🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 53 944
  • 1 629
  •   125
Отговори
# 945
Интересно ми е как успяха да я жегнат Габа, тя нали на много корава се прави, от едно "млъкни"чак да хлипа...

# 946
Ами може да й е рекъл на Габа Жаба, че бърните ѝ са като хамбургер МакДоналдс?

# 947
Олее, хора ще падна Laughing
Криси била бичме и набита и едра, хахаха.
Понеже сме градски и често я виждам, моля ви се.. Това момиченце е не повече от 160 см висока и по моя преценка е около 45 кг, няма нищо, ама нищо едро в нея. Набита също не е , просто е ниска.
Смешно звучат такива определения.
Скрит текст:
Скрит текст:
.........
В града ни има няколко момичета печелили конкурс Мис България, явно сме града на миските Laughing
От тях само едната има манекенски размери, т.е. височина.
Кой е този град, Кристина не е ли от Бяла Слатина?

# 948
Шармин едва удържа да не удари един кючек Joy
шЪ я обидиш. Никога не би си въртяла задните части на толкова мазна чалга. В чужбина не правят така.

Да ти призная, като човек, за разлика от Шермин, която съм в чужбина повече години отколкото в България, съм силно " впечатлена " , че 95 % от девойките като им пуснаха чалга и поп фолк се разхвърляха и веднага започнаха да въртят задници.
За мен това е доста очудващо, да.Тъй като тази музика ми звучи ориенталски.

Когато си израсъл или живял адски много години в чужбина, това е потресаващо, определено.
И не, не говоря за някои , които са отишли на гроздобер или да мият чинии от 5-7 години някъде , говориме, за повече от 20 г живот навън. Което не е случаят на Шермин, но моят е , определено.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:57 от BlackCat12

# 949
  • Пловдив
Пак да кажа, ако жена я нареди е ок, но мъж от позицията на силния е много грубо. Според мен на простакът не бива да му обръщаш внимание, така е и с Габи, не бих й обръщала внимание, а понякога, макар и за кратко съм намирала добри черти в нея. Не я оправдавам, но не ми харесва точно този тип мъже - нахакани, държащи се лошо и грубо с останалите и отнасящи се така към жените.

# 950
Този удари ли я? Какво й направи на Габа?

# 951
Няма само да е казал да млъкне според мен. Грозно е мъж да напада жена

# 952
Мъжете са пълен потрес, селяни с диалект и самочувствие.
Ясно, Тушевска му работа. Как пък все батки вкарват, толкова ли нямаше някой като Виктор 1 или Васил от сезон 4? Или Ники манекена от "Диви и красиви"? Май съм дотук със сезона.

# 953
Грозно е човек да напада човек, а Габа го правеше непрестанно и то ужасно грозно и унизително... та не ми е жал за нея, само ми е любопитно как успяха да я поставят на мястото и

# 954
Тоя високия с шарената риза дето каза; че познава Киара, има много мръснишко и арогантно излъчване . Май ще става въргал между мъжете. Не знам какво е станало но Габа си го заслужава. Видя ми се уплашена.

# 955
  • софия
Не разбрах много финала, но утре ще стане ясно удариха ли някоя, какво се случи.
И не не, не ми харесва Габи бижуто. Тези изповеди, как я е дресирал приматът-няма да говори тя вече, за, да не се дразни ТОЙ! Или следващият! Аре, не!
Аз и визуално не я харесвам, много е азиатска. Ако харесваш тази раса,... Ама те са пък фини, нежни. Тя е и голяма,  груба.. И като забоботи с говорния дефект.
А иначе да  ви кажа, че по-жалко поведение от тази Виктория не си представям при разговора с Петър!!!
Изумително нахалство!
А Шермин все така неадекватна - мацките се веселят,  която както може, то пак дудне как РИАЛНО ще комуникира.
Освен всичките и характеропатии е, пълен егоцентрик, обсебена от себе си. Единствената и тема за, разговор е самата тя!

# 956
  • here and now
Пак да кажа, ако жена я нареди е ок, но мъж от позицията на силния е много грубо. Според мен на простакът не бива да му обръщаш внимание, така е и с Габи, не бих й обръщала внимание, а понякога, макар и за кратко съм намирала добри черти в нея. Не я оправдавам, но не ми харесва точно този тип мъже - нахакани, държащи се лошо и грубо с останалите и отнасящи се така към жените.
Уважавам гледната ти точка, но изобщо не я споделям. Това, че тя е жена и се държи по този начин е дори по-зле. А тя защо им обръща внимание?

# 957
Габа много обичаше да повтаря "Ще ревеш" наляво и наясно и да тормози, може би сега ще си получи това, което е заслужила. Стига да не я е ударил, разбира се, но се съмнявам. По-скоро може да я е затапил с нещо отвън, което се знае за нея, все пак тя е от Пловдив, този с каяците е от Асеновград (ако той я е разревал, де, че не стана ясно).

# 958
Няма как да ми стане жал за Габриела в тази ситуация, знаейки я как се отнася тя с по-слабите от нея хора. Винаги с по-слабите и по-нехаресваните и никога със силните. Със силните/харесваните Габи се държи угодно и е “забавна”. Убедена съм, че не е станало кой знае какво, а просто са ѝ се отключили травмите, които си има, от просташкото отношение на новодошлия. Заслужаваше си да ѝ сипят малко от нейното. Не я жалете толкова, не е била в опасност, около тях е имало екип от 50 човека сигурно.

# 959
Аз също не мога да си представя да е само от приказки, Тутанкамиона е прекалено нахакана да се даде. Изглеждаше много стресирана и ми се стори, че се беше хванала за гърлото - но не мога да си представя, че някой ѝ е посегнал ?!

Иначе грозното поведение си е грозно, независимо дали идва от мъж или жена. И като се сблъсква с един такъв като нея, не смятам, че е редно да очаква да ѝ мълчат, а е и здравословно да бъде поставена на място.

Мъжете, доколкото ги видях и чух, не харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт