🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 47 853
  • 1 469
  •   64
Отговори
# 1 095
  • here and now
Би трябвало мъжете да дават..

# 1 096
В първия момент, като даваха новите момчета, единия ми заприлича на д-р Пепи. И реших, че връщат част от изгонените обратно Grinning
То жените как се бяха напиши, близнаци им се привидяха

Ахаххаха, да!

Това розораздаване го разтеглиха в две седмици вече.
Каква драма, какви страсти, какви интриги само!

# 1 097
Според мен не е било само думи,а нещо я е блъснал защото ми се стори, че се появи на скорост;а и момичетата много рязко наскочиха.

# 1 098
Това с наскачането...
В епизода, в който контузеният Джани държеше Бижу във водата пак даваха как скачат рязко уж, а такова нещо в епизода не видях (допускам, че може и да съм пропуснала), да не говорим, че и нищо реално не се случи.

# 1 099
  • густо майна Филибето
Предполагам новата интрига ще е новите момчета да са с момичетата, а старите да гледат от терасата на вилата си.

# 1 100
Да но къде ще спят новите? То може да стане въргал.

# 1 101
Как къде? При Тъпица🤣

# 1 102
Според мен не е било само думи,а нещо я е блъснал защото ми се стори, че се появи на скорост;а и момичетата много рязко наскочиха.

Е ако е имало физическо посегателство, предполагам че ще го изгонят на момента?

# 1 103
# 1 104
Тези вили за колко човека са? Все няма място, за една Виктория имаше проблем... Сега тримца...

# 1 105
Ако си спомням правилно, в промото Габи се беше намесила, когато единият нов се позавъртя около Натали. Каза нещо от сорта на " тя си има гадже" и той реагира доста агресивно, не помня какво точно каза. Според мен от там е тръгнало всичко - нещо я насмел по-грубо да не се меси.

Там на Лили се озъби този. Но нищо чудно Габа да е казала нещо, тя го раздава кръстница- вълшебница, на всяка манджа мерудията. Тръгнала да сватосва Орлин със Шермин- за нея си не е намерила тръгва другите да сватосва.
Много неприятна и невъзпитана личност е. Винаги взима отношение като "тихо, Цър" и не знам какво още.
Още в миналия сезон когато скачаше на Зенгинер се видя каква селянка е и тя.

# 1 106
Как къде? При Тъпица🤣
Или ще се вживее пак в ролята на досадна хазяйка.

# 1 107
Тези вили за колко човека са? Все няма място, за една Виктория имаше проблем... Сега тримца...
В мъжката къща трябва да има свободни места. На предната церемония изхвърчаха 4-ма мъже.

# 1 108
Някой беше споменал, че Хени преживява някакъв труден период. Много прекалява с алкохола тя. Видяхте ли я как дърпа габонападателя? Той ѝ направи комплимент и тя беше готова вече и го задърпа към нея. После, докато Габи плаче, встрани се вижда отново Хени, която едвам ходи. Иначе е умна и, когато е трезва разсъждава добре, дано да си извади поуките като се види.

За съжаление, много хора " тушират " мъката чрез алкохол. Това е дори ненаписано правило.
Не е правилно, но е факт. Алкохола има релаксиращ ефект и човек забравя за мъката си поне за извесно време.
Само, че не си дава сметка, че колкото повече пие, толкова повече свиква и привиква и малко по малко ще увеличава количествата.
Не познавам момичето, но мисля, че е временно. Нещо като патерица. Ако е загубила близък, няма как, ще пие.

# 1 109
В женската вила няма място защото са се наместили Орлин и Йовица.
Също така Шермин и Краси спят сами на спални докато другите се бутат по дивани и походни легла.

Общи условия

Активация на акаунт