💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 27 094
  • 755
  •   63
Отговори
# 30
  • София
diavolo, относно информацията Томи преди време в спойлерната тема дойде една потребителка (която много рядко пише при нас) и го пусна (разбира се с малко по различна формулировка) и после се покри. Малко след това друг новорегистриран потребител го "потвърди" обаче после и тоя/тя изчезна. След 2-3 седмици излязоха писания по жълтите сайтове (като междувременно има една Диана, която само чака да прочете нещо от спойлерната тема и да го клонира многократно във ФБ групите), разбира се доста поукрасени, като добавиха бензиностанцията и даже че участникът бил покрит с разни чаршафи/одеяла за да не го познаели. Аз опитах дискретно да проверя достоверността на тази информация, но там където питах изобщо не знаеха за какво иде реч. Така че към този момент това си остава непроверена информация. Може да е вярно, обаче може и да не е: има само един начин да се разбере. Възможно е и още да не се е случило.
Аз лятото докато следих какво се случва в райнона, бях подочул, че се е наложило набързо да преместят Дивия плаж към изолатора, като едната от теориите се връзва донякъде със тази бензиностанция. Плажът е Граничар (почти до границата с Румъния) и на около 250 м от него наистина се намира бензиностанция (малко преди КПП-то). По вероятно обаче звучи, че са ги махнали от там защото е имало много външни хора които са ходили да ги гледат и снимат (от такива снимки още през Юли разбрахме кое племе е било там във всяка от първите три седмици, то и за изолатора знаем, защото умниците си написали имената и датите по стените на този изолатор Joy).
Та да се върна на темата: жълтите сайтове бяха писали че "провинението" на Томи било докато бил още на блатото. И мен лично някак не ми се връзва да го оставят да влезе в племе (и то точно Завоевателите) и след това впоследствие да го разкриват. А да са разбрали доста по-късно, също според мен е малко вероятно. В крайна сметка ще видим, не че това би имало толкова голямо отражение върху голямата картина за сезона: други са в момента основните действащи лица.

# 31
Историята сочи, че прегрешенията с набавяне на храна са изключително строго съдени от продукцията. Явно или не му е дошло времето, защото сега фокусът беше другаде - заточените на блатото капитанки на седмицата и победеният стратег Доктора, или са решили да подсилят оредяващата коалиция на Шопа и да не дълбаят много. Но е твърде възможно дните на Томи да са преброени в предаването и да няма кой знае какво развитие тази сюжетна линия.

# 32
Изобщо пък не съм чела и разбрала, че пак имало нелегално внасяне на храна, и то от Томи. А аз за него пуснах глас днес. Тамън отписах Траян и Мирослав като кандидат-победители, че с нищо не блестят, а даже се дънят - поне Траян. Сега и Томи явно трябва. Пък има ли шанс най-накрая някой като Калин или Лапунов да допуснат за победител? А дано!
Иначе, ме кефи, че има глас и за Наталия в анкетата! Joy Доста е разнородна, освен че Калин явно ни е всеобщ любимец. И аз точно затова не го виждам победител. Твърде много станаха през годините - Ваня, Морунов, Фифо, Гого, Момчил.

# 33
  • София
Боговете забавят,но не забравят-това относно Томи.Той обаче едва ли е купувал храна само за себе си.
По тази причина вероятно се изчаква с речта на Ралица и наказанията.
По анкетата ползвах само един глас-за Калин.Simple Smile
Тук дописвам Чикагото и Ръждавичка.С други думи за мен победителят трябва да е син.
Надявам се Боговете да спрат вече  протекциите към Завоевателите и омразата към Феномените.
Но в същото време искам и син съвет,за да може да видя гърба на наглата Гордиенко.

# 34
Аз не мога да разбера какъв би бил проблема, ако някой е съумял да отиде до бензиностанция/магазин/будка... и му дадат храна? То е ясно, че пари нямат и евентуално после ще им се отплатят. Не говоря за предварителни уговорки с приятели да им донесат храна. Та нали това е идеята - да се оправят сами. Ми намерили са участниците милостиви хора, дали са им храна - оцеляват. Ако тези, които са на плажа видят рибари в морето и ония им дадат част от улова си, пак си е оцеляване. Не е продукцията да им е помогнала. Значи да берат джанки от дърветата и да скубят житни класове от нивите, може, а да получат милостиня не може.

# 35
Благодаря за темата, Дяволче Relaxed Страхотна корица, всеки път ми остават очите в Калин, няма нужда от синхрони, краси арената при всяко минаване Smile Дино ми прави добро впечатление, Томи ми харесва на външен вид само...засега Satisfied Дано Лечитлите идат малко на резиденция, жълтурковците Изолатор и сините стопанство.

# 36
Ако тези, които са на плажа видят рибари в морето и ония им дадат част от улова си, пак си е оцеляване.

Не точно. Ако сами са хванали рибата - няма проблем.
Проблем е да ги "спонсорират" с храната.
То по същата логика добри хора и барака могат да им спретнат на плажа Joy

# 37
Нова корица, при това подобрена с наш Калин в действие! Heart Eyes Благодаря, за което на Diavolo и всички замесени в тежката работа по поддръжката на темата! Hands Pray
Гласувах в анкетата по желанието на сърцето, въпреки че разума говори друго. Grinning Калин и Томи са моите избраници, но и за Лапунов и Ръждавичка съм съгласна. Hug
Ай дано любимите ми сини си отидат довечера в резиденцията, а зелените и жълтите, както дойде. И без това от тях само Дино е мой човек.

# 38
  • София
Плюсове и минуси и прогнози

Миналата седмица имах много голям процент на верни прогнози.
Но останах в ШОК от отпадането на Д-р Петров, а рИално това си е най-важната прогноза. Мхмх.

За тази:
капитани: Калин (Чикаго), Кристиан (Ивайло) и Дино (Д-р Коеджикова).
На резиденция отново жълтите (ще имат предимство днес), на стопанството феномените, а лечителите ще ходят да лекуват раните си в Изолатора.
От блатото ще се завърне Сапунджиева
От там ще бъде изгонена Карина ако няма имунитет (защото сама си го пожела).
Номинационните не мога да прогнозирам, твърде много неизвестни има, но Лечители и Феномени изглеждат по-слаби от Завоевателите към момента. В края на седмицата или ще си тръгне Лечител или Феномен. Хмм, д-р Коеджикова или Наталия. Залагам на ветеринарката.

+/-

++
Ръждавичка

+
Йоана, Сапунджиева, Николета, Д-р Пекин, Шопа, Мирослав, Томи и Чикагото
-
пак са на плюса, но малко зад горните:
Дино, Лапунов, Калин и Ивайло

= / +
Дечо, Александър, Гизем и Наталия

=
Радостина, Д-р Коеджикова и Карина

= / -
Иван

-
Александра и Гордиенко

--
нямам!

Генералните ми прогнозите от миналата неделя остават същите, но вкарвам Томи в топ 8, на мястото на Сапунджиева.

# 39
Благодаря и аз за темата!
Гласувах пожелателно и с реална надежда за Ръждавичка. Но пуснах допълнително още 2  символични гласа за Николета и Йоана - просто ми се видя несправедливо Александра, Наталия  и Дечко да имат, а те - не.
Доста размити са ми критериите от къде могат да се сдобиват с храна и откъде - не. Ако критерият е да не са продукти от човешка дейност би трябеало да е наказуемо и да откъснат слънчоглед примерно. А щом им е позволено да ловят риба би трябвало да могат да убият и дивеч - прасе примерно но ако е диво. А като не могат да ги различат?

# 40
Сигурно се е коментирало, но съм изпуснала. Гизем ми става все по-симпатична. Веднъж заради хъса и уменията на арената и заради личната и кауза да помага на деца с увреждания, между които е и брат й. Нямах представа, че затова му посвети победата си на блатото. Много благородно се е посветила на работата с такива деца.

# 41
Благодаря за темата, Дяволо! Любимците ми са Чикагото, Калин, Ивайло и Дино. Продукцията вече ми е писнала с нагласените си сюжети и сценарии, но продължавам да гледам. Почти всички подравнявания и резултати от битки са предвидими. Приятно гледане на сериала на всички и не се ядосвайте напразно ☺️

# 42
  • В Града на Липите
Благодаря за темата! Отново чудесна корица Grinning

Искам Калин да спечели и гласувах за него, но имам и други фаворити - Дино, Ръждавичка, Чикаго, Томи. Мисля си, че накрая пак пъзела ще се окаже от голямо значение и не се знае дали ще се справят.
Както е тръгнало последните сезони, вероятно пак няма да победи този с най-много фенове, нито най-изявения или  най-комплексния. Понякога е и до късмет, а най-често до продукция Simple Smile В този ред на мисли, някой като Томи, Траян, Мирослав или д-р Пекин могат да обърнат финала.

# 43
Я ме запознайте с местния жаргон, какво значи "синхрони'?

# 44
Синхроните са индивидуалните коментари на играчите пред камерите

Общи условия

Активация на акаунт