💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 41 619
  • 1 076
  •   44
Отговори
# 915
  • Be realistic - plan for a miracle.
Йоанчето е поредната красива и гнила. Жалко.

# 916
Ивайло нали има допълнителен глас? Защо ония трима глупаци не гласуваха за него и нямаше двама от тях да ходят на елиминация?

# 917
  • София
Мирослав е Канадската сила - думи на Павел
В племето на Завоевателите.
Много ловък и бърз, с много добра координация и машинка за многокомпонентни битки
Ние едно и също предаване ли гледаме?Rolling Eyes

Явно не.
Върни си кастинг битката и виж как загуби там.
Върни си битката на блатото.
Върни си вчерашната битка с гъбките, варелите и стената за катерене. Никой друг не мина толкова бързо.

# 918
  • В Града на Липите
Ивайло нали има допълнителен глас? Защо ония трима глупаци не гласуваха за него и нямаше двама от тях да ходят на елиминация?
Йоанчето ги прецака, като поведе грешно хорото. Grinning

# 919
  • София
Още не съм ви настигнала, но - извинявам се на фен-клуба на Йоанка - много ме дразни това момиче!! Даже не мога да определя точно с какво, може би защото нападна един от фаворитите ми, Ивайло. Той пък от своя страна много разумно преценява ситуацията с грошове и противници сега и за в бъдеще.

Аз бих номинирала Йоана от срещуположната коалиция.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:29 от лято!

# 920
Йоанчето ги прецака, като поведе грешно хорото. Grinning
Толкова схеми въртя за един ден там, а не се научи да брои до 4. Но вината е колективна, предполага се, че предварително са обсъдили за кого да гласуват. Не може да не са знаели за гласа на Ивайло.

# 921
Ами ти си отговори. Йоанчето гласува както се бяха разбрали предварително. Не знам дали изобщо се бяха сетили за този глас.

# 922
Пак нагласена игра - може би единствената на която зелените жени наистина превъзхождат, но при мъжете?? Не са ли същите зелени мъже които в понеделник не стигнаха до деветте варела?
По-голяма глупост не бях чел скоро.  Joy Съперничи му само вица от снощи че Жълтите били фаворити на днешната битка защото били по-тежки Rolling Eyes (не помня кой е писал, но се смях цял час Joy)
Два от зелените мъже са едни набитички с нисък център на тежестта, а това срещу тея жълти вейки са си гарантирани точки. Сал един Томи в такава игра нарисувана 99:1 за зелените не стига.
Ами и аз нещо не ти хващам умната мисъл, мойта глупавата е проста - бутане и дърпане на варели има нещо обшо с бутане на тела

# 923
  • София
Нали чухте аудиото как си говореха.
Йоана искаше Ивайло и да гласуват за него. Но Мирослав и Томи не искаха. Не искаха да го правят по-богат. Нещо такова беше.
Тя няколко пъти каза Ивайло, но и каза, че ще се съобрази с тях. Явно са решили да стрелят по Александра, неотчитайки, че тя има грошове и може да си купи глас.
Лош стратегически ход ако са забравили за този факт.
Ама и Томи и Миро не изглеждат такива играчи. Те са по битките.
Йоана е нова в племето и не знам дали знае кой какво има.
Можеха да са Ивайло и Йоана. Сега са Мирослав и Йоана. За Йоана е все зле. Но пък е добре, че има Гордиенко.

# 924
Още не съм ви настигнала, но - извинявам се на фен-клуба на Боянка - много ме дразни това момиче!! Даже не мога да определя точно с какво, може би защото нападна един от фаворитите ми, Ивайло. Той пък от своя страна много разумни преценява ситуацията с грошове и противници сега и за в бъдеще.

Аз бих номинирала Йоана от срещуположната коалиция.
Боянка?? Това кой е? Игрите преполовиха, а аз още не знам имената на всички. Тоя Траян ило Мирослав, ако ми ги покажат в произволна тълпа хора, може би няма да мога да ги посоча 🤔

# 925
  • София
Явно не.
Върни си кастинг битката и виж как загуби там.
Точно на кастинг битката знам как точно влезе, ама за това когато му дойде времето.
Някой писа по-рано, че Мирослав досега е "пето храстче - второ борче" Hands Thumbsup
Та ми е много-много чудно къде видя всичките тези качества в Миро Безлични. Rolling Eyes

# 926
  • София
Йоана е балерина.
Там каква месомелачка е и какви интриги има и какви чудесии са.
Така че аз лично не се учудвам, че е такъв силен характер.
Не виждам да е злобна или лоша.
Направи една голяма грешка - подхода и към Николета.

# 927
  • тук, на мястото си
Страх ме е утре да не прецакат Чикагото.

# 928
Така е,като го няма Шопа да им каже какво да правят. Много ме изкефи този съвет!Първо,защото Йоана си заминава на 100% като й гледам възможностите. Страшно ме дразни. Не стига,че ако не беше Калин, нямаше да види племе и игри,ами и нагла, тръгнала да бута коалиции и да заговорничи. И второ,заради интригата,която вкара Ралица и направи Томи и Миро смешни. Абе някои хора забравят ли,че говорят пред камера и че всичко,което казват се гледа внимателно от продукцията и се използва срещу  тях в подходящия момент?

# 929
Радвам се за Александра

Общи условия

Активация на акаунт