🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 56 216
  • 1 673
  •   91
Отговори
# 1 485
На видеото се вижда, че има изрязани моменти. Много нагласена работа, за манипулация на зрителя. Дали наистина е удрян, ще остане загадка.

# 1 486
А Дениз пък реве със сълзи на очи...Гласи се за Народния най- вероятна, но повече шансове има в  "Сълза и смях".
Уж успя да поизлъска имидж, но то и тази работа не е лесна, още има да учи.
Хани, за сметка на това, кръстоса и поглед, и език, и све и като нищо въобще не е разбрала за олелията.

# 1 487
Не знам дали е удрян, но Габриела със сигурност прекалява с държанието си и получи малко от нейното отношение. Не всеки може да мълчи и аз от доста отдавна се чудя как се толерира това отношение и някой не й е разбил физиономията.
Аз не намирам разлика в това как тя се отнася с момичетата (Натали, Виктория, Киара) с това как този се отнесе с нея.

# 1 488
Каква поредна футболна драма, драги зрители! Габи Б. стана обект на физическа агресия, доведена до ръба на нервна криза, хлипаща истерично заобиколена от останалите жени с изкривени от тревога лица какво и се е случило и питащи се дали е добре.
Сега сериозно. Гледам със закъснение и бях изчела вече коментарите ви по повод случилото се. Интересно ми беше да видя гледната точка както на тези , които общо взето бяха -"получи каквото търсеше" макар , че изрично подчертаваха , че не одобряват физическа агресия, както и тези , които бяха на мнение , че на агресията  каквато и да е тя не бива да се отговаря с агресия.

Сега след като изгледах епизода, какво видях аз. Индивидът , за когото Киара много сполучливо определи , че се държи като в пернишка дискотека и за когото не си заслужава да си хабя думите, след като Габи Б. му каза да ходи да търси цигари от Хени понеже са един дол дренки и го повтори , когато той я попита, дръпна стола и рязко назад. След което последваха реклами и след тях Габито , беснееща и крещяща "той ми дръпна стола". Падане не беше показано и можем само да гадем имало ли е или не. Когато разтревожените какво ,аджеба, се случи с Габи жени я наобиколиха тя ревна с пълно гърло. Боже , какво унижение преживях - да ми дръпнат стола назад. Добре го изигра признавам.

И сега отново за дискусията- заслужаваше ли го или не. Признавам аз съм от тези , които са с вдигнат палец  нагоре. Много може да се говори и спори на тази тема. Но тъжната истина е, че някои хора като нея разбират само ако им се отговори по техния начин. Не случайно народът казва- "На зло куче , зъл прът".
 Християнските послания - ако те ударят,  да подложиш и другата буза, или да обичаме враговете си звучат хубаво , но за жалост светът не работи така. Доброто и злото са вечни нравствени категории , въпросът е да направим така , че доброто да преобладава.

Най-лошото за мен в цялата  ситуация, както вече и много други отбелязаха, е че продукцията направи един агресор жертва. Защото Габриела Бланко е е един завършен агресор и щетите нанесени от такива вербални агресори , са не по-малки от тези причинени от физическите такива. И раните от тях заздравяват много по-трудно от физическите, ако въобще заздравеят. Защото "лоша рана заздравява- лоша дума не се забравя".
Останете със здраве.  Утре пак ще ви чета.

# 1 489
Този пък откъде го намериха... той през цялото време звучеше като да е на някакви субстанции...

А и тя Габи нищо кой знае какво не му каза.

Според мен Шермин никак не е далеч от истината за манталитета не само на българския мъж, ами и като цяло ситуацията в едно поне 30% от семействата. Аз след като бях доброволец на определени места, мнението ми за отношенията в нашата мила родина много се промени. И, да, никакъв мъж (или жена) няма право да ти казва кога да говориш и кога да мълчиш по принцип.

Само се чудя ДжаМ, който не му е за първи път да лае като пинчер, който се прави на питбул, защо още не са го махнали. На какъв се въобразява той, че се опитва да въздава правосъдие и заплашва кой ще изкарва навън и тн. Не че Йовица и той не ги дрънкаше тези, но пак някак различно беше. А този ДжаМ не мога да го понасям вече. Габриела, хубава или не, ако харесва такъв тип хора, толкова по-зле за нея.

# 1 490
Шермин : "Имало израелска поговорка - Всяка тенджУра си имала похлупак
"Joy
Бате, Лили да си ходи, бате.
Габиту беше пияна според мен, аз не мисля че е станало нещо повече от това което ни показаха, явно и отключи някакъв спомен. Онзи селяндур няма да липсва, въобще нямаше нужда да го вкарват.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 11:56 от Serene__

# 1 491
  • SF
Шермин е далече от всякакви истини. Всичко при нея е преправено - от визия до поведение.
Тя през цялото време говори за здравото си семейство, от което идва, а всъщност тя е дете на нездраво семейство и това не го казвам заради това, че някой е вдигал ръка на майка й.
Точно жени като Термин често страдат от агресията на мъже, които първо ги заливат с бижута и сьомги по ресторантите, след което им показват и колко ще им струва този лукс и те как ще си го платят.
Секс, бой и сръбска музика.
Ако си хванат по едно момче, което работи в офис от 9 до 6, няма да са толкова накичени с панделки и гривнички, но пък и няма да се притесняват да не им излизат през направените носове. Щото има и такива богаташи, които първо чупят, после плащат да се оправи, и после се живее кротко и подчинено, за да не се счупи пак.

# 1 492
  • София
И на мен ми беше нелепа като се сравняваше със семейството на Орлин май. Видяла жабата, че подковават коня..

# 1 493
  • Пловдив
Скрит текст:

От инстаграм. Сигурно този му е приятел.

Аз също не подкрепям насилието, НО под всякаква форма. Габриела и Шавармата се разбиха да обиждат и тормозят другите участнички ЦЯЛ сезон. Защо не ги изгониха и тях?
И ми е много интересно, как се запознаваш с някой, почваш да го обиждаш с голямата си уста, получаваш същото като твоето отношение и после ревеш, че си много “унизена”?? Габриелче, като яде кюфтетата не рева, а сега що ревеш????

Гледайки как се държа Габи не виждам как го удря с чаша? Тя се беше снишила, а физическа агресия срещу него, който е по-силен едва ли би предприела. Това е някой, който иска точно това - да си кажат хората, че тя го е заслужила. Да, заслужава да я изгонят от продукцията заради вербална агресия, ако това беше практика, но да има физическа агресия от 100 кг мъж - не. Как точно го е ударила по главата? Просто не го виждам.
Да не говорим, че да се твърди че жените са го предизвикали да дръпне стола, извинявай, с какво - с игнориране. Защо се бута при тях? Не вижда ли, че никак не ги впечатлява.

# 1 494
  • SF
Нищо общо няма нейното семейство със стабилно - от дом на дом, от държава на държава, раздели, втори брак. Не че е нещо странно, нечувано и невиждано, нито е осъдително. Но определението за това не е "стабилно". По-скоро променливо семейство.

# 1 495
Агресорът на Габа ми стана изключително противен, но ще е интересно все пак да чуем и неговото мнение по въпроса. Някой знае ли как се казва, кои са профилите му в социалните мрежи?

# 1 496

А вие вярвате ли му?

# 1 497
Най-грозният израз от Лили към Виктория за мен беше ,,Гадна си в червата си гадна".
Толкова грозен език една към друга.  Виктория не харесвам от предният Ерген ,но пак не мисля, че е редно да се говори по този начин.
Бияча още с влизането си имаше едно супер противно държание за мъж според мен.Никога не съм харесвала такива позьорчета,които имат нагласата ,че са НАЙ-НАЙ и,че всички по тях припадат.😅

# 1 498
Не, аз не му вярвам. Ясно е, че е див селяндур, нещо изрязаха от записа, което съмнително също, но въпроса е че Габриела срещна мъжката си версия. И заслужено.

# 1 499
Лили вчера беше просто отблъскваща! Не ме кефиш, бате, разбираш ли, усещам енергията ти и тя е гадна, просто не ме кефиш грам, сори, бате..." 🤢🤢
Тази да не работи в гумаджийница?!
Виктория си мълчеше, нищо не й каза, онази обикаля с хавлията около шезлонгите и нарежда!
Прави го, за да се изтъкне пред другите "къв пич е, бате, сичко си казва директно, нема лицемерие, нема тън - мън!"
Вижда, че не я харесват и гледа още да я натисне нодолу, за да изпъкне тя! Уви, закопа се!

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 08:53 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт