🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 74 897
  • 2 087
  •   88
Отговори
# 300
Ето я половинката на бившата бройка на Кристина:

# 301
Крисито не подбира хич мъжете… а и както казаха, колко отчаян трябва да си, за да пуснеш на Дани Петканов. 😂 За Руди гела по-добре да не коментирам.

# 302
  • here and now
Абе Руди Гела ми е по-мъжествен от Петър и Петканов .

Той не е ли от етноса?

Разпознаваеми или не, никоя жена не печели точки като разказва кой я е *****. Най-вече себе си злепоставя. Аз не разбирам какво се засягат и партньорите толкова на тези хора, ще си каже човек, че са в някакви истински връзки…

Дениз поне се е научила да си мълчи, че аз я помня като каква злобарка и простакеса се беше показала. Но ако ще го играе моралистка и точна, хубаво е да не се държи така лицемерно. И за нея се знае кой къде я е… а на Виктор майка му само мога да си представя колко ще ѝ се зарадва 🫣
Това не е съвсем така. При много мъже е въпрос на чест, да не останат по-назад... "Как тъй еди кой си.. пък аз да пропусна..." Ако е по-хубавка, дори си я вземат вкъщи, за да докажат, че са по-добри и въпреки всичко което е видяла мадамата е избрала точно него...

# 303
Изгледах сега епизода, не съм ви чела още.
Красимир мълчи като п...а, кефи се на сеира и на това, че се карат заради него. Чак й вика "Стани да те видят". На нито един въпрос не даде отговор - и за парите месечно, и за какво харесва в Ана и Киара, и за дъщеря му един ден с какъв мъж иска да бъде.
Макдоналдс си прави реклама на бизнеса, а Киара не захапа достатъчно силно, щото можеше да обърше пода с Ана.
Дубайската принцеса пък реши пак да увисне на чужд врат за внимание и ще се преориентирВа към Орлин. Шехерезадче, той си харчи парите за грамофонни плочи и да си рекламира песничките, да не мислиш, че ще ти купи ХирмесЪ? Парите са на татИ... по-скоро натам сЪ насочЕ...
Хени е злобничка, ама досега само точни попадения! Даже му влезе на Красьо защо не е защитил Киара!
Седянката на фалшивите двойки (Краса, Дениз, Габи и подчинените им) - като излезе един от тях от стаята, веднага почват да се настройват срещу него. От такива приятели опази Боже.
А най-много от Виктор*... чува му се гласът основно, когото коментира някого зад гърба му защо това не било "уместно" и "морално", ама в лице усмивки... Добре са се мачнали с Денизчето, която е същата стока.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 01:01 от kaisiq

# 304
Ще добавя нещо за финал🤣
Разбрахте ли сега какво означаваше онзи коментар в инстаграм на Кристина, който споменах Нямало как да хареса Виктория, защото се опитала да им развали отношенията с Петър.😁
Просто се изпусна и го каза преди ние да видим как се е опитала Виктория да им разваля отношенията.
Сега има някакъв фалшив профил в Инстаграм, които обикаля и пише обяснителни и защитни коментари относно днешната ситуация.Криси сериозно ли си ти и се занимаваш да се обясняваш ?😂

# 305
Алис, не знам, сигурно си права, по широкия свят има всичко, но аз лично го намирам грозно, селско, пошло и проява на лош вкус, липса на възпитание… мъжете около мен, доколкото знам, го виждат по същия начин. Аз лично с бивши не общувам и очаквам, че половинката ми също няма да го прави. Не говоря за своите бивши и не желая да чувам за чуждите. Вижда ми се като елементарно уважение към партньора. Не че тея двамата са във връзка, че да си дължат нещо, но нейното поведение беше много селско, като е такава бръмчалка Петър да не се помайва, а да си извади заключението, че след като не ѝ е проблем да говори за това с кого е спала, а е твърде консервативна да прояви минимална близост - да погледне истината в очите, просто не го харесва.

Аз тази Кристина си мислех, че е над 35, честно казано доста възрастна ми изглежда, не очаквах изобщо да е под 30…

# 306
  • SF
Виктория има нулеви шансове при Петър.
Ноооо..... Мислех, че и Гермин има нулеви при Орлин. То пък какво се оказа... Ако не била Нети, той щял на нея да й даде розата... Боже, боже. Нищо не разбирам.
Талията на Термин е 50 см. Познах ли?
А колко й е ханшът? Ще й шием пола.

# 307
  • София
Мале, мале, какво падение. Ледената кралица засрами Дениз, евала. А това май е трудно. На мен чак ми стана неудобно. Петър е прав, но не толкова, че излага него, а себе си. Да си го кажеш пред цяла България, че и да се гордееш. Да не е спала с Брад Пит?! Кристино, изложи се, моме, за 5мин повече и от Шермин, дето цял сезон копае дъното.

# 308
  • here and now
Firebird26, няма да давам примери. Хората са различни.
Тези, в това предаване са там, защото са такива каквито са.
За вас(нас) може да се е изложила Кристина, но за себе си, си направи точно каквато реклама искаше....
Не я защитавам, просто ви давам различна гледна точка.

# 309
  • SF
Е, какво рекламира в тази реклама?
Каква е ползата да кажеш, че си спала с Този, Онзи и Другия?

# 310
  • София
И аз не го приемам като реклама, а като поставяне на етикет с цена. Държи се на ниво някакво, а просто се оказа, че Петър не отговаря на претенциите й. Да се спасява и той с някоя там, Хени ли, друга ли. Просто даваше съвсем различва заявка тя.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 06:14 от Elwing

# 311
# 312
  • here and now
Е, какво рекламира в тази реклама?
Каква е ползата да кажеш, че си спала с Този, Онзи и Другия?

Рекламира, че е палава Mr. Green
Казвам ви, че хората са различни. Тя не търси мъж, като вашия/моя и затова е влезнала там, за да се позиционира продуктово.

Мария, фолкпевицата е с 4-ти брак с богат и послушен мъж, защото явно маркетинга ѝ е добър Mr. Green

# 313
В началото ми стана кофти за Петър, но след това я остави сама в стаята и преди да излезе й каза: "ще бъдеш доста респектирана от жените, с които съм бил." Освен това не знам колко пъти чух, че някой нещо го злепоставяло..основно от мъжете към жените, т.е. се интересуват от репутацията си повече, отколкото от връзката с парньорката им.

# 314
Виктория си е загубила работата като е изнесла информация, а за Кристина ще има ли последствия? Или е била зарязана и сега си връща в национален ефир. На злопаметна и отмъстителен прилича да.

Общи условия

Активация на акаунт