💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 63 838
  • 1 509
  •   18
Отговори
# 930
Лелее … двама си тръгват Sad

# 931
  • София
Дидо,
Ти имаш много вътрешно инфо, аз коментирам това което виждам. Не се ли досещаш, че е малко нелепо?
И преди малко каза, че ще спреш да се правиш на много важен с тоновете вътрешна информация? Нали така беше? И искаше да не занимаваме хората. Май бяха твои думи.
Ти играеш покер с открити карти, знаеш кой докъде стига, аз не знам нищо.
Добре, върни си битката на блатото и вчерашното трасе и виж кой как мина. Не че това има някакво значение при тази продукция, която винаги може да те сготви.

# 932
Е, кажете честно! Чикагото и Гордиенко са принудени да играят в тандем!

# 933
  • София
Дано двойната елиминация е жълта.. Не го даваме Чикагото, ще търпим Гордиенко то е ясно, но да не отпадне Чикагото..

# 934
  • В Града на Липите
Е защо го наказаха сега Чикагото с тая битка да сурне Горди по арената. Друг път да си мери приказките, че ще я саботира. Камерите виждат всичко Grinning

# 935
Неее! Замина Чикагото...Той отиде да отстреля Гордиенко, те го лепнаха за нея да го закопае. Голяма гавра!

# 936
  • тук и там
Ужас,големи гадняри тези от продукцията..Чикагото  вероятно ще изгори заради Гордиенко..

# 937
Така е,като го няма Шопа да им каже какво да правят. Много ме изкефи този съвет!Първо,защото Йоана си заминава на 100% като й гледам възможностите. Страшно ме дразни. Не стига,че ако не беше Калин, нямаше да види племе и игри,ами и нагла, тръгнала да бута коалиции и да заговорничи. И второ,заради интригата,която вкара Ралица и направи Томи и Миро смешни. Абе някои хора забравят ли,че говорят пред камера и че всичко,което казват се гледа внимателно от продукцията и се използва срещу  тях в подходящия момент?
Плюваха го Шопа, как ги командвал, ама какво да прави с хора, които не могат да броят до 4? Махна се и тия не знаят на кой свят се намират. Добре си ги подкарваше като овчар с гегата. Двойна елиминация утре, дано жълтите отпаднат.

# 938
Айде ще гледаме още седмица Горденко

# 939
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тези са страшен дебилитет коалицията им, дори не могат да броят до четири. Искам да ги видя вън Запекенко, Йоана коалицията и Мирослав невидимото дръвче.

# 940
  • София
Продукцията обича точно такива майтапи.
Според мен Чикагото ще е принуден да издърпа и Гордиенкото.

# 941
Мирослав в кое племе беше? Бъркам ги с Траян.
Май не дават синхрони и затова не мога да ги запомня Grinning

Мирослав е Канадската сила - думи на Павел
В племето на Завоевателите.
Много ловък и бърз, с много добра координация и машинка за многокомпонентни битки

Траян е някакъв тенисист или и аз не знам точно какъв е. Снажен левент.
В племето на Лечителите. Беше при Феномените. Силен е в краката, но е слаб с ръцете и няма добър баланс.

По принцип мненията ти са доста адекватно,но написаното тук е меко казано смехотворно.

# 942
От фейсбук попаднах на Нищонеможенко Sob

# 943
  • тук, на мястото си
Голям майтап ще бъде утре вечер. Или Гордиенко ще стане Всичкоможенко или нервите на Чикагото няма да издържат.

# 944
Сапунджиева, Пекин и Йоана днес показаха защо не се харесват женските коалиции. Най-долна е Йоана. Другите показват какво мислят, а тази змия се усмихва и храчи жлъч.
Ужас. Дано си замине утре. Амин.
А да взима и Мирослав. Пълен дъб.

За Чикаго съм. Blush

Общи условия

Активация на акаунт