То не става само с красиво личице.
Ралица е най- красива, стига само да стои и да си хубавее и да не говори много. Шегата настрани, но наистина не е Мис България това, а и красотата е толкова субективна за всеки, та е излишно да се спори. Аз също не харесвам корекции, когато не са направени естетично добре, но примерно не харесвам и при мъже/жени занимаващи се с тип бодибилдинг или просто спортуващи, но на сериозни добавки как някак им се измята и изпива лицето, изглеждат не по- малко неестествено. Александра също мисля, че е била естествено хубавка, включае и устните й, контура и формата само с филър няма как да станат, но твърде е прекалила с обем. Но нито там, нито в живота ме вълнува особено много нечия опаковка, съдържанието си е по- важно, красиви хора има много, но стойностни и достойни Човеци много по- малко. Та нормално е, някой ако се покаже гнил отвътре, тези които не се заслепяват лесно от лице и фигура да отбележат, че не им харесва държанието на съответните. Те пак са си хубави и още 10-20 години ще бъдат, после вече лотарията с гена на остаряването ще се произнесе, ако не тя пластичния хирург. Но, каквото носиш в себе си като качества, не касаещи визията няма да ги бутне времето. 

), а пък Томи от който никой не очакваше беше единствения който се усети.
).
) само кажи, да съдействаме с каквото можем. Само недей Д-р Пекин, че там е сложно 

Препоръчани теми