🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 46 677
  • 1 484
  •   299
Отговори
# 1 155
Шарнир:Аз не гледам предаването.
Пак Шарнир

# 1 156

Тук със стария нос дето само малко е пипнала....

# 1 157
Аз, като ви казвам, че всяка дума й е лъжа на Шерито....

Само да припомня, че и Виктория нарече Теа "парцал" в миналия сезон.

# 1 158
Шарнир:Аз не гледам предаването.
Пак Шарнир

Ни най-малко искам да съм ѝ адвокат точно на нея, но това ми изглежда като рекламен блок.

# 1 159
Според мен ревящата от промото го играе "унижена",защото е била дразнеща и досадна както винаги,когато единият от брадатите е ухажвал някоя от свитата. На него му е кипнало и й е влязъл рязко като й е казал ,че знае "цената"й,тази е ревнала като е осъзнала какво евтино панаирджийско чучело е. Може пък някой да се е осмелил да я приземи.
Сблъсък с реалността,голяма работа,голяма драма. Театър-плач без сълзи.

# 1 160
По тази логика и Виктория си заслужаваше обидите , защото в нейния сезон не спря да ръси жлъч.
Първия епизод го гледа с Лили и майка и , беше качвала стоита .

# 1 161
Според мен, този който говори с Наталито и бе агресивен към Лили, ще да е казал/ направил нещо. Виктория и Ана си говорят, Киара също бе на масата с Кристина, Габа и Радо. От клипа ми се струва, че тя не е била стояща, а права до бара.

Не беше той, аз върнах промото няколко пъти назад. Беше момчето с пъстрата риза. Този, който говори с Натали се казва Радо - Радослав Вълчанов. Знам го от ютуб, правеше клипове за бригади в Америка и подчертаваше често, че се е записал да следва само, за да отиде на бригада и че е културист-програмист. Инстаграмът му е rado.wolf. Иначе в клиповете правеше добро впечатление.

# 1 162
Габа не е обиждала Киара, а Виктория.
Ей го тоя Радослав, има поглед на сериен убиец.

# 1 163
Дано ги приземи малко този ,че много им се вдигнаха въшките Joy
Тоя пич да стои до финала

# 1 164
Подсетихте ме за Теа.
Искам да я вкарат и нея.
И Пам.

# 1 165
  • На морето!
Мен ме кефи Габи-Бижуто. Всички накачулени около Габи-булито и я успокояват, Бижуто съвършено спокойна си пуши на бара и гледа сеир. Grinning

# 1 166
И аз искам да вкарат Теа. Беше много колоритна.

# 1 167

Ето с кой се кара Габа.

# 1 168
Със сигурност не е физически посегнал.
Но с нейните камъни по нейната глава.
Явно.

# 1 169
И не изглежда като да я е докоснал някой. А като я гледам крещи и налита. Киара (ако това е Киара, може и Натали да е)  и Кристина са седнали спокойно, не биха седяли така, ако на Злодеида ѝ е посегнато.

Общи условия

Активация на акаунт