за двата пола.
Интелект, бърз и стратегически ум и сила и ум на Арената. Завършен топ претендент за финал дори.
Тя е от ранга на Джаферович и Виолета, но пипа по-деликатно от тях. Няма плуването на Жени обаче.
Има един основен недостатък, хехе - ами не е мъж и знаем какво ще стане при силна физическа игра.

Ръждавичка е жената-нинджа на сезона. За мен и най-хубавата, като комбинация от лице, тяло и излъчване. Има много силен характер и защо пък да не го играе принцеса? Айде мъжете около нея пък да не излизат толкова дребнави. Имат си такова цвете, ми ще го глезят малко. Голяма работа, че ще измият една чиния. Могат да и го кажат на четири очи, не да се правят велики на синхрони. Олекват.

Николета има най-красивото и миличко лице. И е топ плувеца на сезона.
Има изказ, има силен характер и е много лоялна. Прекрасно момиче. И пак - естествена красота!

Това е моя отбор този сезон:
Д-р Пекин (капитан - да ги строява и да си пази кокошлетата), Ръждавичка, Йоана, Николета и Сапунджиева.
Топ отбор! Blue Heart
Изобщо не е сексистко да смяташ, че красивите жени заслужават специално отношение. Wink

# 1 013
Докато бяха на съвета Йоана какви ехидни усмивки отправяше , когато  говореше  Ивайло... Къде е тя, къде е Ивайло, нооо много се изкефих, че от глупост сама си изкриви усмивките.

# 1 014
И на какво отгоре е това отношение от Йоана към Ивайло? И аз забелязах ехидните усмивки на тази "мила сладка душичка". Кога имаше време Йоана да опознае Ивайло, че така да го нарежда, не харесва и да е негативно настроена? Чудно ми е..

# 1 015
  • В Града на Липите
Тъжното е, че  хората (най-вече мъжете) не виждат гнилото изпод хубавата опаковка. А още по-тъжно е, че са готови да се унижават(слугуват), за да се разхождат  с жена трофей ...
Аааа, Лапунов видя и избяга. В началото много я харесваше и Ралица го подкачаше Grinning
Те по принцип не си пасваха. В първата сутрин в която й поднесе едно голо слънце за закуска и ще му проглуши ушите. Усети се той. Умничък е.
Довечера ще викам за Гордиенко и се надявам запека да й е минал, че да не тежи много на Чикагото.

Жените повечето са хубави, въпреки калпавите условия. Може би за тези Игри един кротък и смирен характер би издържал, само ако е на силен мъж, трябва си спортна злоба и не само спортна Grinning
От сценарна гледна точка кротки и добри не им трябват. Не знам, Калин как е минал. Сигурно някоя жена го е пуснала, такъв тих и немрънкащ.

# 1 016
Пак изгледах промото за днес, този път спокойно и съсредоточено. Satisfied

Залагам на това, че продукцията ни е подготвила изненада.
Сигурна съм, че тази игра по двойки е дадена за да накажат Чикагото заради Гордиенко (ще пазят украинката по полит-коректни причини, а не защото става за нещо).
Продължавам да се надявам да ни лишат от Гордиенко и Йоана (сори Дяволо Gift Heart ), за Мирослав ми е все тая...НО този сезон е "различен" и ме навежда на една мисъл....Дали е възможно да няма отпаднали!?

П.с Гласувах в Анкетата. За Чикагото съм.

# 1 017
Ами представете си варианта...Чикаго и Горди отпадат.Варианта е ,победителите Миро и Йоана да спасят един от тях,и да го пратят в друго племе,и да си ходи само един.

# 1 018
  • Bayern
Сега догледах снощния епизод. Много ми е кофти за Миро. Предаден от своята коалиция, че и закачен за този камък Йоана ... Искам Миро и Чикагото да продължат, дано променят правилата в движение, че да отпаднат и двете жени Grin

# 1 019
Дяволо, не трябваше да слагаш Гергана в анкетата. Ако тя липсваше, щях да си гладувам за Гордиенко или Коеджикова. Сега обаче избрах Гергана. Тя беше по-слаба от последните две.

Общи условия

Активация на акаунт