💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 5 (06.10 - 13.10)

• 61 772
  • 1 508
  •   26
Отговори
# 1 440
Сега потърсих Сезон 1. Изтрит е във vbox. Изтрит е и Сезон 2. Повече не съм търсила.
В daylimotion и във videoclip можеш да откриеш няколко епизода ако ти се гледа.

Тея верно не са в час. Да си изтрият първите сезони на най-гледането им предаване в последните няколко години. Какво си мислят,че ще забеавим Юлиан след толкова време ли!? Забавни са, честно. Grinning

# 1 441
https://bgtime.tv/tv/program/93f8vrk5yx7hbwsf

Тук има сезон 1, но иска регистрация.

# 1 442
Сега се ровех в ИГ на Лапунов. Въпреки, че рядко го споменавам, го харесвам.

Александра го е тагнала (и снимала) на някаква вила да и събира билки за чай... и сърчица има. GrinningДействието се развива тази вечер. Вилата е на 100км от София.

Те да не са станали двойка след предаването? Grinning

# 1 443
  • София
За другата седмица:

Завоеватели на Резиденция, Феномени на Изолатора, Лечители на Стопанството.

Капитани:
Мале нямам идея хора, пълен мазаляк е в племената :о

Феномени:
Еми пак Калин, не по-скоро ще е Лапунов, мхм или пък Александър? Нали Ралица го реабилитира публично и вече може да е капитан. Да, да, слагам Александър, ей така за някакъв рестарт, а и останалите ще са много покрусени от липсата на Чикагото (който щеше да е капитан) и Алекс ще се заяви.
Лечители:
И тук нямам идея. Слагам Иван.
Завоеватели:
И тук е мътна работата. Стрелям с Николета. Кристиан има забрана. Може и Алекс.

От блатото ще се завърне Шопа.
А кой ще бъде гласуван на съвет? Логиката сочи Чикаго, но абсурд да стане. Същото се отнася и ако Чикагото спечели битката и логиката да сочи да изгонят Шопа. Никакъв шанс и за двете. Както винаги се получава в ИВ, ще се случи нещо. Може и да решат да няма съвет ако някой напусне по медицински причини. Де да знам.
Не мога да дам прогноза и пасувам. Твърде много неизвестни.

Време е Д-р Коеджикова да ни отърве от присъствието си, така че залагам на нея да бъде елиминирана.
Александра също потенциално може да е АУТ следващата седмица.
Чудя се дали вече не е време и за капитанска елиминационна битка? Ако ще е така може да направят Александра капитан и така да си замине. Николета няма начин. Тя е топ плувец, минава навсякъде страхотно и продукцията няма да допусне да си замине така нелепо малко след средата на фаза 1.

+/-

++
Ръждавичка

+
Чикагото, Шопа, Миро, Томи, Николета, Д-р Пекин, Йоана и Сапунджиева
-
пак са на плюса, но малко зад горните:
Калин, Лапунов, Ивайло, Дино и Наталия (едно място нагоре)

= / +
Дечо, Александър и Гизем

=
Радостина

= / -
Иван и Д-р Коеджикова (едно място надолу)

-
Александра

--
Гордиенко (едно място надолу)

Честито на Горди! Първият участник този сезон, който затъва на блатото на двата минуса! Bowtie

Генералните прогнози:
Пф, то тук какво да променям.
Аз съм си казал - Ръжденцето златно - първата жена победител! Принцеса Ръждавичка! Blue Heart
Но реално Шопа си е топ фаворита, няма какво да се лъжем. Не виждам как може да загуби тежка многокомпонентна битка. Ама аз така говорех и за Гешев миналия сезона (е, то топките го провалиха, нищо друго)... 😀
Миро си остава скрития ми фаворит за титлата (трети по списък, но ако махна фенщината втори), но след тази седмица вече не е толкова скрит. Аз го бях погребал в четвъртък след епизода и промото, което дадоха, а тя каква стана. Хахахаха. Игри на волята човек... Или НЕволята за някои.
Д-р Пекин съвсем малко ми дава задна.
Томи все повече и повече ми изплува като потенциален финалист, защото е най-близкия с Шопа и търся модела от сезон 6, а и е силен на Арената. Но продукцията може да го сготви заради бензиностанцията ако може да се вярва на Чакала. Томи ми е голямата неизвестна този сезон. Виждам го и като победител и като човек, който може да си замине по всяко време. Не знам. Такива неизвестни ми бяха Крум в сезон 5 и Микяй в сезон 6.
Финал: Шопа, Ръждавичка (Калин) и Миро (Томи)
Топ 5 допълват: Калин и Д-р Пекин
Топ 8 допълват: Чикагото, Сапунджиева и Николета (Лапунов / Томи)
Общо взето промените са ми козметични седмица за седмица. Горе-долу имам някаква визия за нещата, но лошото при мен е, че пристрастията ми се бият с реалността и нюха, който имам от стотици изгледни риалити формати, родни и чужди. И ми е малко каша в главата. Предполагам, че с напредването на формата ще ми е по-лесно за прогнозиране. Реално дори не сме близо до края на фаза 1 (от понеделник започва седмица 6, а очаквам фаза 2 да започне от седмица 8 ).

# 1 444
Поредно глупаво сравнение.Д-р Петров е започнал да влиза в залата 4 месеца преди игрите,а Траян се занимава със спортове от доста ранна възраст.Поне си сверявай часовника преди да влизаш в такива спорове,защото изглежда нелепо.

Знам това.Гледам всички подкасти и интервюта навсякъде. Детайлно съм запознат с всичко.

Просто ти дадох простичък пример, че от всяко дърво свирка не става.
Двигателната култура и фината моторика на Миро е по-добра от тази на Траян. Силните страни на Миро са по-подходящи за Игри на волята от тези на Траян.И това няма никакво значение спрямо крайното класиране. Примерно Траян може да блесне във фаза 2. Миро следващия петък да отпадне. Просто ти давам пример. Това няма да ми промени мнението.
Гледам се пише за Рълев и как го хвалех. Ами да, още в началото видях какво острие е. Още от визитката и после само чаках първите битки да видя как ще е на терен. Ами беше безупречен и летеше. И там имаше нападки какво съм видял в него. Но не както сега. Сега е направо нетърпимо на моменти.
Обаче се забравя че в сезон 5 аз дори повече хвалех Крум и Цецо. Бях първия който се спукваше да хвали Крум и пак ти си луд, какво му харесваш на този плешивец и лаладжия. Ама после какво стана? Крум стана звезда и много харесван тук.
За мен Цецо беше най-комплексния в сезон 5, колкото и да ми се смеете, ама никой не може да ми промени мнението. Аз съм убеден в него. Обаче Цецо отпадна безславно и почти никой не го помни.
Та така. Simple Smile

Цецо го „сготвиха“, затова не се помни както заслужава.
Аз лично спрях да гледам сезона веднага след като изкараха Цецо. Догледах го чак след края, защото тогава вече ми беше преминало. Просто прекалиха.
Все още на пети сезон:
-макар да цитирам Диаволо –то си е към всички четящи с пристрастие ако се гледат синхрони, ще се види, че Цвети (която продукцията чрез продуктовото си позициониране изкара „мрънкалото“) вероятно всъщност победи Виолета преди презаписа. Цвети сияеше и беше на седмото небе от "отпадането си" единственото много логично обяснение е как е успяла да победи, въпреки продукцията и егото й съвсем нормално и заслужено се е напомпало. И въпреки че трасето беше нагласено с 1 обиколка в полза на Виолета, после Цвети трябваше да прави осморки по гръб, докато Виолета в синхрона си вече се беше разплакала.
Не казвам, че пети сезон нямаше силни моменти – имаше, макар и очевидно режисирани. „Амазоньо“ беше интересен персонаж, когато го разместиха, а динамиката на „оригиналната шестица“ държеше вниманието. Но усещането, че продукцията държи всичко под контрол, стоеше през цялото време.

Към сезон три една вметка, Ако ще сравняваме сезони – Паулина заслужава да се спомене. Поддържаше почти темпото на Андрей и огромния борец, и само един грешен скок за ключ на понтона я раздели от второто място. Това поне за мен беше впечатляващо и до днес си остава подценено, независимо как Паулина стигна до самия финал и въпреки жилетките с тежести на мъжете.

Та към сезон 7

Мирослав от сегашния сезон неведнъж пада на съоръжения, минавани с ръце, откакто е при Завоевателите. Паулина на финала си не падна въпреки отслабването си. А уж беше продукциино подбутната, та да има жена на финал.

Та Всеки има право на симпатии  и това прави темите толкова колоритни. Ама аз пиша 1.5 ттния си коментар , защото Мирослав не е слаб, просто на фона на умишлено подбраните „цветни“ герои един нормален човек изглежда по-тих. Но и с паданията по съоръжения, които забавиха, макар и кратко племето му няколко пъти, без Ралица или Павел да кажат нещо – трудно е да го наречем напълно комплексен играч.

А в кръга на хипотезите – да подскоча пак към сезон пет - интересно е да си представим какво щеше да стане, ако Васил, братът на Момчил, не се беше контузил и продукцията беше продължила по първоначалния план.

Правя паралела към сезон пет все неслучайно – в сегашния сезон отпаданията на Любослав, Моника, Лъчезар, Теодора и цялата история с лъжата на Давид едва ли са били по сценарий. Очевидно се наложи сериозна импровизация.

И може би за пръв път от доста време гледаме сезон, в който сценарият се пише отчасти в движение. И точно това най-после го прави интересен – защото, за промяна, има нещо непредвидимо. А последно в сезон пет така по-накуп възлови за сценария играчи в грешното време отпаднаха.

Може само да се гадае по сценарий какво щеше да се случи. Ето сега - нито Лъчезар спечели грошове, нито някой друг от отпадналите можа да спечели или да му вземат вече спечелените грошове. На Теодора 100 гроша си отидоха ей така и на Шопа коалицията рязко остана без валута.
Давид пък - вместо да излезе от блато и да подсили някое племе, се оказа с 1 работещо коляно влязъл в ИВ. Което намесва Мирослав--->Даже в кръга на чистата хипотеза - може би и продукцията смята Мирослав за по-силен играч от Траян и той затова по начало остана втори, мина през блато, та си подсили жълтото племе, а Траян като по-слаб отиде да отслаби синьото.  Неведоми са пътищата сценаристки и на гейммейкъра.

# 1 445
В момента бройката в племената е 7 жълти / 6 зелени / 5 сини. Дали сега продукцията ще се опита да затрудни жълтите, защото битката ще е нечестна - все пак са с най-много хора. Преди 2 седмици, сините трябваше да влачат 3-ма вместо 2-ма човека, за да е справедливо, да чакат да ги затварят с по един пост, в случай на поискано наказание, 1 мин. да седят и да се разкайват, задето са ритнали с крак пясъка. Чудно ми е сега дали ще има такива ,,санкции" за завоевателите.

# 1 446
Сега се ровех в ИГ на Лапунов. Въпреки, че рядко го споменавам, го харесвам.

Александра го е тагнала (и снимала) на някаква вила да и събира билки за чай... и сърчица има. GrinningДействието се развива тази вечер. Вилата е на 100км от София.

Те да не са станали двойка след предаването? Grinning

Ох, не мога да си ги представя като двойка 😀 По-късно има и друго стори, на което се вижда и Тянко, сигурно са се събирали играчите. Александра е по-вероятно да си харесва мъже тип Мастагарков, с него много биха си отивали. 😀

# 1 447
Калин в промото

# 1 448
  • София
Мирослав от сегашния сезон неведнъж пада на съоръжения, минавани с ръце, откакто е при Завоевателите.
...
защото Мирослав не е слаб, просто на фона на умишлено подбраните „цветни“ герои един нормален човек изглежда по-тих.
Мирослав Велики изглежда по-тих на първо място защото продукцията много старателно се стреми да го покаже по този начин и да скрие всички други (негативни) страни от неговото присъствие в играта. За сметка на това ни навират в лицата как Гордиенко ядяла бавно пред племето си, за да може масовката (въпреки че по мои наблюдения тези които вече са прогледнали отвъд евтините номера и монтаж са повече от другите които са избрали "the blue pill" from the Matrix) да има към кого да насочи вниманието си и да мрази, докато в същото време на заден план се случват други важни и определящи играта събития.
Та нашият Мирко е на нивото на Българската В група (макс), докато великани от ранга на Фифо, Гого, Рълев, Момчил, Добрин са материал за Шампионската лига.
За сметка на това той е най-крещящо подпираният играч евър, и по някакъв дори "магичен" начин всичко при него се нарежда с най-добрия резултат сякаш е целунат от съдбата/боговете (тук говоря единствено за случаи които вече са излъчени.

Което намесва Мирослав--->Даже в кръга на чистата хипотеза - може би и продукцията смята Мирослав за по-силен играч от Траян и той затова по начало остана втори, мина през блато, та си подсили жълтото племе, а Траян като по-слаб отиде да отслаби синьото.  Неведоми са пътищата сценаристки и на гейммейкъра.
Много точно сте схванали същината на "проблема" тук, така че +100 и Hands Clap
Но първо няма вселена в която Мирослав да е по добър в каквото и да било от Траян и второ: не е отишъл да "подсили" жълтото племе "per se", а по скоро планирано насочен към най-подсилваното племе, но за да не бие толкова на очи, беше един от първите "звездни" трансфери там. И все пак най-голямото жълто подсилване беше с Шопа, после със най-добрата жена от каста Николета (сори фенове на Ръждичката Sunglasses), перфектният войник Томи и накрая "нежната" перничанка Йоана за верен коалиционен партньор (а и 200 гроша). Защо ли този филм вече сме го гледали, само не мога да се сетя заглавието му? Thinking

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 09:06 от dido2k

# 1 449
Гледайки това гифче по-горе, се чудя каква корица ще се избере за следващата седмица. Летвата е вдигната много на високо, очакванията са големи!

# 1 450
  • София
Гледайки това гифче по-горе, се чудя каква корица ще се избере за следващата седмица. Летвата е вдигната много на високо, очакванията са големи!
Е как каква: Мирослав Велики лови риба JoyJoyJoy

# 1 451

При корицата положението е усложнено поради технически ограничения на форума - съотношението на страните на гифа е фиксирано и както виждате - доста високо.

# 1 452
  • Sofia
Скрит текст:
Мирослав от сегашния сезон неведнъж пада на съоръжения, минавани с ръце, откакто е при Завоевателите.
...
защото Мирослав не е слаб, просто на фона на умишлено подбраните „цветни“ герои един нормален човек изглежда по-тих.
Мирослав Велики изглежда по-тих на първо място защото продукцията много старателно се стреми да го покаже по този начин и да скрие всички други (негативни) страни от неговото присъствие в играта. За сметка на това ни навират в лицата как Гордиенко ядяла бавно пред племето си, за да може масовката (въпреки че по мои наблюдения тези които вече са прогледнали отвъд евтините номера и монтаж са повече от другите които са избрали "the blue pill" from the Matrix) да има към кого да насочи вниманието си и да мрази, докато в същото време на заден план се случват други важни и определящи играта събития.
Та нашият Мирко е на нивото на Българската В група (макс), докато великани от ранга на Фифо, Гого, Рълев, Момчил, Добрин са материал за Шампионската лига.
За сметка на това той е най-крещящо подпираният играч евър, и по някакъв дори "магичен" начин всичко при него се нарежда с най-добрия резултат сякаш е целунат от съдбата/боговете (тук говоря единствено за случаи които вече са излъчени.

Което намесва Мирослав--->Даже в кръга на чистата хипотеза - може би и продукцията смята Мирослав за по-силен играч от Траян и той затова по начало остана втори, мина през блато, та си подсили жълтото племе, а Траян като по-слаб отиде да отслаби синьото.  Неведоми са пътищата сценаристки и на гейммейкъра.
Много точно сте схванали същината на "проблема" тук, така че +100 и Hands Clap
Но първо няма вселена в която Мирослав да е по добър в каквото и да било от Траян и второ: не е отишъл да "подсили" жълтото племе "per se", а по скоро планирано насочен към най-подсилваното племе, но за да не бие толкова на очи, беше един от първите "звездни" трансфери там.
И все пак най-голямото жълто подсилване беше с Шопа, после със най-добрата жена от каста Николета (сори фенове на Ръждичката Sunglasses), перфектният войник Томи и накрая "нежната" перничанка Йоана за верен коалиционен партньор (а и 200 гроша). Защо ли този филм вече сме го гледали, само не мога да се сетя заглавието му? Thinking
Ауууу злобното змийче било перничанка! Не го знаех, това обяснява всичко! Особено порода са това перничани, гледаш ги уж нормални, поопознаеш ли ги - гнили. Та не съм изненадана, дадат ли му картбланш на девойчето, ще ни скрие шапката!

# 1 453
Подозирам, че очакванията ти ще бъдат попарени. Laughing

# 1 454
Еми, това е вилата за гости на Кристиян Василев. Wink По-скоро става въпрос за събиране на участници. Кристиян ги беше поканил в стори преди дни.

Общи условия

Активация на акаунт