🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 42 552
  • 1 274
  •   130
Отговори
# 1 170
Даже Криси изгледжа изненадана .
А мъжа страшно доволен и спокоен, леко надменен.

# 1 171
Ау, някой обидил булито Бланко. Че и рИве?! Как ще я защити сега Калоян от лошия батка? Rolling Eyes

# 1 172
  • София /Абсурдистан
https://paparazzi.bg/bomba-izleze-golyama-taina-za-shermin-ot-er … ut-lyubov-v-raya/

Не знам дали е вярно, но може би да.
Шерминатора, твърфи се, била братовчедка на мъжа на Роксана. От махалата е и тя.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 17:21 от The Iron Lady

# 1 173
След коментара на Анка, че е възмутена от реакциите ни и очудена че имаме такова отношение, мъж да проявява агресия към жена. Мога да й кажа, не Анче, ние не толерираме не само агресията от мъж към жена, но и от жена към жена. Нещо което ти прави от първи епизод.
Анка и Габа с нищо не са по-различни от тоя селянин.
Обаче много ми хареса Орлин, как елегантно отклони опитите на Габа да го сватовства с Шерма. От всички мъже вътре, Орлин ми става най-приятен и е най-възпитан.

# 1 174
Даже Криси изгледжа изненадана .
А мъжа страшно доволен и спокоен, леко надменен.

На този някой дали може да му изнамери зодията?

Като го гледам как се е опънал с две мадами около него, изобщо не изглежда да е нападнал физически Габи. Просто най-вероятно е по-голям простак, по-голям непукист и достатъчно арогантен, за да я жегне там, където явно доста я е заболяло. И, както си е пийнала, драмата и сълзите са на лице. Както обича да казва Габи - "Ши рИвеш".

# 1 175
Това момче да не и е бивш или познат на бивш, за да я обиди така и да го приеме толкова лично би трябвало да я познава поне бегло, нали писахте че са почти градски.

# 1 176
Не знам защо се изненадвате. Габи е страшна комплексарка и има огромен страх от отхвърляне, затова и веднага става “братле” с мъжете и не се и надява на повече, за да не я отхвърлят. Прикрива неувереността си с агресия, но не може да приема такава.

# 1 177
Куцаров явно се е ориентирал към Киара. П.С.Някъде назад писах, че по астрологични причини при влизането ѝ поне един от близнаците ще я хареса, което в Надкаст беше потвърдено, така че искам кредит. Trollface
Скрит текст:

# 1 178
Петър съм го запомнила с някакво кофти изказване за самотните майки, въпреки че не съм такава и не съм се припознала - вбеси ме и само с това го свързвам. Второ качество хора, че и трето. Всичко си заслужава.

Шокирана съм! Какво е казал за самотните майки?

Тези, които най-много плямпат, накрая и те до там стигат. Наш познат постоянно обясняваше, че разведените жени с деца били, като коли втора употреба с ремарке. Пък накрая се ожени за разведена жена с 2 деца. И даже стана по-нисък от тревата. Много ги обичам такива отворковци. Животът рано или късно винаги ги учи.

Аз пък се чудя, как е възможно този казус да се коментира в България като един вид втора ръка човеци, като все пак сме страна от Европейския съюз ?

Това мислене би било нормално за арабска страна или такава от третия свят, но за европейска ? В Индия, Афганистан, Судан, ок. Но, в България ???

Или този , който е коментирал е кроманьон, или пада от друга планета.
В България, както и в Западна Европа 1 от 2 жени е самотна майка.
Боже какво тесногръдие.......

# 1 179
Не знам защо се изненадвате. Габи е страшна комплексарка и има огромен страх от отхвърляне, затова и веднага става “братле” с мъжете и не се и надява на повече, за да не я отхвърлят. Прикрива неувереността си с агресия, но не може да приема такава.

Точно. Иначе е доста умна, има широка обща култура, особено за музика и знае доста добре английски. Жалко, че е толкова комплексирана и озлобена и се е направила на чучело физически.

# 1 180
Ехааа,няма кой да бие Девите по арогантност и прозорливост!
Абе, прозорливост не точно, ама нямат цедка на устата, вярно е! Ще ти го изпляска така, че да се чудиш как е възможно някой изобщо да каже такова нещо, ама на - девата може.

# 1 181
  • София
Габи и с Киара се закачаше. Или поне пееше в хора на Шермин срещу нея. Много се надявам да си вземе поука.

# 1 182
Габа умна и с широка обща култура?
Бре, явно хич не внимавам... 🤔

# 1 183
Киара ще има 2-ма кандидати за мач-Краси и новият Радо Куцев

# 1 184
Мале, как ще ме изкефи да избере Радо, а Краско да остане от двата стола на земята. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт