💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 40 421
  • 1 066
  •   66
Отговори
# 1 020
В коя Вселена Александра е по-красива от Сапунджиева?
Александра е кифла. С изкуствени патешки джуки. Брутално бутана от продукцията. Нагла е. Яде хляба на хората. Задейства се само при включени камери. Къртиче.
Сапунджиева е естествено красива, мила, възпитана и благородна. Душица е. И е много добра в по-тежки многокомпонентни битки. Не е сред най-добрите от седемте сезона, но е от силните жени.

Къде видяхте тази злоба в Йоана?
Йоана е едно мило и прекрасно момиче. И много красиво. Пак естествена красота имаме, забележете. Нещо изключително рядко в днешно време.
Издържа 3 седмици на блатото, никога не мрънка и не се предаде. Герой!

Д-р Пекин е възможно най-добрата комбинация за този формат и за двата пола.
Интелект, бърз и стратегически ум и сила и ум на Арената. Завършен топ претендент за финал дори.
Тя е от ранга на Джаферович и Виолета, но пипа по-деликатно от тях. Няма плуването на Жени обаче.
Има един основен недостатък, хехе - ами не е мъж и знаем какво ще стане при силна физическа игра.

Ръждавичка е жената-нинджа на сезона. За мен и най-хубавата, като комбинация от лице, тяло и излъчване. Има много силен характер и защо пък да не го играе принцеса? Айде мъжете около нея пък да не излизат толкова дребнави. Имат си такова цвете, ми ще го глезят малко. Голяма работа, че ще измият една чиния. Могат да и го кажат на четири очи, не да се правят велики на синхрони. Олекват.

Николета има най-красивото и миличко лице. И е топ плувеца на сезона.
Има изказ, има силен характер и е много лоялна. Прекрасно момиче. И пак - естествена красота!

Това е моя отбор този сезон:
Д-р Пекин (капитан - да ги строява и да си пази кокошлетата), Ръждавичка, Йоана, Николета и Сапунджиева.
Топ отбор! Blue Heart
Дяволо, какво ти става??

# 1 021
  • София
когато ония лапаха бургера и хотдога пред другите и не им даваха да опитат по-различно ли беше?

Даааа, защото беше Йоанка Wink
Не знам какво толкова я превъзнасят, основно мъжете. Зад дребния си ръст и миловидността си тя е също така подмолна и безскрупулна. Вижте й физиономиите на съвета, чуйте я какво каза на Томи. И как посърна горката като осъзна, че не умее да брои Grinning То не става само с красиво личице.

# 1 022
Мен не би ме учудила врътка отпадналите да отидат на блатото. То така ако стане, племето на блатото ще стане най-силното - Карина, Гизем, Шопа+ Мирослав или Чикагото. Но по-вероятно или да накажат Чикагото за идеята му да вземе 100 лесни гроша от Гордиенко като отпадне и той заради нея или като е принуден да си я върне да ги тегли като котва и да има сеир и скандали. По-вероятно ми се струва вариант 2 - гледаме си наглата Горди още поне 2 седмици.
Мирослав и Йоана за мен са изчерпани като образи. Първия е крайно скучен и с нищо незапомнящ се. Нито блести на арената, нито го има в социалната игра. Йоана достатъчно рева и се мъчи на блатото, достатъчно се сърди и плете коалиции. Видя се обаче, че и акъл няма да сметне кой да пратят на елиминация. Или по-скоро беше на принципа - така и така ще съм аз, за какво да пазя Томи или Мирослав.
И по този въпрос - в това риалити въобще не ме интересува коя е най-красива. Не е конкурс Мис България. И съм съгласна с другите, че Йоана е злобна, мрънкава и като цяло неприятен характер. Ръждавичка има качества, но определено самочувствието и е много в повече. Малка е, тепърва има животът да я учи, че не всичко се върти около нея. Като цяло тя поне си е на мястото в това предаване. Сапунджиева много ме разочарова  - уж добричка, наивна, а към Александра се назлоби все едно и е откраднала мъжа. Честно казано доста кофти женски характери виждаме на екран - то самочувствие без покритие, сплетни, злоба, подигравки.
Мисля, че Николета и Гизем са най-читавите момичета там. Хем играят силно, хем гледат да пазят себе си, без да лицемерничат или предават някой друг. И ме е яд, че Гизем отиде пак на блатото, а ние гледаме Горди и Коеджикова да висят по 1 час на едно препятствие. Към симпатичните жени слагам и Наталия, която ме изумява със силен дух и позитивизъм. Да беше с 10 години по-млада, щеше да им скрие шапките по трасето на много жени. Александра също ми е на плюс, понеже се видя, че може да играе и на трасето и социално. И Ръждавичка ми е по-скоро на плюс, защото е силен играч и с право и писна от Гордиенко. Другите жени са ми антипатични.
А от мъжете Дечо е такава душица, че ми е жал хем за подигравките от водещия, хем за компанията, в която е на блатото. Така или иначе имам усещането, че момчето е влязло да изживее приключение и да свали килограми и влезе във форма, което ще получи. Калин и той е голям добряк, че и супер подготвен. Лапунов ме кефи. Чикагото също. Ивайло и Дино. Томи е симпатичен. Дори Алекс не ме дразни вече. За Кристиян съм със смесени чувства. Малко безлични са ми Траян и Мирослав. Но реално на минус ми е само Иван от зелените и Шопа.
Та това е от моя дълъг коментар. Имам по 3 жени и 5 мъже фаворити за финал, съответно - Николета, Гизем и Ръждавичка и Калин, Лапунов, Дино, Чикагото и Ивайло.

# 1 023
Права е Ръждавичка , че вече не може да пази Гордиенко и е редно да я номинира. Но все пак забрави , че когато никой не я искаше в племената ,заради коварността на амулета , Гордиенко силно се застъпи. Също и когато имаш 'сигурен приятел" в играта , по трудно сраваш обществена мишена и имаш спокойствие. Грозно беше преместването от стаята. Ясно е че падналия пеиятели няма , но демонстрацията е излишна

# 1 024
Аз мисля,че ще отпаднат Мирослав и Йоана за да може Гордиенко да вземе 100 гроша за да си купи имунитет даже няма да се учудя ако направо и дадат и грошове и имунитет 🙄

# 1 025
Права е Ръждавичка , че вече не може да пази Гордиенко и е редно да я номинира. Но все пак забрави , че когато никой не я искаше в племената ,заради коварността на амулета , Гордиенко силно се застъпи. Също и когато имаш 'сигурен приятел" в играта , по трудно сраваш обществена мишена и имаш спокойствие. Грозно беше преместването от стаята. Ясно е че падналия пеиятели няма , но демонстрацията е излишна
Преместването от стаята си беше логично. Нима не изпитвате физическа непоносимост, когато не се разбирате с някого, дори да ви е роднина. А тук са на състезание. Трябва да можеш да се концентрираш в себе си. Как да го направиш във враждебна среда, ако имаш избор.
Имам въпрос към гледалите доктора при Гала. Спомена ли Дино? Останали ли са близки? След толкова декларации би ми било интересно какво е развитието на отношенията им?

# 1 026
  • В Града на Липите
Аз мисля,че ще отпаднат Мирослав и Йоана за да може Гордиенко да вземе 100 гроша за да си купи имунитет даже няма да се учудя ако направо и дадат и грошове и имунитет 🙄
Може да й дадат амулет, който да я пази поне три съвета Grinning
За какво са й тия грошове да й тежат. Току-виж си сецнала кръста.

И аз гласувах и като видях резултата установих, че довечера ще има много ядосани, ако Чикагото отпадне.
Дано Боговете на арената/сценаристите се смилят над него Grinning

# 1 027
Голям дебат на тема коя е "най- красива на света", пардон- арената Grinning Ралица е най- красива, стига само да стои и да си хубавее и да не говори много. Шегата настрани, но наистина не е Мис България това, а и красотата е толкова субективна за всеки, та е излишно да се спори. Аз също не харесвам корекции, когато не са направени естетично добре, но примерно не харесвам и при мъже/жени занимаващи се с тип бодибилдинг или просто спортуващи, но на сериозни добавки как някак им се измята и изпива лицето, изглеждат не по- малко неестествено. Александра също мисля, че е била естествено хубавка, включае и устните й, контура и формата само с филър няма как да станат, но твърде е прекалила с обем. Но нито там, нито в живота ме вълнува особено много нечия опаковка, съдържанието си е по- важно, красиви хора има много, но стойностни и достойни Човеци много по- малко. Та нормално е, някой ако се покаже гнил отвътре, тези които не се заслепяват лесно от лице и фигура да отбележат, че не им харесва държанието на съответните. Те пак са си хубави и още 10-20 години ще бъдат, после вече лотарията с гена на остаряването ще се произнесе, ако не тя пластичния хирург. Но, каквото носиш в себе си като качества, не касаещи визията няма да ги бутне времето.

# 1 028
Аз доколкото разбрах Ръждавичка се премести, защото след случилото се на съвета, Гордиенко и се беше оплаквала и сърдила. Ако седят в една стая и се карат или дори да не си говорят, но постоянно има напрежение, не е добре за нито една от двете. Няма спор, че Ръждавичка е доста капризна и своенравна, но ако племето ми по цял ден се оплаква от един човек, а после той вечер преди лягане ми се оплаква от всички, сигурно и аз бих се преместила.
Да не говорим, че голямата приятелка Гордиенко не отдели от залъка си да нахрани Ръждавичка, защото не искаше да и отнемат храната и си лежа на мекото легло, докато всички мръзнеха на земята. Сега очакваше защита от нея и останалите. Трябваше да и е ясно какво ще стане в момента, в който прие подаръка на Ралица. Вече е сама за себе си. А и Ръждавичка беше права, че за няколко седмици приятелство не се създава. Имаше съюз, който се разпадна, за мен по вина повече на Гордиенко.

# 1 029
Чикагото:
- Kак може да има такава наглост.
А аз задавам същия въпрос на продукцията!  Как може такова брутално, тъпо хрумване стил тийм-билдинг за днес?

Pалица:
- Както гласи надписът на хан Омуртаг - човек дори и добре да живее - номинира.
Боже боже!

Ралица:
- Гордиенко не съм те виждала по коридорите на НАТФИЗ!
Гордиенко:
-Аз също не съм учила там!
Също като кого?

Миро с унила физиономия след първото падане:
 - Ще заложа на издръжливостта ми и се надявам да го победя.
Да бе да. С тия синхрони снимани постфактум издишате много яко!

Дръжките на тези "възглавници" не са дръжки а смешно слаби, смешно тънки лентички, излишно и безобразно дълги,  направо подигравка, кой глупак ги дизайнира? 
Трябва да са дебели, примерно плътен цилиндър с диаметър 3см,
дълги колкото като ги хванеш отгоре и отдолу да остава само по един пръст разстояние
и разположени на 1/3 от горния край на "възглавницата".

# 1 030
Ама тя Сапунджи била голяма биячка, брей брей ама срещу Александра :Д смешна работа. И въпреки това Александра пак доста се задържа.

Дино е прав. При тях са здравите жени, а жълтите са манекенки. В такива битки трудно ще ги бият щом и Коеджикова може да печели точки.

Георги и неговите жълти герои са слепия води слепите. Томи се оказа безгръбначен - Георги трябвало да питат за бушоните, Йоана трябвало да му смята колко е 1+3. Смешник.

Отново питам как Пекин и съсипала отбора на Лечителите след като Петров създаде разделението и Дино/Лъчо бяха стабилно зад Доктора? Какво друго можеше да се направи в случая?

А Коеджикова се раздава за честен играч, но имаше планове да играе с Доктора, но след неговата елиминация пак се скри при Пекин. А това не е ли лицемерие за нея?

# 1 031
Пекин дава заявка във визитката си за революция, ум, хитрост, ще "убива". Отдели жените и доктора не чака. И двамата избързаха. Може би, щеше да е по-добре, ако преди това бяха седнали на масата да се разговорят.

Очаквам довечера Гордото да хвърчи по арената с помощта на Чикаго. Да я носи като пръскачка из лозе. Да й вземе акъла.

# 1 032
Какво му е толкова опасното на този амулет на Ръждавичка, че всички трябва да се плашат да не го използва? Ще смени капитана? Ами да го сменя. Ще промени номинираните? Не смятам, че способните в племето биха се изплашили от номинация. Както виждаме и сами се предлагат. Ако е толкова опасен, е по-добре да я накарат да го ползва по-рано в играта и да се свършва с него. С амулета може ли да смени и победителя - не този, ами този печели.

# 1 033
  • София
Заради снощните "страсти" в темата не можах да се съсредоточа върху най-интересната част от епизода. Все пак благодарение на магията на интерактивната телевизия наваксах днес Satisfied
Балетът (най-вече в Перник) дава много, обаче на горния етаж като няма никой, к'вото и да те учи "треньорката" все тая (тя пък щото толкова ги разбира тези стратегии). Мила ми Йоанке, като не можеш да броиш до 4, ми ползвай ги тея нежни пръстчета, много помагат точно за това Stuck Out Tongue Winking Eye
Ленорката този път на жълтия съвет направо ми напълни душата (точно този тон и изказ искам да виждам на съветите), така тъничко им нареждаше, не че Канадския Супермен успя да вдене нещо (но за сметка на това е истинска машина за многокомпонентни битки, нищо че на кастинг битката го затвориха с обиколка и половина Rolling Eyes), а пък Томи от който никой не очакваше беше единствения който се усети.
diavolo, снощи се въздържах (а пръста ми беше вече на спусъка) единствено и само заради уважението към огромния труд който полагаш за всичките теми, но снощи беше way-over-the-line, ако искаш все пак да знаеш кога пускам спойлери ето ти един пример (доста повече от две букви, ама аз когато играя покер ти даже не разбираш на коя маса съм седнал WinkWink).
Слагам го в скрит текст защото е дълго, а не защото издава нещо. Отнасяше се за миналата седмица:
Скрит текст:
Цитат
Очакванията и надеждите, че след скандалната съдийска помощ в дербито за територия в Понеделник, ситуацията с трансферите на нови играчи в отборите борещи са Дуранкулашкия къшей хляб ще стане по-балансирана, бяха разбити на пух и прах. В резултат на това, Завоевателите снощи счупиха трансферния рекорд за нови попълнения поставен същото това лято от всички отбори във Висшата лига на Англия взети заедно. Все пак правилата за финансов феърплей изискват преместването на една тяхна звезда да подсили бедстващия в долна дивизия тим на Блатни Юнайтед.
Тук изненади не се очакват: незабравимата "десятка" (шестица преди надстройките) с разбоИнически манталитет вече имаше шанс да покаже пред съотборниците и камерите в резиденцията своята "малка черна рокля на голо", с което завърши и последната си мисия в пародийното шоО: "Как най-бързо да превъртим каквото там са снимали в Дивия Север". Все пак за любимката на целокупния народ Сашка, остава един последен куест: да даде решаващ глас за спасението на друг герой от Дуранкулашката филмова гилдия (Митко Митков от Митковград), за когото е крайно време да се върне към професионалните си задължения да отваря вратата на колата на "най-големия балък в Българския телевизионен ефир".
Все пак ще ревизираме прогнозите , че въпреки затварянето на трансферния прозорец, потокът от нови попълнения към най-трагичният жълт отбор стъпвал някога свещенната (само в приказките) арена, няма да секне до пълното им почервеняване (което поради липса на червена боя в най-близката железария за жалост ще случи някой друг път). Все пак всички неутрални зрители ще стискаме палци (и на краката), Завоевателите поне една седмица да пропуснат раздумката с Ралица (знам че им харесва, но все пак и другите искат малко ефирно време и шанс да се преборят за наградата "най-абсурден довод за номинация на другарче").

Излишно е да споменавам(но все пак искам) че от снощи прочетох 99 мнения подобни мнения на учудване относно някои леко смущаващи анализи и наблюдения върху играта на конкретни участници. Много съм далеч от мисълта да казвам кой какво да пише, но...
Скрит текст:

Все пак да разведрим малко: diavolo, ако толкова си навит на някоя от тези супер силни и комплексни жени (все пак е човещинка Blush) само кажи, да съдействаме с каквото можем. Само недей Д-р Пекин, че там е сложно Grin

И за край на този вече дълъг пост да кажа две думи за битката довечера: въпросът който аз си зададох е кой най-много има нужда от грошове (и не, НЕ се опитвам да вмъквам спойлери, умишлено не съм и няма да проверявам кой ще спечели довечера, така че не знам кой гори, но всички знаем че този сезон "Всичко е различно")

# 1 034
  • София
Стига сте го яли Diavolo. Аз от няколко сезона съм приела, че има едно сляпо петно що се отнася до хубавки момичета и тази част от коментарите му си я пропускам между ушите. До сега все са били русички де Simple Smile

Да не ми пипат Чикагото! Как пък го вързаха с тая котва, ама съм сигурна, че ще я издърпа и нея. Йоана в началото много ми хареса, особено като не я даваха много-много, но вчера направо ми се срина в очите. Нямам против да си ходи тя, а пък Миро изобщо не го забелявам, че е там, та и той няма да ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт