💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 61 772
  • 1 508
  •   24
Отговори
# 1 140
Е не, при толкова ухилени жълти, ясно е, че сините ще си се карат вече на блатото. После Чикагото го пращат при докторката, а Гордиенко си отива безславно. А жълтите с грошовете пращат другата седмица Ивайло и Александра
Точно така ще стане. Вече сме бетер сценаристи. Не гледаме играта, а тълкуваме сценария. Кофти.

# 1 141
Много е ловък Миро, ама играе мръсно. Като са толкова добри защо им трябва да шмекеруват.
Калин това никога няма да го направи Grinning
Калин for the win! Simple Smile

# 1 142
  • Варна
Миро прецака Чикагото с поставянето на торбичките в ъглите. Ще се замотаят в басейна сините.
Да, най вероятно ще се замотаят. Ама всяка година на тази игра, някой прави този номер с криенето на чуждите торбички.

# 1 143
Много инфарктна битка, напрегната съм.
Не разбирам защо Миро може да прави всичко в тяхната двойка, а сините се редуват, та некадърната Гордиенка да ги бави допълнително, при положение, че едва минава варелите. Вместо да се забърза, тя  "Хоп, хоп"... като тригодишно на детската площадка. Rolling Eyes
Ами екипна работа … при жълтите е монолог Simple Smile

# 1 144
  • София
И на мен хич не ми харесва самодоволната усмивка на Йоанчето... И увесения нос на Чикагото.

Безличният Мирослав "блесна"с хитра идея...

# 1 145
  • София
Тези синхрони по време на битка ги борим още от сезон 1. И в Надкаст колко са ги хранили, но не и не. Глас в пустиня.
Ами да, присъединявам се. Жълтите ще бият.

# 1 146
Защо да ги е прецакал? Това си е тактика. Бързо мислене на терен.
Не е забранено. Wink
Дяволче, представи си, че и Чикагото започне и той там да ги слага. Голям майтап ще стане Simple Smile

# 1 147
Тези синхрони по време на битка ги борим още от сезон 1. И в Надкаст колки са ги хранили, но не и не. Глас в пустиня.
Ами да, присъединявам се. Жълтите ще бият.
Беше ясно от първите синхрони. Тази битка я прескочих. Само ви чета. Simple Smile

# 1 148
Йоанка ухилена: "Нищо, така победата ще бъде още по-сладка!"

Много неприятни и двамата с Миро.

# 1 149
Много е ловък Миро, ама играе мръсно. Като са толкова добри защо им трябва да шмекеруват.
Калин това никога няма да го направи Grinning
в правилата е!

# 1 150
Почвам да мисля, че идеята е да пратят Чикагото и Гордиенко на блатото, където ще трябва да съжителстват въпреки взаимната си неприязън. Много ще ме е яд, но поне ще имат шанс за връщане.

# 1 151
  • София
На мен ми се изясни сега след последния синхрон на Йоана, защото увесилия нос Чикаго може и да го е отиграл, той си е актьор от класа.
Ама Йоанчето не може. Даже беше леко ухилена.
Това е безумие просто, аз нямам думи...

# 1 152
  • тук, на мястото си
Ако сините отидат на блатото, веднага  Шопа ще "спечели" битка и ще отиде при феномените за да  направи коалиция срещу Калин и да го прати на елиминация.

# 1 153
  • В Града на Липите
Нямаме нужда от синхрони. То ни стига жокера в кой отбор е Гордито.
И все пак искам да вярвам, че Чикагото ще успее да я досурне до победа. Така де, силно се надявам. Grinning

# 1 154
Наталия е един път !😊🤣😊😊😊😊🤣
Нати и аспектите на мисълта!

Общи условия

Активация на акаунт