🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 60 651
  • 1 821
  •   72
Отговори
# 960
Чак трепереше, може и да я е ударил.

Аз пък не виждам нищо лошо в това момичетата да се забавляват. И на чалга да е, какво толкова - танцуват, щастливи са, весело им е, какво значение има на какъв фон е. Чак пък потресаващо. Аз не слушам чалга изобщо, дори не знаех, че Киара е певица, последната ми позната песен е на Галена Дяволът ме кара Grin, обаче ако отида на дискотека с чалга, вероятно ще се забавлявам, много ясно.
Също така, баш пък чужденците супер много се кефят на чалгата и балканската музика.

# 961
Наааааай-скучния епизод. Тъкмо стана интересно и свърши.

# 962
Не мога да съчувствам на безскрупулно създание като Габа. Винаги е целяла да обижда,под предлог,че била директна. Ами в живота има и други директни като нея,нормално е да бъде в позицията на тези,които тя наранява. Трябва да изпита ефекта на своята ДИРЕКТНОСТ върху себе си.

# 963
  • В Града на Липите
Едва ли я е ударил. Ще изхвърчи моментално. Няма реалити, което да допуска физическа саморазправа.
Сигурно й засегна егото и крехката, ранима душа.
И сега сериозно, каквато и да е, беше супер грозно тоя да влезе и от вратата да ги подпука с чар и обноски на хванат от гората.. Коя жена би се впечатлила от такова поведение? А нали е влязъл за да впечатлява уж. Поредния мачо с криворазбрани представи за алфа мъжкарство и тн.

# 964
  • In The Middle Of Nowhere
Много трудно може да ми стане жал за Габриела. По-рано като говореше за гаврене с Виктория й беше много смешно.. Сега да е от другата страна не й харесва, мда. Ще видим все пак какво точно е станало. Физическо насилие разбира се, че не никой не оправдава.

# 965
Наталито веднага тръгна с единия…

# 966
Охх, много хубаво ми стана да видя Габа жаба ревяща! Чакам някой да я сложи на място още от втори сезон. Отвратителна 🤮 Само простак като нея самата може да я нареди с нейните собствени приоми, грубост, злоба, вулгарност, агресия, жестокост.. Чудесно, не я съжалявам грам! Насилникът се прави на жертва, просто класика 😏

# 967
  • София /Абсурдистан
Аз не разбрах какво се случи и защо Габа реве.
Мъжете не са научни сътрудници, какво друго да се очаква от тях.

# 968
Габа всъщност е адски комплексирана, по поведение прилича на тормозена в училище и сега избива агресията си върху всеки, който си нарочи. На партито също ми направи впечатление, че само седи на бара с киселата физиономия, прилича на скучните, комплексирани кибици, които не могат да се забавляват грам.

# 969
Жени като Габа джуката си заслужават грубо отношение. Не мисля, че някой я е ударил. Такова нещо би било предпоставка за изгонване от предаване.
Най-вероятно я е бутнал, а тя е преиграла.
Или и е казал нещо, което я е обидило.
Но, когато тя казва на други му Пър, ши ривеш, да ние съжаляваш , маймуно и тн всички трябва да са ок ?
Много гот, че някой я е поставил на мястото, на което е тя - ниско !  Ако е така разбира се.
Нямам никаква мислост към простакеси, които се смеят и подиграват на гърба на другите.
Но, да видим все пак утре.
Мисля, че преиграва.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 00:16 от BlackCat12

# 970
Да не е споменал обявите в ало.бг?

# 971
Иначе Кристина май наистина си го харесва Петър. Обаче явно си е дърво. Не бях срещала жена досега, която няма 1% сексапил в себе си. А е хубава, обаче все едно е една восъчна кукла. Но тя си е глуповата, аз съм общувала с нея и съм с такива впечатления. Освен това, говори и с диалект. И това червило, няма ли кой да и каже, че я прави да изглежда като соц леля... От години си е все с него.

# 972
  • София /Абсурдистан
Ако някой я е ударил, ще го удари и тя, такава и е същността. И ще ги изгонят и двамата. Вероятно и е казал нещо.
Какво ще се обижда пък тя от истината.

# 973
  • Пловдив
Пак да кажа, ако жена я нареди е ок, но мъж от позицията на силния е много грубо. Според мен на простакът не бива да му обръщаш внимание, така е и с Габи, не бих й обръщала внимание, а понякога, макар и за кратко съм намирала добри черти в нея. Не я оправдавам, но не ми харесва точно този тип мъже - нахакани, държащи се лошо и грубо с останалите и отнасящи се така към жените.
Уважавам гледната ти точка, но изобщо не я споделям. Това, че тя е жена и се държи по този начин е дори по-зле. А тя защо им обръща внимание?
Ооо, естествено! Всеки мисли различно, аз споделям тук моята гледна точка не с цел заяждане с останалите. Много е приятна темата и е хубаво  всички да споделим какво мислим, интересно ми е да ви чета.
На Габриела толкова й е капацитета, клюки, интриги и нападение, не очаквам от нея чудеса. За това не й обръщам внимание и в реалния живот не бих, а нейните обиди едва ли биха ме трогнали. Но не съм я гледала в нейния сезон, нямам и тези ваши наблюдения.

# 974

Тя на тях не се трогва. Хапала съм я по темата. Хич не ѝ дреме. Ще видим утре

Общи условия

Активация на акаунт