💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 51 657
  • 1 360
  •   52
Отговори
# 1 305
снощи сините си бяха виновни. толкова време не успяха да извадят последната тапа.
връзването на играчите не оказа влияние според мен. на няколко елемента бяха вързани, че на практика беше излишно да бъдат закачени един за друг.

И аз така смятам
Имаха доста късмет , вадиха бързо и само техните кукички. Просто накрая напрежението/бързането ги победи … жалко Sad

# 1 306
Имам усещането, че ни разиграват. Което е неприятно. Това не е "реалити" , а мокрите фантазии на сценаристите. Искам грошовете на Карина.

# 1 307
Искам грошовете на Карина.
Мисля продукцията да ги даде на форума и да направим тука търг за тях, а Дяволо ще пусне анкета каква искаме да е наградата за спечелилият!

# 1 308
Карина каза по Нова , че трябва Калин да спечели.

# 1 309
Мисля, че може човека, който си тръгва да каже на кой си завещава грошовете и д така няма да се губят.
Но пък не се знае, дали на Продукцията ще й хареса точно пък този играч да забогатее.

# 1 310
Грошовете са в Перник. Потънаха. Поредната недомислица на Продукцията.

# 1 311
Никола Караолис в новото реалити. На 25 мин. е визитката.  Занимавал се е и с покер, научил се да не издава емоции. Ми то това е перфектният Трейтър за втория сезон, хахаха.
Помня как плачеше като отпадна от Игри на волята... Не е като да не издава емоции.

# 1 312
Грошовете на Карина отидоха в наградния фонд за вчерашната елиминационна, все пак трябваше да са щедри Grinning
Моля ви, не ми казвайте, че Миро е гласен за финалист. Мечтая си за син финал, от жълтите единствен фаворит, за който бих се радвала във финална фаза е Ивайло и от лечителите- Дино. Като цяло блатната концепция ми е анти, играчите там почти не ги виждам, респективно са ми силно безразлични. Половината там влизат след старта на състезанието, как да симпатизирам на човек, влязъл седмица, две или три отвън, след като всички останали вече са стартирали играта, били са и по- кофти локации, по- изморени, някой контузени. Да не говорим, че наистина грам нищо не правят там, не съм коментирала мисля до сега, но аз съм искрено потресена от мързела им честно. Какво правят три седмици там, по цял ден лежат ли? Оня ден като заваля дъжда за пореден път ми се наби в очите, че те дори един свестен навес нямат. Ами по половин час да правеха на ден нещо, да си облагородят мястото щеше да е по- окау. Вместо да ги гонеха със съвет да им даваха по- често игри, да включваха и някаква награда, с която чисто битово да си подобрят малко ежедневието, Абе нещо, просто да не ти е скучно да ги гледаш. Всички до един, които са там по начало са ми абсолютно като декор в предаването, ден да мине, друг да дойде, който е по- късметлия, излиза дори и без битка. Знам, не е вината в тях, в продукцията е, но дано сериозно обмислят да го махнат това блато. Да имаш локация за отпаднали играчи по време на битка, които не искаш веднага да пращаш в тях- хубаво, ама това блато с цяло заточено племе там и да ми се мъкнат един месец нови и нови хора- мерси, но за мен е 0 логика. А, не, логиката явно е, да изкарат от там човек, който после геройски да спечели и дружно да бъде хулен цяла година до следващия сезон.

# 1 313
  • Sofia
Наваксах и ви изчетох, но не сте прави в нападките към балеринката, която съвсем не беше безполезна, както я изкарвате. Напротив, съвсем упорито и целенасочено се опитваше да удави стокнижникът Миро, в опитите му да намери торбичка в калния басейн.
Йоана не е злобна, нито глупава, тя е целенасочена, интелигентна, борбена и целеустремена, нищо, че не може да брои до четири. 😉
П.С. Много ме е яд за Чикагото и нямам търпение да видя гърба на оная запечената!

# 1 314
Не сме се отървали още окончателно от Гордито, но новият главен злодей вече е назначен - малката злобна Йоанка. И мен не ме впечатлява с поведението и коментарите си последните епизоди ама все още никакви непростими грехове не е извършила - не е изяла на някого хляба, не е преживяла и излежавала на меко пред бедстващото си племе, не го е проваляла в битки и след това да наглее, дори не е предала никого... Алекс и докторът са доста сходни на нея в коментарите си що се отнася до злоба и самочувствие, но те имаха и провалени битки. Докторът въобще минаваше метър, Алекс го забелязват мнозина и изглеждаше че той може да бъде новият обществен враг N1, но не става, главната роля е женска, Сапунджиева и Ръждика да са готови.

# 1 315
Скрит текст:
снощи сините си бяха виновни. толкова време не успяха да извадят последната тапа.
връзването на играчите не оказа влияние според мен. на няколко елемента бяха вързани, че на практика беше излишно да бъдат закачени един за друг.

И аз така смятам
Имаха доста късмет , вадиха бързо и само техните кукички. Просто накрая напрежението/бързането ги победи … жалко Sad
И даже не играха чисто сините - Чикагото предимно отваряше торбичките във басена, а не извън него на определеното за това място.  Даже не извади една от куките, а само надзърна вътре. И за мене сами се биха сините. Поне са спасени на блатото, понеже можеха и да са си по домовете.

Иначе Теодор Венков е впечатляващ - не само силен, но и мислещ. На териториалната битка с варелите (почти) сам победи, защото разковничето тук е не (само) силата, а начинът на връзване на варелите. Виждали сме на тази битка по-силни физически племена да губят от по-слабо точно заради връзването на варелите.

Гордиенко и за мене беше по-ефективна от Йоана. Йоана си беше точно котва - държеше Миросллав под вода. 😁

Последната грам не ми е симпатична. Една Радостина харесвам повече заради усмивката, която не слиза от лицето ѝ.

Миро Потника ми е мнооого безличен. По арената също не ме впечатлява. На индивидуални битки е тотал щета. Съмнявам се, че си пази потенциала от прожекторите като Рълев (който заблестя след битката, в която половината Гладиатори се контузиха), дори като Юлиян (който трябваше да покаже на какво наистина е способен, след като зелените го направиха капитан; тогава заблестя с пълния си блясък и направи от една сбирщина отбор, племе).

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 15:15 от Bilyana14.

# 1 316

И аз така смятам
И аз това видях, но във ФБ прочетох мнения на хора, които обърнаха внимание , че някакви "плувки", вероятно кукичките са поставени на сините с 30 см по-високо от тези на жълтите. Затова и Чикагото по-трудно е вадел, всъщност само последната му се опъна толкова, че да загубят. Няма начин да не са направили нещо, но явно Чикагото доста е наваксал и е туширал клопките, обаче това накрая наистина....беше чудно.
Цецо и аз го помня, много долно го изпързаляха, а гореше в играта, имаше качества, но...жалко, продукцията и тя загуби с него, но май нещо ги е настъпил и го прежалиха бързо.
За Миро не ми блести, но го виждам скромен и свит на фона на останалите, може защото нямаше синхрони с него, дори не помня кога е влезнал, аз с Траян също ги бъркам.
Жалко за синьото племе, докога са чакали своите хора не ми се мисли.
Всичко е по сценарии и това е нечестно, правят ни отново на глупаци , а имат достойни хора вътре, да ги пуснат и честно да си спечели най-добрият наградата. Това вече е трагикомедия и със зрители , и с участници , както винаги е било. Само Юли до финала не можаха да го бутнат, накрая измислиха зрителски вот и скриха резултатите , всичко уж на доверие. А този дето обичал природа и животни да ме извините, ама беше селски тарикат направо. Никакъв еко-меко не е се видя после, нито пък даде за някаква кауза парите, както тръбеше скромно и с наведени очички Добринчо от не помня къде.

# 1 317
  • София
dido2k,
Аз по-добре от теб не мога да го кажа. Гледам същото - един препъващ се по терена и неориентиран, начетен и умен младеж. Но, понеже, заспивам чат-пат, си викам, може да бъркам. Затова ще обобщя с две думи: А, баш!

Начетен и умен вика, хаххаха. На мен ми изглежда като от помашките села, не го знам какво е правил в Канада, нямам намерение да му гледам визитката, все тая.
Много е зле горкия, нооо боговете имат друго мнение. Все пак трябва да призная, че за момента злобния комар Йоана ми е на топа по неприятност и нямам търпение да се разкара.
ПС: някой да ми припомни кога друг път са давали 200 пари на елиминационна битка, плс.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 12:46 от January_

# 1 318
Аз не разбрах - Йоана защо не можеше да се гмурка за кукички?

# 1 319
  • София
Начетен и умен вика, хаххаха. На мен ми изглежда като от помашките села, не го знам какво е правил в Канада, нямам намерение да му гледам визитката, все тая.
Много е зле горкия, нооо боговете имат друго мнение.
Тъй като го вкараха през задния вход, нямаше визитка. Карам по спомени (Билянка може да ме поправи, защото тя го намери и следеше лятото): но и той май имаше нещо с пещернячество (също видях снимка във фейсбук където изглежда се катери по скали, макар че на самата снимка просто си висеше на осигурителното въже и имаше като коментар някаква много дълбокомислена фраза която имаше толкова общо със снимката, колкото квачка с квантова физика). И пак от Билянка: бил бизнесмен (продавал сувенири).

Общи условия

Активация на акаунт