💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 41 248
  • 1 074
  •   51
Отговори
# 45
  • София
Благодаря за темата! Чудна е..
Гласувах за Калин, Ръждавичка и Чикагото. Томи и Кристиян също са възможни отговори, но тъй като по-късно се включиха в играта, особено Кристиян, смятам че няма да е справедливо той да спечели.

# 46
Благодаря за темата и корицата Heart Eyes
В анкетата съм дала един глас по лично предпочитание за Калин, един глас за Ръждавичка в случай на женски финал, в който аз все още се съмнявам, и един глас за Шопа, като лице, което смятам, че продукцията би подпряло за победа.

# 47
Тъй като става въпрос за моята прогноза за печеливш, то ще отговоря - д-р Пекин. За мен тази жена е най-хитрата и манипулативна жена, която е влизала в Игри на волята и предвиждам, че ще стигне много далеч.
Колкото до моите предпочитания за победител - Калин и Ръждавичка /ако може и двамата!/

# 48
Изгледах Чакалкаст (гост в Крум) и за пореден път там се хвърлиха много бомби и се издадоха много важни неща как протича играта, за влиянието на редакторите и пр.
Та от там разбрах, че Томи е бил Хванат да ходи да яде на някаква бензиностанция. Но защо това е останало покрито? Обикновено ги издават пред строя и следват наказания. Може би са били чести нарушения от не малко хора. Мхм. Дали изаради това не са разкарали Дивият плаж, като локация?

Значи тези от блатото ходят да ядат в бензиностанция. И поради тази причина закриват Дивият плаж. Логика........ няма.

# 49
Буквално това бяха моите гласове и доводи абсолютно 1:1, а гласувах преди да прочета това мнение Stuck Out Tongue
Гласувах за Ръждавичка, не защото я харесвам, ами защото изсипаха една кофа суперлативи за нея, още когато я представиха. Определено я тикат за победител.
Гласувах и за Калин, но с този малък брой синхрони ми се вижда много слабо вероятно да спечели.
И за Дино - защото ми е симпатичен. Simple Smile

Hands Thumbsup

# 50
  • somewhere near the sea
1. Първата ми чуденка е за тоя Дичо от блатото. Толкова много атлети по 3-4 години не могат да минат каста, а той- Хоп! веднага и в играта (нищо, че е на блатото). Какви са критериите?

2. Втората е защо Наталия получи за 100 гроша само имунитет, при това с 50 гроша назаем, а Гордиенко-имунитет+легло+храна? Явно целта на продукцията е бясно да ги скара, разчитайки на късия фитил на Чикагото. И как така, и защо Ръждавичка се съгласи за нищо да си даде грошовете? Има нещо гнило (дългата ръка на продукцията).

# 51
Благодаря за темата! Удоволствие е да гледам участници като Лапунов, Калин, Дино и Чикагото, Ивайло също. Дано останат максимално дълго в играта

# 52
  • някъде другаде
От рекламата се видя , че не печелят зелените. Павел каза "край" , а Дино беше по трасето.

# 53
Стискам палци сините да спечелят резиденция. Не искам Калинчо да е гладен.

# 54
То имало нова тема,а аз съм я проспала. И се чудя къде се дянахте вкички,викам си то какво да пишат ново,нали вчера нямаше предаване Simple Smile
Не гласувах за никой. Тази година за първи път не се вълнувам кой ще спечели. Моите фаворити са Дино и Гизем,но съм наясно, че няма как да спечелят. Затова съм само драги зрители.

# 55
  • София
Дали Д-р Коеджикова ще обърне гръб на Д-р Пекин? :о

# 56
  • В Града на Липите
На Коеджикова й се е прииграло с доктора. Сетила се Мара, да се побара, имаше една такава поговорка.
А Гордиенко изпита порив да си даде храната на Алекс. Сигурно, защото няма право Grinning

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:13 от hrissi_sz

# 57
Тоя борсук Злобавичка все на криво ей опасна жена  .

# 58
  • София
Калин що го нямаше при седянката с бат Сандо...

# 59
  • В Града на Липите
Калин що го нямаше при седянката с бат Сандо...
Ял е слънце навън, ама го привикаха до слуша Grinning

Общи условия

Активация на акаунт