💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 33 494
  • 904
  •   212
Отговори
# 480
Не смея да се надявам най-накрая от продукцията да са избрали талантлив и силен участник за победител! Ако Калин спечели, това ще е прецедент! Щастлив прецедент! Heart

# 481
  • Буркина Фасо
не разбирам защо трябва да се минава с жилетка под дърветата и да се стреля с прашката ?
какво предимство над жените в този случай за да се налага изравняване на силите?

# 482
Калин си има самочувствие, пък нека е срамежлив. Самочувствието идва с уменията. Евала на родителите му, че не са си глезили двамата сина, а са ги подпукали от най-ранна възраст по планини, реки, писти и пещери. Направили са ги силни и уверени млади мъже.
Не одобрявам хода му. Това е временна и краткотрайна победа над жълтите. Шопа ще се върне и в обединеното племе ще му се види тясно. Няма смисъл да се вкарва в беля. Но пък и не съм очаквала да мисли в този момент точно за това. Той си мислеше за вчерашната битка и каква голяма опасност беше Шопа там.
И ми е жал за Шопа. Не го заслужаваше.

# 483
Витомир беше продуцента нали?
 Че сега ми излезе във фейса, че Маги Халваджиян бил… Той пък кога се е занимавал с игрите.

# 484
Кояджикова и Гордиенко пак ще 'бедстват' на следващата битка. Е как па едно нещо не могат да направят като хората тия двете. То бива бива, ама това...Алекс и той.

Деса сега като прати мъж на блатото, при Лечителите ще им останат само двама от силния пол. Аз харесвам Пекин, ама нещата започват да стават хумористични. Първо ги бият, после ги лекуват. Дино ще заскимти пак и този път с право.

Павката прекали с Дечо, ама на него му е да не казвам през кое.

# 485
Страхотен Калин, наистина безупречна игра. С решението си относно Шопа, честно казано ме изненада, не очаквах да реши да се меси по някакъв начин в останалите племена, но хода му е полезен. Няма значение дали ще се върне, не е слаб играч, за да се тревожи от всеки по- силен и конкурентен играч. А и да му се развали рахатлъка в Завоевателите, той си тръгна вече надолу, но да довърши. Беше повярвал, че си е оплел кошницата. Ако е умен ще си вземе поуките, допусна основополагащи грешки в социален аспект.
Павел много предобри цял епизод с коментарите си. Излишен линч за ветеринарката и Кристиан, после и на блатните. Неговия прякор "изолатора" ли е, че и без да съм гледала неговия сезон, разбрах че май с друго не е известна играта му.
Честно казано стисках палци за Дечо Grinning момчето наистина има хъс, жалко че нямаше стратегия с изкопаването за разлика от Сапунджиева.
От промото Ръждавичка нещо не изглеждаше много щастлива, но не знам дали беше реакция към победата на Калин. Може и да не се е зарадвала, че някой може да се нареди като по- успешен капитан от нея. Гордиенко май ще види зор със стената и при евентуален съвет номинацията може и да не й се размине. А Алекс по чудо този път май я изкачи.
Иван при лечителите "давам ти капитанството, но обещай ..." Какви обещания, договор ли ще сключват, нотариално заверена сделка ли, сериозно ли на обещанията й ще разчита. Мрънка за жените, но там си стои, изключително слаб характер.

# 486
Доглеждам битката на блатните и още не съм ви изчела, но се включвам да ви кажа, че в този епизод Павката попресоли манджата с епитетите, чак ми стана едно такова неприятно да го слушам. Когато коментираш някаква игра, трябва да бъдеш неутрален към отделните състезатели. Разбирам, че трябва да става шоу, ама на моменти де да знам, прекалява сякаш.
Иначе много интересен епизод и безупречен Калин! Най-накрая получи признание❤

# 487
Ветката или Гизем да върне . Или доктор Пектин
Ще връща ли?Редактирам се, чух, че ще връща.
Видяхте ли в промото кой го няма от зелените, не видях сякаш Траян ли

Да, Траян

# 488
Калин доказа, че вижда играта и има смелостта да прати Шопа на блатото! Нещо, което Александра трябваше да направи. Калин ми е любимец, играе без стратегии, иска да се докаже на трасе! Напомня ми на Момчи и Фифо, което за жалост означава, че едва ли ще спечели!
Гизем също не я видях в промото или се бъркам! Сапунджиева е готин играч, но каква логика да остави племето само с двама мъже, след като са и в Изолатора! Това решение ме разочарова.

# 489
Вероятно да стане женско племето, че да добутат до обединението.

# 490
  • София
Ей, браво на Калин, страхотен и днес и вчера, а Чикагото и той - феноменални! 🩵 Напълниха ми душата тези момчета.
    Четейки ви се замислих кой беше третият мъж в племето на лечителите и докато се сетя, че беше Иван, ужас. Ще видим кого ще прати Деси на блатото.

Ръждавичка и според мен се намуси, защото Калинката беше с трите знамена и капитанството му ще се окаже по-добро от капитанството ѝ (дано, дано).

Стисках палци на Дечо от блатото, малко не му достигна, дано успее да влезе и той, коментарите на Павката ми дойдоха лекинко в повече и на мен.

# 491
Браво на нашето момче! Беше очарователен! Най-после повече ефирно време за него да му се радваме. Прекалените хвалби от продукцията ме плашат. Предизвикват завист и негативи в отношението на останалите към него. Особено ако продължат да го наричат великолепни, както лепнаха прякора на императора.
Не знам какво харесвате в шопа. Наистина. Надменен. Идва със увереността, че той е победителят и всички трябва да се страхуват от него. Никой не смее да го пипне, не го номинират. Страх ги е и да го пратят на блатото, че щял да се върне. Освобождават му пътя за финала без борба. Да не забравяме и как влезе при жълтите, без битка. VIP участник.
 Още едно браво за Калин, че не го е страх да предизвиква конкуренцията си!
Тази хипнотизираща корица не е случайна!

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 14:38 от Chapka

# 492
Обикновено любимецът на публиката се различава от този на продукцията! Днес Калин имаше повече синхрони, отколкото за цял месец... Дано стигне финал момчето, както и други хора от Феномените! Тази година в синьото племе има потенциално 4-ма финалисти!
А за Лечителите аз не разбирам какво би спечелила Сапунджиева, ако изпрати Траян на блатото. Тази женска коалиция нали включва и Иван? Ако Траян е на блато кой ще е вторият номиниран, освен Дино, ако са на номинации?

# 493
Може ли да не пишете спойлери за следващия епизод. Монтажистите яко се дънят всеки път и нищо не остава скрито в промотата, но поне вие не го пишете тук. Много хора не искаме да знаем кой ще пратят утре на блатото, а поне 3ма човека го написаха, че и го повториха.

Иначе според мен Калин стига минимум на финал, защото още от сега си е приготви тирето (-) срещу Desafio 7 в профила му в ИГ, тоест предстои да напише някаква титла там.

# 494
Доволна съм, че Йоана и Сапунджиева се връщат в играта, но зелените не знам каква игра за територия ще им измислят, че да се измъкнат някога от изолатора.

Готин ход на Калин, малко и Шопа да види какво е напрежение. Вярно, че той си влезе след накисването на Данчо на някаква тъпа битка.

Ръждето се беше намусила, защото е чула, че Калин е отказал предимство за играта.

Стената за катерене - това е велик Немезис за цял списък с участници, да видим сега кой ще падне.

Не знам защо мислех, че ще пратят блатен при сините, нещо разместването на участниците става много очевидно.

Както писах преди седмица когато Алекс се прибра при жълтите, единствената причина да пратят Шопа на блатото ( защото мисля, че може да има подшушване И тук) - ако решат да го вкарат в друг отбор, примерно зелените.

Ако не вкарат мъже при зелените - те остават на изолатора доста време....на блатото няма силни мъже....хода е - отслаби чуждо племе, прати силен мъж, ние го връщаме при зелените. До седмица ще разбера дали съм била права.

Неуважителните коментари в слушалката ли им ги говорят или просто е с възпитателна цел да си правят bullying на участниците? Аз за първи сезон гледам Игрите на глада, защото няма ни Остров, ни Сървайвър ...

Общи условия

Активация на акаунт