🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 48 764
  • 1 482
  •   66
Отговори
# 1 410
Еее браво, селянина го махнаха!
Аз по-кратък престой на участник въобще не помня да е имало, а тоя дори нямаше и синхрони 🤣
НО сега сериозно, напълно заслужено го отстраниха, тоя не заслужава дори интервюта, изяви и тн!
Силно се надявам повече да не вкарват подобни малоумници, които са се взели за мъже!
И сега да не ми го мъкнат по интервюта да го питат "що така, бе, бате" и да го правят зорлем известен!

# 1 411
Пфууу, добре, че разкараха оня керпеден. Супер противен селяк. Психопат.

Лилиту и тя нещу изтрещя. Кво им става на тия хора, не знам.

Викторията уж го харесва тоя новия, Тихомир ли беше, пък се държи някак странно с него. Той засега изглежда нормален, ама то в тоя рай май всички изтрещяват, та не се знае, знае ли се.

# 1 412
Ами да отстранят и Габа и другата израелка за агресия. Вербалната такава също не бива да се толерира

Точно! Те психически тормозят наред, сега рИве. Когато обижда не реве, сега що реве? И тя е същата простачка. Даже залагам 100 лв. че и на бой скача ако я изнервят. Същата е. Онази пък не спира с това какво е в България. Тия са за лудница.

# 1 413
Искам и три нови жени да вкарат.  Старите за нищо не стават на 90 процента

# 1 414
Ами това дали я е съборил няма значение, опита се. Трябва да счупи нечий крак, за да се брои ли. И аз мразя Габарко, ама не е като да е била или дори докосвала някого. Вербално, да, щеше да ми много хареса, някой да я разреве с остър език. Ама тя само Албена Вулева би могла.

# 1 415
Радослав е жигуло обикаляше Дискотеките преди 5 6 години същия кретен зарибяваше момичета с евтина дрога в студенски

# 1 416
Брей, бързо го замениха, да не са мислили тоя новия да го вкарат след няколо дни

# 1 417
  • Пловдив
Съгласна съм. А после Виктория да осъди Грубиела за обидите, които й изсипа. ✌️
Ама тоя наистина си е психо.
Да го осъди сега едно хубаво и да получи поне условна присъда.

# 1 418
Още трима с къси тъмни коси и бради.
За мен е ужасен “калъп” това- мъже-клонинги!😵💫😵💫
Как пък един скандинавски тип или с нормална като дължина коса не се намери?!
Да, или можеха да вкарат някой българин, живял дълго в чужбина и непленен от тази мода брада и къса коса.

Но пък, неочаквано и за мен въпреки външния вид и тримата досега звучат по-нормално от колкото Джани, Краси и Йовица на синхрони и въобще.

# 1 419
с тези персони в РАЯ можеш само да се гавриш то и без това са дъното на нацията ......не бих ги възхваляла

# 1 420
Тая Лили бате, е мега тъпа селянка бате и яко противна на моменти бате. Нямам думи просто

И какво стана сега - на женско парти вкараха три нови момчета и само най-големия селяндур и простак си хареса Шермин, и то съвсем за малко. Другите даже не я отразиха. И тя милата на никой не можа да каже, че знае 5 езика и е от Израел. Пфууу, как можаха да й го причинят това.

Случката с Габи няма какво да я коментирам - за пореден път промото беше по-интересно от самото предаване. Подведоха ни, че ще стане страшен скандал, а то - нищо. Оня малоумен неандерталец се опита да си направи шега с Габи, то пък не се получи и тя падна от стола. Малко рев и толкова

# 1 421
Всички сме единодушни, че с право го махнаха. Не съм видяла някой да го защитава. Дори трябваше да го изкарат още в първи момент, в който започна да се държи заядливо с момичетата. Това което коментираме е, че Габриела преиграва и вие като линейка, а реално е същата като него и също като него няма място там.
А да и че не е съборена 😀

# 1 422
Още колко чАвека ще вкарват? Изгубих им бройката.

# 1 423
А Виктория колко грубо говореше на синхрон за момче, което дори не познава. Какво се правим, че е над Габа. Виктория сме я гледали да обижда жени 3 месеца.

# 1 424
  • В Града на Липите
Агресията си е агресия. Няма какво да я мерим по десетобалната. Нямаше как да не го изгонят това говедо.
Засега вербалната е разрешена по телевизията, за разлика от физическата, обаче аз и Габа и Шермина бих изгонила. Ама шоО да става, та стоят.

Общи условия

Активация на акаунт