💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 37 678
  • 1 013
  •   61
Отговори
# 465
Да пращат на блатото Пекин.
Жалко за Дечо. Без жилетката можеше да има шанс. Искам да го видя в племе и игри.
Шопа и да се върне да не е при жълтите. Да върви да се лекува.

# 466
Всъщност как Дечо влезе в Игрите? Не бях в БГ по това време и така и не разбрах.

# 467
  • София
В една много оспорвана и динамична кастинг битка.
Grinning

# 468
Всъщност как Дечо влезе в Игрите? Не бях в БГ по това време и така и не разбрах.
Кастинг битка в събота.  Кристиян бе първи и влезе в жълти. Дечо втори на блато, а третия отпадна

# 469
  • Варна
С кастинг игра.
Кристиян я спечели и влезе при жълтите.Дечо беше втори и го пратиха на блатото

# 470
Перфектна седмица до тук - феномените в резиденцията, Шопа - на блатото, Йоана и Деси - в играта. Само с нейния късмет от трън та на глог - в най-калпавото племе на изолатора

# 471
  • В Града на Липите
С кастинг игра.
Кристиян я спечели и влезе при жълтите.Дечо беше втори и го пратиха на блатото
Третия се отказа. Май го прекръстихме от Антонио на Понтонио, защото така и не успя да се качи на понтона.
Коеджикова обаче успя Wink

# 472
Според мен Дино ще ходи на блатото. Той си го каза в синхрона.

# 473
Браво на Деската, страшна мацка! И е цялата във ВЕНИ (Дечо мечо) Laughing

Павката си го кара 100% гьотере.. просто така си му идва, едва ли има някакъв специален умисъл, освен разбира се заучените (ОЧЕВАДНИТЕ) простотии дето изрече на капитанската битка Simple Smile

Радка пиратка имаше голям шанс, но е супер слаб стрелец.

Шопа, дъртака ахаха да ми яде комарите на блатото ахахаах Ама верно, утре си представям този зверски поглед дето ще изкара, след като научи как яко е нахендрен Smile Чак малко ми става жал за Калин, колко кълни ще отнесе.. дано не се стигне и по-далеч Head BandSweat Smile

# 474
Според мен Дино ще ходи на блатото. Той си го каза в синхрона.
Нова ни помогна доста добре да видим кой отива на блатото 😂И не е Дино.😁
Ама така е като са събрали жени тоест кухи лейки без грам мисловна дейност😂

# 475
Той Дино сигурно по желание или ще подкупи Деси да го прати- предпочита да е навсякъде другаде и с когото и да било само не тези

# 476
Благодаря за Дечо. Беше ми странно като го видях, защото все пак няма особена физика /изключвам плуването/
за такива игри, каквито са тук.

# 477
Гледам със закъснение- Калин великолепни! Браво, Калине! Не че имаше някаква заплаха от другите двама капитани 😉

# 478
Калин - страхотен! Само това Великолепний е много криндж, както е модерно да се казва. Напомня ми на Императора. Дали пък все пак Калин няма да се окаже любимеца на продукцията, нищо че няма много синхрони. Раличка не величае някой просто така. Ще видим, ще видим...

Наказанията на Деси Вет и Кристиан - много пресилени! И по-зле сме виждали, ама просто продукцията си се кефи да унижава хората от време оно.. 

Павел ми е любимец, ама прекали с коментарите за Дечо. Уж да е забавно, ама мина границата.

Решението на Калин за Шопа - много съм доволна!!! Шопа е толкова самонадеян и арогантен, че абсолютно не мога да го понасям. Нямам търпение да пуснат бомбата преди играта.

П.с. Ръждето нещо я дадоха ОТНОВО сърдита като видя Калин с трите знамена. Защо, бе момиче?? Къде в това малко тяло се крие толкова негативна енергия.. за всичко сърдита, за всичко се цупи...

# 479
Разрових се в ИГ профила на Калинчо Heart Eyes и ето на какво попаднах. Дано го излъчват повече това момче и да му се насладим до финала.

Общи условия

Активация на акаунт