💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 41 101
  • 1 074
  •   55
Отговори
# 960
Продукцията пак ни прекара,  че и Йоана се дискредитира, поне няма се нервирам  много утре каквото и да се случи макар че неприязънта ми към Горди е най-ярка
А,  Дяволо, той и докторът беше много напред със синхроните ама го забравихме вече

# 961
  • В Града на Липите
Горди е играчът с най-големи протекции.
Дадоха й храна, легло, чаршаф и един от най-силните играчи да я бута по арената.
Нямам нищо против да продължат да я подпират поне още една седмица.

# 962
  • София
Много ме е яд хора, много.
Чикагото ми стана мега любимец.
Йоана ми е любимка. Миро ме кефи много.
Тази битка утре ще е ужасна за мен.
А ще трябва и да я описвам подробно. Двойно мъчение, хаха.
Няма печеливш вариант просто.
Защо изведнъж се забързаха толкова много от продукцията?
Нали на 8 седмица е разформироването на едно племе и минаване във фаза 2. Сега сме седмица 5.
Това е безумие.
Утре цели 3 човека ще отпаднат. УТФ?!
Един от блатото. Предполагам Карина. Тя нали искаше да си ходи.
И цели двама от племената.
Просто не разбирам.
А и тези слепи ли са там? Нали искат готини битки с добри атлети?
Ами утре на картата са заложени цели трима добри атлети. Има само една неможеща котва - Гордито.
Никаква логика няма. Какво по дяволите се случва???

# 963
Може да е всичко, но във „взаимоотношенията” Гордиено – Ръждавичка и конкретно в ситуацията, за мен Гордиенко е права. Какво наистина означават разсъжденията „ти си слаба, странна, ДРУГИТЕ не те харесват” от милата и емоционална (за това я харесвам) Звездавичка, когато става въпрос за съюз/приятелство/, някаква сгодия….

АМИ НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА Ръждееее НИЩО !!

Добре, че на Ръждето всичко й е простено ахахаах иначе дори и аз щях да я гледам с укор до края на сезона (особено за втълпеното й, че Гордиенко я била нарекла тъпа…) Ама нейсе.., тя има свръх предимството - да е по-красива и очарователна точно когато се сърди, когато е обидена, когато плаче… това са чувствените и емоционалните жени – винаги привилегировани за определен вид мъже – тези, които поставят въпросните качества пред тези на по-умната и по-красива и по-секси, по-мъдра и по-стабилна, но по-студена макар и еманципирана - Мумия…

Сори за това.. Продължаваме напред SatisfiedSatisfiedInnocentStuck Out Tongue

Пекин сега вече затвърди впечатленията ми, че е НАЙ-силната жена в сезона чисто физически. Няма коя да й се опре, за физика, бой, тупаници… А видяхте ли стойката на боксьора?? Тази стойка наистина превъзхождаше тази на мистър „крем от охльови” поне 40 и седем пъти SatisfiedSmirkSmiling Imp

За Ивчо (макар и стара новина) освен глупостите, които издрънка на съвета тази вечер, не знам защо тъпата продукция нищо не каза за АБСОЛЮТНИЯТ му рекорд за всички сезони на тоя древен „пъзел” – дракона?? Къде останаха хвалебствията на Ралица? Защо му ги спести?!!
Дракона е древен артефакт. Аз гледам ШОУТО от 1.5-ти сезон и винаги е присъствал, и никога не е минаван от първи път…. Някой спомена, че имало заступорки в края на дъгата. Такива извивки/накрайници винаги е имало в края на дъгата.. сверете си часовниците.

И само да задам и последен въпрос.. ахахах - Защо Йоана нямаше имунитет, какво изпуснах..? Нали всички ново-влизащи до сега, се радваха на имунитет, коо стана... алоооУУ – продукцията Laughing

Топ за епизода. Кристиян, в 4ч. сутринта към Йоана –блатна страдалница. „хайде да ставаме, че да ти покажа задачките за днес, ако не искаш.. да се ПОШЛЯПВАМЕ” айайайа Един истински, класически БГ – Фермер” ахахахахаха SmirkStuck Out Tongue Closed Eyes

УТРЕ ЩЕ Е УЖАС.. дори не искам да гледам...

# 964
Искат интригата при жълтите да се развие и затова ще изгонят Чикагото и Горди. А Шопа ще го вкарат при феномените после да запълва дупката и да се разправя с Калин.

# 965
Гледам тук много се ядосвате,ама за които гледаме от първи сезон,и не само  не свикнахте  ли бе хора?😂Победителя се избира от продукцията ,а ние сме само наблюдатели.Това е положението.Кой разбрал ,разбрал 😉

# 966
Утре ще е много весело. В промото Горди се обръща към Чикагото с мили думи и изобщо ще пада смях.
Дяволо, стига с таз Йоанка, не те даваме на нея .
Нали има по двама отпаднали в първата игра и после има втора, защо сега няма поне това да спазят или аз нещо не съм чула добре, че двама ще си отидат от играта. Ако после има битка между съюзници ще остане Чикагото, ама..

# 967
И аз имам плаха надежда че може загубилата двойка да се изправи един срещу друг. Знам, че "двойна елиминация" би трявало да означава друго, но в в тази продукция правила, термини са изключително разтегливи

# 968
Аз малко да скандализирам бг мамата по нощите,  но предпочитам Йоана и Мирослав да останат Nerd
                                                  Същото мисля , за Миро и Йоана съм. Но, за съжаление това чудо наречено жена - Гордиенко , досега не и имало играч , който толкова силно да лансира продукцията. Отделно изгониха Шопа , мега отвратително , може да го изгонят от блатото. Настроени сте срещу него , но на мен ми се гледат спортисти , не някой , който Ви весели на синхроните.

# 969
  • В Града на Липите
Утре да си ходят Горди и Йоана.
Защо трябва да са двама жълти или двама зелени?
Сто процента са измислили някоя врътка пак.

# 970
  • Буркина Фасо
на блатото "гладуват" само с вода и с някакви примеси в нея.

# 971
  • София
Аз малко да скандализирам бг мамата по нощите,  но предпочитам Йоана и Мирослав да останат Nerd
                                                  Същото мисля , за Миро и Йоана съм. Но, за съжаление това чудо наречено жена - Гордиенко , досега не и имало играч , който толкова силно да лансира продукцията. Отделно изгониха Шопа , мега отвратително , може да го изгонят от блатото. Настроени сте срещу него , но на мен ми се гледат спортисти , не някой , който Ви весели на синхроните.

Е, няма как. Шопа и Гизем ще са с имунитет. Не е имало битка, а отиват директно на съвет. Абсурд да ги гласуват.

# 972
  • софия
Ох, на Чикагото му избиха зъбите. Joy
Бива ли тъй да провалите кръстоносния поход на момчето, бе, ей гадове такива Joy

Дяволо, твоите финалисти ще окапят рано- рано. Тююю, язък, тъкмо им запомнихме имената Joy ( сори, не се стърпях Hug )

И аз за Ръждето Blue Heart идвах да пиша.
Надушвам грозна продуцентска завера. Trollface
Досега доста я хвалеше продукцията, време е Ръждето да си "плати".
ВидЕхме как грозно предаде Гордито .... И Ралица се възмути Trollface
Поне да си миеше чиниите, ами то .....

Чикаго ще се кротне за Гордито.
Алекс ще подхване Ръждето.
Горди харесва това.

Йоанка нали за Ивайло искаше да гласуват. Какво се извинява после на Томи. Той пък - не ги ли пресметна? Ми ти не ги ли пресметна, грамаданчо?

# 973
  • София
Е при блатните няма да има изненади, нали Карина се самопредложи.

# 974
Ако елиминацията е двойна залагам на Гордиенко и Йоанна да отпаднат (надявам се да не ми пипат Чикагото). За Мирослав ми е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт