🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 61 820
  • 1 852
  •   82
Отговори
# 1 815
  • На морето!
Кой взе гаджето на Вики?
Габриела-були много грозно продължава да я нарича Пър и да я коментира с високомерие. За съжаление не вярвам някой да я постави на място тази агресивна простакеса, особено след случката с тоя примат.

# 1 816
Да си беше останал само със спора Виктор, все пак щеше да опази някакво ниво. С това детинско надцакване, че жените говорят, че Орлин е гей, направо се закопа. Комплексарска безпомощност и свирепо озлобление излъчваше, как не затропа с копитце и не се разрева, не знам.
Много жалък, нелогичен, затова пък назидателен.

# 1 817
Може да са им подсказали от продукцията, за да поразбутат двойките и новите да дават рози първи на церемонията, за да е по-интересно. Този ако даде на ШерминЪ, Краси ще даде на Киара.

Вторият, дето си говореше доста нормално с Виктория с коя отиде на среща? Виждам останали са Киара, Филипа, двете Габита, ШарминЪ, Дениз, Натали и май Лили. Остават Хени и Кристина.

Третият ходи на среща с Лили. Той се пробваше при Филипа, но тя го отсвири, нали?

В този сезон имат ли право да отказват рози?

# 1 818
Според мен е с Хени или Натали (нищо, че се вижда в кадрите, разбъркани са). От другите Виктория няма да се притесни.

# 1 819
Обаче Кристина отключва нови и нови нива, вече е комично Grinning Оня ден изреди с кого спала, сега Орлин бил гей и никак сексуален, отделно диалекта… Толкова ли забравя, че има камери в къщата? На синхрони и около басейна иначе се държи на положение, съща гранд дама. Много е смешно.

# 1 820
Шарнир сега властелина на пръстените ли го играе? Ще иска още един пръстен ли?

# 1 821
  • София
Софтуерният инженер как се набълбука с Шаврантилин. Не ми стои достоверно един сериозен мъж да хареса и да се хване с подобна бръмчалка. Поне ще си прекарват времето интелектуално, защото човекът явно притежава емоционална интелигенция, дамата го одобри.
Е, Шаврантиела говори българския като същинска ромка от мах'лата -  изобщо не може да съгласува родовете, но няма да й придиряме, все пак 5 езика знае. Инженерчето и то няколко пъти каза, че опиТвало почвата. Изобщо - интелигенция ли беше да я опишеш...
Виктор много се изложи, по-добре да си беше мълчал. Разбирам, че се опитва да се докара пред драгите зрителки, обаче Орлин нямаше изобщо предвид това, което останалите разбраха. Тъпо беше да вдигат някакви лозунги, да крякат всички вкупом срещу него и накрая момчето като не се сви и не отстъпи, като в детската градина - "Ами тогава да знаеш, че всички те смятат за гей". Сигурно предполагаше, че трябва да е нещо страшно обидно. Rolling Eyes
А най-смешното беше, че точно тая умряла скумрия Кристина го оцени като такъв. Joy

# 1 822
Много интересен епизод беше и просто нямаше как да пропусна момента да се включа тук.

По отношение на ситуацията с дискусията между Орлин и мъжете - Орлин обясни темата изключително ясно, а все пак изглежда, че някои от "умните" господа изобщо не схванаха смисъла. Той просто постави един логичен въпрос - защо при дълга, застинала връзка от десет години, често се случва единият партньор внезапно да срещне нов човек и връзката с него да се развие светкавично - дори до брак само за няколко месеца. Това не е никакъв прецедент. Виктор обаче побърза да го нападне, а останалите се поведоха по него. Жалко, но толкова си могат.

Що се отнася до Виктория - ситуацията ѝ е леко сходна с тази от редовния сезон на "Ергенът". Тогава също се надяваше нещо да се случи, но и сега, в "Любов в рая", ми изглежда като удавник, който се хваща за сламка. Имам усещането, че скоро ще бъде заменена от хубавото Барби - Киара, или може би от Х(и)ени. Така ми подсказва динамиката между тях и този младеж.

Да, Виктория може и да не е първа хубост, но определено не заслужава подобно унижение за втори път в национален ефир. Ще следя с интерес как ще се развият нещата.

# 1 823
Добре де, петъчно не заслужавахме ли нещо по интересно...Каква тъпня този епизод. Нито рози, нито изгонени.

Виктор и комплексите му не са ми интересни, дори не знам защо е влязъл. С Дениз нямат шанс за бъдеще, тя е твърде компрометирана.

Шерминатора искам да я да я разкарат, чака цяла България този сюблимен момент. Да не би да го пазят за нова година, преди речта на президента?
 Часовник ще и купува. Боже прибери си версиите! Или на Аллах по добре да се помоля.

Другия ми хикс е Виктория. Тази жена защо се подлага на това? За последователи ли? Не мога да си обясня това унижение. По добре да си купи последователи.
Дайте и инстаграма, ще я последвам.

# 1 824
Среднощните коментари в темата от останалите сови винаги са ми най-забавни. Господин Вики иначе изкъсо следи коментарите под официалния профил в инстаграм (да, не знам какво говори за мен, че и аз съм отворила да чета; много е лошо като не те пуска безсънието), че се и тригърва, и отговаря. Да се обажда на колежката PR от университета, да му обясни как да се държи, за да изглежда по желаному над нещата, и да митигират положението. Смешна работа. Иначе липсата на допълнително отношение в реално време от страна на Орлин допринесе за хубавото ми впечатление. Още по-смешно ми е другите, след като са се сблъскали с народната любов покрай някой фал, как започват да се изтъкват по сторита със скрийншоти на позитивни коментари от заблудени душици, сякаш малко прах в очите може да разсее мизерията.

# 1 825
Аз съм 7 часа назад, но най интересни коментари са на следващия ден след излъчването на епизода.
То днес беше такава скука, пълна загуба на време.

# 1 826
Ъ... кво стана тук?! Да ти каже някакъв льольо, че си гей и за теб това да не е обидно... Аз такъв мъж не познавам, ако не е гей. Па даже и скрит гей да е, ще скочи и ще се прави, че не е, и ще е много обиден.

По-скоро обратното. Уверен в мъжествеността си мъж, който няма против гей хората и е широкоскроен.

# 1 827
На мен Виктор ми дава гейски вайб, не Орлин. Наистина обвинява другия в недостатъците, които той има..
Грозно е да вадят такъв аргумент.

# 1 828
На мен Виктор ми дава гейски вайб, не Орлин. Наистина обвинява другия в недостатъците, които той има..
Грозно е да вадят такъв аргумент.
между другото и на мен малко този виктор ми заприлича на гей от началото, но си казах на дали. сега като чета коментари явно и на други така им изглежда Close а кристина имам чувството, че е искала да бъде с кметкия син, но той си хареса натали и тя реши да го надроби пред другите по най-тенденциозния начин, когато една глупава жена се чувства отхвърлена. като цяло много ми идва наистина този фалш за пред камерите, и петър и виктор напоследък решиха в момента в който видят, че ги снимат да се правят на интересни, колкото да стане сценка Unamused

# 1 829
Браво на Орлин! Начинът, по който реагира на думите на Виктор, че цялата къща говорела, че е гей, заслужава истински адмирации, особено в България.  Защо гей трябва да е обида и защо, ако мнението ти не съвпада с на другия човек, то автоматично неговото е грешно...Орлин показа едно друго ниво на свободна мисъл и толерантност. Виктор се закопа..Толкова много му се искаше да го поучи, а се показа колко далече е със закостенялото си мислене..

Общи условия

Активация на акаунт