🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 65 630
  • 1 952
  •   99
Отговори
# 1 845
И според мен са си редактори, той и Тушев започна да използва похвата с показването на редактори. Плюс това, в негов интерес е да ги държи в изолация и мизерия, това му е специалността.

# 1 846
С тоя маникюр и бижута... Както и да е, всеки да си мисли каквото реши.

# 1 847
И според мен са си редактори, той и Тушев започна да използва похвата с показването на редактори. Плюс това, в негов интерес е да ги държи в изолация и мизерия, това му е специалността.
Той още от първия сезон си ги пускаше на моменти да говорят редакторите. Във всеки сезон е пускал по малко.Лесно може да се разбере, ако на някой му се гледа дали някоя е с такива пръстени/ нокти.

# 1 848
Тогава май не ми е правело толкова впечатление, но може, да.

# 1 849
Ами може да е Райна това, водещата. Гледах ѝ интервюто там с Ева Веселинова и разказва за бар,  че е била с тях.  Няма как да им дават телефони и да е такъв цирка. На Николов сезонът беше тотал брутал щета защото имаха храна, книги и табла.

# 1 850
  • SF
Райна си седи с тях по баровете, да. Освен това се заснемат сцени, дубли.
Трябва да имат водещ за церемониите. Иначе ролята на Райна и в другия формАт, на Наум, са напълно излишни.

# 1 851
  • София
Това изобщо не ме изненадва!!!! Аз го харесвах този!

А този кой е?
🤷🏻‍♀️
Не зная. Обаче признайте, че звучи логично.
Радо каза че го нарекла някак...не вярвам за един дол дренки да я бутне на земята...има нещо покрито. Нямаше и помен на другия ден за ситуацията....
Пп. Цапнат в устата като този + алкохол...няма да се учудя ако е засегнал близкото им минало (настояще?) и тарифите и от там да го е нападнала дори вербално само.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 09:28 от Starrydream

# 1 852
Ако човек е невинен и тръгне да се защити ще си каже истината. Да го е обидила вярвам, сигурна съм, че го е провокирала с думи. Нямаше да се съмнявам, ако беше казал нарече ме еди как си, цяла вечер ми лази по нервите. Няма да го оправдая, защото все пак си е посегателство.  Предобри с чашите, пък вземеш ли такива гръмки и бутафорни детайли да добавяш към една история, издиша.

# 1 853
Май Филип Патек, много са скъпи

Мисля че иска Richard mille един бял с диаманти.
Така ми се струва по синхрони.
Ако е той - язък, твърде голям физически за нейните 49кг.
На мен не ми харесва де. Тя може да е много щастлива.
 Патек са по-красиви.
Ееееее как 49 кг. Моля поправете се веднага - 48 кг. , не я обиждайте така Анито (aka Шермин)
Иначе и аз мисля, че става въпрос за същия часовник, но тя ако си мисли, че с тази пошла визия, конци , които стърчат и този тала “чудесен” характер ще има кой да и го подари…
И по време на срещата как да не млъкна … да си показва невероятната общо култура Simple Smile

# 1 854
С тоя маникюр и бижута... Както и да е, всеки да си мисли каквото реши.
Единственото момиче,с толкова пръстени,на партито е Филипа .

# 1 855
Привет, банда!
Чета ви редовно и се забавлявам искрено с вашите коментари.
Едно нещо обаче никой не коментира и се чудя дали не съм разбрала грешно...
Когато онзи питек говореше с редакторите, каза нещо от сорта : "добре, разкарайте я и да продължаваме".
Сиреч той е убеден в онзи момент че Грубиела е много сгафила и трябва да я махнат🤔
Ще се опитам да стигна до телевизор, че да го изгледам пак и ще споделя, но ако някой друг е видял/разбрал същото нека каже.

# 1 856
  • SF
Привет, банда!
Чета ви редовно и се забавлявам искрено с вашите коментари.
Едно нещо обаче никой не коментира и се чудя дали не съм разбрала грешно...
Ми в такъв случай няма смисъл да го коментираме и няма как да гадаем дали не си го разбрала грешно.
Не знам защо се очаква от нас да коментираме нещо на база допускания без доказателства.

Като четиримата съдници на Орлин: ти си такъв, такъв и такъв!...
Орлин им отговаря.
- Абе ти май не си ли обратен!

# 1 857
Обаче Кристина отключва нови и нови нива, вече е комично Grinning Оня ден изреди с кого спала, сега Орлин бил гей и никак сексуален, отделно диалекта… Толкова ли забравя, че има камери в къщата? На синхрони и около басейна иначе се държи на положение, съща гранд дама. Много е смешно.
Не знам каква Гранд дама е Кристина, но на мен ми прилича на онези ококорени човечета-играчки, на които щом стиснеш коремчето, издават някакъв звук, който прилича на квичене😄 , а през останалото време безинтересно мълчат в полулегнало положение.
Или на безсмислена ваденка, на която само очичките шарят… Карикатурен образ е Кристина, но тръгнала в редките си спонтанни вербални изяви, да дава квалификации и генерални оценки на до вчера непознати.
Нямам против Кристина да презентира себе си както намери за добре- чрез Радостин Василев, чрез Петканов или някой трети известен, но като юрист/😉/, би трябвало да има по- сдържан и обран изказ поне спрямо останалите.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 09:33 от ellis

# 1 858
  • SF
Те вече от скука, а и подканяни от редакторите, всички се чудят какви теми да мляскат.
Вечер, когато се събират, са най-неподправени. Но има ли камера и екип около тях, оглупяват и се чудят какви глупости да дрънкат, за да генерират материал.

# 1 859
Да, Виктория може и да не е първа хубост, но определено не заслужава подобно унижение за втори път в национален ефир. Ще следя с интерес как ще се развият нещата.
Виктория е по сценарий, тя понеже е много директна, и не може да играе, толкова убедено опонираше на момичетата, че няма да си ходи, хм, ще спи, ще си постави куфарите, ще видим за розите и т.н. Предполагам, че е знаела, че ще влезе специален човек, който само нея ще харесва. И ще докаже публично, че е харесвана жена. Аз го виждам като постановка, трябвала   им е с острия си език  и хейтване, тя го нарича разобличаване на фалшивите.

Общи условия

Активация на акаунт