💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 55 832
  • 1 445
  •   14
Отговори
# 945
Йоана е балерина.
Там каква месомелачка е и какви интриги има и какви чудесии са.
Така че аз лично не се учудвам, че е такъв силен характер.
Не виждам да е злобна или лоша.
Направи една голяма грешка - подхода и към Николета.
Винаги точен, но когато е за жени ...Дяволо като мъж залага на ...вид и симпатия. Да , хубавки са Йона и Ръждавичка външно по свой начин, но истината е друга. Едната си е змийче потайно, а другата набива канчето на всички и е над всички. Просто Дяволо не знам, ама жените , като характер не ги усещаш много-много. Вярно е, че са добри в игрите , ама да не ти е вкъщи такова. Лоша е Йоана и още как, а мисля още нищо не сме видели от нея, сега е само началото. Ръждавичка племето не я търпи, ама тя си има амулет, отделно не е тежест в игрите и е много добра, ама характера и е ...не знам коя е по-голямото зло , ама ако бях мъж щях да взема Йоанчето, поне ще мога да се отбранявам, че оназ фурия ще ме смели за нула време)) Гизем е най-весела и с лек характер, спортен тип и онази Николета ли ...стюардесата -хем хубавка, хем миличка, хем пак тренира, та....да дам насока де))
Аз иначе Лапунката си харесах, че ми е интересен с възгледите си и изобщо нещата дето каза и да не ми се бъркате, че първа си го заплюх, а вие му се подигравахте на визитката, та...да сме си наясно.

# 946
  • София
Не видях промото ама като ви видях какво сте писали и си го върнах. Ужас, ужас. Хаха. Точно сега са решили да дадат най-манипулираната в историята игра. СлучеЙност? Кой знае как са манипулирали трасето на Миро и Йо.
Гордиенко явно е с дебели връзки. Не случайно се гласи за треньор.
Т.е. за мен е ясно какво ще стане утре. Радвам се единствено за Чикагото, защото ми е голям фаворит. И жалко за Мирослав и Йоана. Много, много жалко.

# 947
  • В Града на Липите
Голям майтап ще бъде утре вечер. Или Гордиенко ще стане Всичкоможенко или нервите на Чикагото няма да издържат.
Чикагото ще я удуши, но ще я досурне до финала утре. Все пак едва ли тежи повече от деветте варела.
Инфарктна битка ще е.

# 948
Не съм вярвала,че ще го кажа,но утре ще стискам палци за Гордиенко. Супер нечестно решение на продукцията,направо си правят гаргара с Чикагото! На практика и двамата мъже ще изнесат битката с жените на гърба си ( вместо с жилетки Simple Smile )Дано да не отпадне Чикагото,че.цял живот няма да си прости как е отпаднал заради тази мърда!

# 949
Пет седмици чакате вашето Йоанче да влезе, то се оказа глупаво змийче. Че и утре може да си ходи.

# 950
  • София
Точно нула шанс да отпадне Чикагото.
Човека е с 100 синхрона. Първо неговата визитка представиха пред всички други.
Гордиенко треньор щяла  да става. Явно ще издрапа по-далеч, защото ако отпадне толкова рано цялото и участие ще е мега нелепо. Това ще е най-трагикомичния треньор евър. И е крайно време да ги разкарат тези треньори, защото напоследък много лош материал влиза в игрите.
Мирослав с 0 синхрони, Йоана чак сега я дадоха малко.
Не гледам от вчера риалити формати. Ясно ми е какво ще стане.
Направо съм в шок. Мислях, че Миро ще е в топ 5 и скрит фавоирит. Ама така е като правя бързи прогнози толкова рано.

# 951
Аз не разбрах, загубилата двойка направо отпада от предаването, така ли? T.e. Мрънканенко се спасява, най-вероятно...Не че двамата жълти ще ми липсват де.

# 952
Дяволо, той Миро е скрит фаворит, ама в храстите. Тоя, ако додрапа до топ 5 или спечели, нищо различно няма да е сезон 7. Освен липсата на правила. Ама то и преди нямаше. Ай сакън!

# 953
  • София
Ай, сега видях и промото. Ама че кален номер, да принудят Чикаго да тегли Гордиенкото към спасение!!

MegaMeg, пардон, телефонът е поправил Йоанка на Боянка. Blush
Залагам на Чикагото утре, друг развой ще е направо нелеп.

# 954
Не ги ща Миро и Йоанка! Ни мъ кефят!

# 955
Още не съм ви настигнала, но - извинявам се на фен-клуба на Боянка - много ме дразни това момиче!! Даже не мога да определя точно с какво, може би защото нападна един от фаворитите ми, Ивайло. Той пък от своя страна много разумни преценява ситуацията с грошове и противници сега и за в бъдеще.

Аз бих номинирала Йоана от срещуположната коалиция.
Боянка?? Това кой е? Игрите преполовиха, а аз още не знам имената на всички. Тоя Траян ило Мирослав, ако ми ги покажат в произволна тълпа хора, може би няма да мога да ги посоча 🤔
И аз, и аз. Имам смътен спомен за един по-светъл. Но не знам дали е един от двамата. Продукцията - лошо изпълнение. 😁

# 956
Направо съм бясна след анонса! Да не измислят някаква нова територия за изгонените... макар, че си чух за двойна елиминация?
А тази игра с рибките е най-противната и манипулирана в историята! Последните две години не я ли бяха пропуснали?
Чудя се на продукцията не искат ли вече Чикаго във формата, не виждат ли потенциала в него, че го закопават толкова рано? Миро и Йоана на никого няма да липсват, но уви....

# 957
Аз малко да скандализирам бг мамата по нощите,  но предпочитам Йоана и Мирослав да останат Nerd

# 958
  • София
На маймуни  ни направиха,да викам за гордата.
Йоана само мен ли ме дразни с диалект,със "стратегии" ,а накрая разбрахме,че не може и да смята.Изобщо няма да ми липсва.

# 959
  • София
Дяволо, той Миро е скрит фаворит, ама в храстите. Тоя, ако додрапа до топ 5 или спечели, нищо различно няма да е сезон 7. Освен липсата на правила. Ама то и преди нямаше. Ай сакън!

Е, сефте.
Няма да е първият, нито последният много добър играч отпаднал рано, защото не е станал интересен на Боговете. Нито е имал някакви връзки, като ''украинката''
Примери бол в миналото.

Чикагото ще я носи буквално по трасето онази котва.
Дано обаче след битката Чикагото не я преоткрие изведнъж като по чудо, както сме го виждали 1000 пъти назад в историята. И Гордиенко фейк муай-тайката да стане измислен герой.
Защото всички чухме какви думи използва Чикагото за нея на съвета. А думите са си думи и си стоят.

Бах тоз сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт