🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 53 944
  • 1 629
  •   125
Отговори
# 1 440
Този дето го изгониха ,къде на други място е участвал, имам чувството че някъде се подвизаваше преди?!
Не знам и аз съм го виждала сякаш. Прилича на римлянин...
Скрит текст:

# 1 441
За Орлин си мисля, че ставаше въпрос. Натали след гушкането с него почна да се оглежда за друг мъж.
Аз се чудя защо Лили е влязла, то е ясно, че си пада по жени.

# 1 442
Някой разбра ли за кого от мъжете подозирали, че е гей?

Аз разбрах, че на Орлин го казаха.

# 1 443
  • here and now
Не е задължително сеира да е свързан с агресия.
Сещам се в сезона с Алеко, как Маги я закараха при някакви кокошки. Беше ми много забавано, сеир си беше..
Изобщо да ги поставят в ситуации, с които да ги иронизират ми е забавно на мен.
Аз съм за сеира, но твърдо против агресията.

# 1 444
От Продукцията прилагат двоен стандарт. Щом изгониха селяндура за агресия, трябваше веднага да изгонят и Габа и Шарнира. Тия двете също са агресори, да разкарат и Лили също и Джан Карло. Значи излиза, че щом е мъж е агресор, но ако е жена е нормално.
Като ще вкарват психопати, да бяха го оставили, то и без това вътре е пълно с такива. Щяхме да гледаме психиатрия.

# 1 445
Айде айде нищо и няма на джуката.  Да види какво е

Абсолютно ! Аз ви казах, че джуката ще преиграе. Тоя селяк нищо не и направи. Просто се беше наковал като мотика и и дръпна стола. До там. Направиха такъв панаир от нищо, а сценаристите се опитват да ни пробутат евтина сюжетна линия, за битите или насилени жени, което тук няма нищо общо. Защото имаше едно грубо поведение от един мъж към жена, но нищо друго.
Ай сиктир джуко !

Хени се беше натряскала като свиня.
Дениз, такава тъжна и печална физиономия, абсолютен фейк, от едно дръпване на стол, хахахаха. Сапунка, евтинобюджетна.
Нати ми изглежда шавлива. Те, тихите води, са като волни пеперудки, хаха.
На сутринта Хени я нямаше, явно още драйфаше след купона.
Лили абсолютно противна и груба. Жена, която говори на " брат " пиши я бегал.

При мъжете, Джани и той май беше обърнал -2-3 и чак ще налита на бой на Йовица. А Йовица като първокласник отиде да се оплаче. Мухльовци.

Накрая, новите мъже , за сега не са ми интересни. Но, нищо не знаем за тях. Да видим.

# 1 446
От това, което говореше агресивния пред продукцията стана ясно, че познава Габа и то не с хубаво и затова подпали от нейните думи.. тръгна да казва нещо "...точно тая ще ми казва...айде да не говоря...". От друга страна Габи беше напрегната на масата и почти му се извини, че няма батерия...или го познава или просто познава този тип мъже. Дали е паднала не знам, но се уплаши наистина.

# 1 447
Аз да напомня, че Габа побутваше Емили при случката на банкета. Защо не е изгонена? Емили защо не рева три дена тогава. Наистина ни пробутват евтини етюди.

# 1 448
  • here and now
ГаВриела реагира като 5-годишно дете. В началото се развика и като видя, че започна да привлича внимание се разрева..
Не мога да ѝ съчувствам..
АгресорътЪ ми прилича на роднина на Анчето, еднакъв вайб имат...

# 1 449
100 процента е имал инфо за нея и я хвана Шубе да не я разпространи.  Ама късно Габче, вече сме виждали обявите Grin

# 1 450
От това, което говореше агресивния пред продукцията стана ясно, че познава Габа и то не с хубаво и затова подпали от нейните думи.. тръгна да казва нещо "...точно тая ще ми казва...айде да не говоря...". От друга страна Габи беше напрегната на масата и почти му се извини, че няма батерия...или го познава или просто познава този тип мъже. Дали е паднала не знам, но се уплаши наистина.

Не е нужно да я познава лично, може просто да я е разпознал от предишния Ерген.

# 1 451
Няма какво да си кривя душата - бутна й стола рязко и с гняв. Доста е опасно да паднеш назад със стол, може дори да е фатално. На Габа устата е доста голяма и дори в този сезон не успява да се усети толкова колко змии бълва, както беше предишния. Явно смелостта й идва, защото е обкръжена от компания с корави мъжаги, но сега такива нямаше наоколо. Иначе тоя обясняваше, че ако не си намери жена, поне една седмица ще е на почивка. Язък, можеше да е комедиен образ като батката или пък конкуренция за алфа мъжкар в имението. Каквото сам си направиш...

# 1 452
На мен ми стана смешно как най-големия кретен и агресор се настани до най-"недостъпната" и претенциозната и взе да и философства нещо, а тя нали е много възпитана се чувстваше длъжна да му отговаря. Тук евала на Габи бижуто, която просто не влиза в комуникация и без дума да каже се маха. Не дава никакъв шанс.  На мен ми хареса Тихомир. Дано им се получи с Вики. Нати си е върти опашка. Прикрита. Фифи ясно колко харесва Йовица..направо се възроди без него. Киара беше пияна на кирка. Глуповатичка е тя. Жалко, хубаво момиче...беше. Джани се държа безобразно. Заслужаваше санкция. Габа като гледам бързо и е минало...ама вече си говори с Вики. Ха дано си е взела урок.

# 1 453
Филипа засия на този бар с новите мъже, а нейният Йовица ревнивец голям го играе, ама и на него му светнаха очите, като тръгнаха да излизат от къщата.
Момичетата наистина се веселиха, плюс алкохола, защото и на тях им е писнало да лежат до мнимите половинки. Както и мъжете си отдъхнаха от постоянно обгрижване на някого.
И Натали се оживи и показа лице по-близко до нейното истинско.  Лили как не я хареса някой?

# 1 454
"Габинцето" е човек на продукцията,това ни е ясно. Но го изигра без сълзи.
Падна й настроението от новия още като влезе,защото се познават и се уплаши,че той ще се разприказва,затова не го искаше до себе си.
Много евтин цирк.

П.с. Не подкрепям изгоненият, но беше провокиран многократно.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 00:22 от Berussa

Общи условия

Активация на акаунт