🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 33 177
  • 1 007
  •   56
Отговори
# 690
Ана със снимката на майка си потвърди 2 неща:
1. Че са роми
2. Че не знае английски, говори няколко фрази, може би към А2 е, но толкова.
Естествено, че са ромки.
 Такива по-белички, по-"възпитани", елегантни, модерни, в никой случай не можеш да им заподозреш етноса, са и идеалните джепчийки и и крадли по нашенски и чужбински молове.
И не можеш да ги надприказваш, защото вдигат такава джабала, че да не си им насреща и горко ти.

Не казвам, че тези са такива, но че са от ромски клан личи от сто метра.
Като почне Шермин да нарежда и си клати  главата по типичен начин. Ченето издава напред и все едно слушам как нарежда клетви и благословии.

# 691
1. Че са роми
Естествено, че са ромки.
 Такива по-белички, по-"възпитани", елегантни, модерни, в никой случай не можеш да им заподозреш етноса, са и идеалните джепчийки и и крадли по нашенски и чужбински молове.
И не можеш да ги надприказваш, защото вдигат такава джабала, че да не си им насреща и горко ти.

Не казвам, че тези са такива, но са от ромски клан личи от сто метра.
Аз не мога да кажа че са ромки, тази снимка е силно манипулирана, но по-скоро са от турски произход, предвид имената. Но каквито и да са.. и на двете с майката от км личи каква професия практикуват.
За Петър и Криси влизам аз.. Нали се говори, че Петър е обвързан навън. Ами за обвързан доста силни емоции показва, че има към Криси. А тя си се държи точно като обидена мацка, която иска да получи внимание. Понеже се усети, че се изложи доста, рязко смени плочата....и Петър и тича по дупето, разбираемо.

# 692
Гледам хора, гледам или по -точно слушам и си върша нещо за да не заспя🤣
Та Криси и Петър въобще не изглеждат влюбени. Още повече като ги слушам и все едно четат текста в турски сериал…

# 693
И всъщност манталитетът и не е западен, а чисто ромски и затова не си мълчи никога. Нали знаете как като се ядосат почват с клетвите и никой не може да ги надприказва освен с някой шамар. Такава е и тя.
Зъбатата усмивка и виждащите се венци над коронките или там фасети също показват характерна етническа черта. Не на последно място има сторита с Роксана и Фики, явно по родствена връзка са на някакво мероприятие. Поне Рокси не крие произхода си и се гордее с него, за разлика от от чучелото.

# 694
Явно Шермин чете тук защото това с майката май е провокирано от моя пост за майката на Виктория, че е много готина и не съм сигурна колко от другите имат такава подкрепяща майка.

# 695
И всъщност манталитетът и не е западен, а чисто ромски и затова не си мълчи никога. Нали знаете как като се ядосат почват с клетвите и никой не може да ги надприказва освен с някой шамар. Такава е и тя.
Зъбатата усмивка и виждащите се венци над коронките или там фасети също показват характерна етническа черта. Не на последно място има сторита с Роксана и Фики, явно по родствена връзка са на някакво мероприятие. Поне Рокси не крие произхода си и се гордее с него, за разлика от от чучелото.

Същата работа, на Витошка в София винаги обикалят едни циганки и като им кажеш да се махнат почват да редят и да не млъкват като латерни, се едно слушам Шавармата.

# 696
than - then; сонет - сюнет. Начетена до небесата е принцесата от Шербистан…
1. Че са роми

# 697

😃😃😃

Тази майка на Шермин на колко е? На 40?

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 11:18 от Lotus32

# 698
Не съм видяла реално доказателство, че Петър е обвързан преди предаването.Може да се е случило след това .Статията тръгна от един жълтурник и още 10 я копираха.Може и някоя обидена и наранена ергенка да е спомогнала за написването, знае ли човек🤣

# 699
Красьо въобще не иска да избира. Харесва му така, двете да го искат. Никакъв мъж не е тоя, а женски полов орган. Гъба много го хвали, колко бил добричък, какъв голям мъжкар бил навън, какъв респект всявал сред другите, как всички го слушали и ги респектира. Аз такива черти в него не виждам. Виждам само как една циганка се гаври с него и го прави малоумен.

# 700
Не мога да приема сериозно възмущенията към държанието на Шермин от хора, които обиждат на етническа основа. Хайде не падайте на нейното ниво. Дали е ромка, туркиня или извънземно няма значение. Съдете по делата и възпитанието. Иначе с нищо не сте по-добри от нея.

# 701
Не съм видяла реално доказателство, че Петър е обвързан преди предаването.Може да се е случило след това .Статията тръгна от един жълтурник и още 10 я копираха.Може и някоя обидена и наранена ергенка да е спомогнала за написването, знае ли човек🤣

Снимката, която се въртеше е от сватбата, на която Петър е кум и тази сватба беше скоро, сега какво му е момичето от снимката нямам представа, освен че е кумата. Но определено снимката не е от преди Ергенът.

Vaflichka, ние и не твърдим, че сме по-добри. Същите злобни и селски пръчки сме като нея, тя се има за нещо, не ние.

# 702
А Краси е много смешен - не смее да отреже Шарнир, докато Киара не му гарантира, че ще се лепне за него. Гледам в промото за довечера - пак до Шернир седнал. Този човек много се излага - не му отива на годините да е толкова несигурен.

# 703
Не знам дали е поствано, но Габриела май си е пипала носа. Защо, защоооо...
Скрит текст:

# 704
Не го е пипала, поне не след предаването. Аз доста го загледах колко е малък и съвършен, ако е пластика е идеално направена, но май си е нейният.

Общи условия

Активация на акаунт