💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 33 244
  • 890
  •   172
Отговори
# 495
  • София
Познах. 2 от 2. 😊
Беше ясно, че Калин печели, промото за пореден 1234 път подвеждащо монтирано. Но аз не се влияя от промото. Достатъчно е да видя битката и да преценя. Тук просто нямаше какво да се обърка.
Много грозни коментари на Павел и Ралица спрямо Кристиан (50 годишен мъж) и Д-р Коеджикова (ветеринар), че не дали отпор на младо момче в разцвета на силите му и един от малкото истински добре подготвени участници този сезон. Много ми е интересно Павел как щеше да се представи и на колко домино плочки щеше да е след Калин.
Най-грозното нещо от цялото това унижение бяха последните думи на Павел към Д-р Коеджикова и Кристиан:
''Марш'' обратно към племената.
Павеле, много си прост да знаеш! Никакво възпитание и уважение нямаш към по-възрастните от теб. А освен всичко това, така обиждаш участници, които са дошли да се трепят за да заработвате вие заплатки.
Нещастници!

Много се радвам, че Сапунджиева се върна веднага. Тази игра си беше нейна. Колкото повече повторения толкова по-добре. Но като видях, че ще има стрелба вече не знаех какво ще се случи, защото този елемент е непредсказуем в Игрите. Но се справи добре и тук Деската. Тя и стреляше най-правилно от всичките.
Жалко, че я върнаха при Лечителите, но ясно е, че това племе ще трябва да се засилва, защото продукцията не иска едно племе да се мъчи на една локация повече от две седмици. Даже ако може само една ще е най-добре. И понеже каквато игра да дадат няма шанс зелените да спечелят и сега ще ги засилват с играчи.

Аз се изненадах от решението на Калин. Имам съмнения, че му е подшушнато. Той е доблестен воин и винаги би избрал предимство за племето си. Като капитан и добър герой. Сега ще излезе стратег и с по-друго око ще го гледат от племената и ще имат едно наум за него. Ако е решение лично на Калин - има това право. Добър ход е, но по-добър ход би бил когато имаш опцията да дадеш предимство и да не ходиш на съвет от това да си създаваш врагове. Ако е дело на продукцията - то му направиха мечешка услуга. Сега Шопа ще търси реванш, а и не само той. Силни мъже като Томи и Миро също. Трябва да се мисли и за втората фаза и за финалната седмица. Но от друга страна Калин е отлично подготвен и защо пък да се страхува от Шопа и който и да е? Има всички качества да спечели дадено трасе.
Реално Шопа вече беше изгубил властта в жълтото племе. Там беше 4:3 за Ивайло.
Продукцията явно искат да го направят герой и спасител. Т.е. да спечели битката на блатото и да поведе Лечителите към спасение. Това им е любим похват през годините, но не винаги сработва. На хартия е лесно, но там на терен, винаги нещо може да се обърка и да не сработи.

# 496
Не съм съгласна, че Калин си е сложил мишена и не е трябвало да праща Шопа. Хайде стига разни Шопи и т.н. нагляри да си мислят, че колят и бесят, а скромни момчета като Калин да остават в миманса и само да мълчат. С това си решение Калин се заяви, че е там, че съществува, че не се страхува. Ами като Шопа пък ще си отмъщава, да видим. Калин може да го бие, Шопа не е чак толкоз велик и най-най. Предимство за племето е излишно при положение, че са много силни сега Феномените и Шопчето ще бъде натирено на блатото. Решението на Калин е най-доброто в случая.

# 497
Може ли да не пишете спойлери за следващия епизод. Монтажистите яко се дънят всеки път и нищо не остава скрито в промотата, но поне вие не го пишете тук. Много хора не искаме да знаем кой ще пратят утре на блатото, а поне 3ма човека го написаха, че и го повториха.

Иначе според мен Калин стига минимум на финал, защото още от сега си е приготви тирето (-) срещу Desafio 7 в профила му в ИГ, тоест предстои да напише някаква титла там.

Това е спойлер...
Не искаш на теб да ти се спойлва нещо, което е излъчено в промото, но ти реши да спойлнеш за финала... Чудно

# 498
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Калин ли е новия Момчи в темата?
Една такава носталгия изпитвам като говорите за младо момче, феноменален на терен. Момчи беше същия. С лекота минават трасета,силно мотивирани и доблесни в социалната игра.

Чудя се, Продукцията на този етап на снимките дали се е усетила за Калин или още залага на куци коне този сезон?

# 499
  • Sofia
Калин е отборен играч, това също ми харесва в него. Зелените вече не са фактор, изпращанено на  Шопа, който се изявява като стратег и двигател на жълтите, определено ще отслаби племето. Убедена съм, че прекрасно осъзнава, че с този си ход си слага мишена на гърба, но и показва, че не го е страх да взима тежки решения. Много ме издразниха язвителните коментари и подигравателното отношение на Павел към двамата загубили капитани и Дечо. Много бързо забрави, как самият той само преди година се гърчеше като глист на буца на вагонетките, а накрая дори се отказа. С какво драгият зрител запомни участието на Павел, освен с престоя му в изолатора, и кое му дава право да се подиграва на участници, като Кристиян, които на всичкото отгоре са по-добри от него?

# 500
Радвам се за Сапунджиева. Не очаквам тя да изпрати жена на блатото. Някак не е нейното. Мисля, че ще изпрати мъж. Ако е разбрала, че Дино има здравословни проблеми ще изпрати друг мъж. Интересно ще ми е Пекин как ще реагира, когато я види да идва при тях. Нали тя не я искаше в отбора по незнайни причини, поне за мен. Нещо беше казала, че Деската гледала лошо Simple Smile

# 501
  • Sofia
Не беше ли Ветеринарката тази, която не искаше Сапунджиева, или бъркам?

# 502
  • София-Младост
Радвам се за Сапунджиева. Не очаквам тя да изпрати жена на блатото. Някак не е нейното. Мисля, че ще изпрати мъж. Ако е разбрала, че Дино има здравословни проблеми ще изпрати друг мъж. Интересно ще ми е Пекин как ще реагира, когато я види да идва при тях. Нали тя не я искаше в отбора по незнайни причини, поне за мен. Нещо беше казала, че Деската гледала лошо Simple Smile
Гизи  или Траян ще изпрати, залагам на жена, иначе остават само с двама мъже.

# 503
Нали иска да праща жена, да прати ИванКА Grinning Много е ми е забавен Иван, какво високо мнение има за себе си, колко се възмути, че Деси е пандала, очаквал го.. мисля, че ако идат на битка Деси и Иван, тя ще го бие с много Grinning

А Деси може да не е искала Сапунджиева в племето, защото е хубавица и да не вземе Лъчко да се загледа по нея.. Видяхте ли  снощи как се усмихна до уши като Павел се избазика за доктое Манчев Grinning

# 504
Пак изоставам с цитатите. В синьо мои коментари.

Епизод 26

Коеджикова:
Харесва ми и аз да надпреварвам моя ум с техния!

Дино:
-Абе накрая ще се науча и аз да я играя тая социална игра, ама много първи левъл.

Александра:
- В нашето племе смятам че аз станах водеща фигура.
Смях пред телевизорите.

Доктора направи едно от най-културните обръщения правени от лаптопа за сбогуване.
Рядкост е толкова позитивно обръщение.

Иван:
-Пекин влиза в едни дълги слова и като знам че 1% не ги мисли!

Павката:
-Лечители добре познатият за мен изолатор ви очаква.

Като отидат на изолатора и се почнат едни въздишки - на плажа било по-хубаво, на блатото било по-хубаво. Айде молим, тотално не ви вярвам, това са режисирани реплики. На хоризонална и равна повърхност с покрив над главата, предпазени от дъжд и вятър било по-зле отколкото на някакви камъни и буци и на наклон. И под открито небе!!!

# 505
  • Sofia
Деската си хареса Манчев, спор няма. 😊 На мен ми е интересно да видя мъките на всезнайкото Алекс и великата спортистка на стената довечера. Ще е епично! Империята (стената) отвръща на удара - епизод 2. И първи стъпки, в дебрите опасни на запечената Гордиенко! Може пък усилията да й се отразят добре на перисталтиката, знае ли човек! 😉

# 506
Епизод 27

Иван:
- След 5 дена няма да имам сили един варел да вдигна!
Да, варелите се превръщат в мярка за сила в това шоу.

Ветка:
- Ще дам 1200% от себе си

Кристиан:
- Ние дефакто с нищо не го застрашихме и по-неприятното беше, че не си даваше зор!

Сори, Фродо, но чуя ли "заровени в пясъка" - първата ми мисъл е - стъкмистика!

А за дилемата на Калин какво да избере - направо възкликнах с глас - "Е що за дилема е това", две предимства за племето, само че второто предимство свързано с негативи за теб самия. Нямам никакво съмнение, че или е имало преснимане или е щяло да има преснимане ако изборът му се е отклонявал от сценария.

# 507
То от промото стана ясно кой е изпратила Сапунджиева на блатото - за мен напълно очаквано.
Иначе Павел беше много зле в неговите игри. Наистина - добре че отвися на Изолатора и се сприятели с Раду, че да има с какво да го запомни човек. Като водещ е адски неприятен и саркастичен. Вероятно е роля, отредена от продуцентите, но за мен по този начин просто подготвят почвата за връщането на Димо на бял кон другия сезон. Колко пъти ни излъчиха надписа - "върнете Димо". Даже Ралица на фона на Павел изглежда като добрата фея. Надявам се поне зад кадър да се е извинил на участниците за коментарите си, Павел.

# 508
Не е толкова ясно, защото не показват двама души от племето.

То от промото стана ясно кой е изпратила Сапунджиева на блатото - за мен напълно очаквано.
Иначе Павел беше много зле в неговите игри. Наистина - добре че отвися на Изолатора и се сприятели с Раду, че да има с какво да го запомни човек. Като водещ е адски неприятен и саркастичен. Вероятно е роля, отредена от продуцентите, но за мен по този начин просто подготвят почвата за връщането на Димо на бял кон другия сезон. Колко пъти ни излъчиха надписа - "върнете Димо". Даже Ралица на фона на Павел изглежда като добрата фея. Надявам се поне зад кадър да се е извинил на участниците за коментарите си, Павел.

# 509
По принцип Димо коментираше игрите, а Ралица беше лошото ченге и им четеше конско. Сега и двамата тегавеят🤣 не става работата.
Особено, че Павката в неговия сезон беше вип играч и не беше абсолютно нищо особено.
Щом смяната на Йоана с Шопа ще се случи утре точно преди битката и никой не трябва да знае за нея, очаквам жълтите много да паднат духом, но все пак прогнозирам съвет за зелените.

Общи условия

Активация на акаунт