🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #5

• 65 851
  • 1 955
  •   81
Отговори
# 1 875
Да, извън контекста наистина не е смешно, особено на живо. Но той тоя си влезе според мен на субстанции, трябваше да му пуснат Емили да си говорят на техния си език. Още с влизането тръгна нещо да се заяжда с Киара. Няма как да се опитва да се изкара жертва, че са го били с чаша в главата. Grinning Grinning Grinning Виж, ако след като ѝ е дръпнал стола, тя му е метнала някоя чаша в негова посока. Това вече е възможно, ама пак не е било преди въпросната случка.

И баш си и бутна стола и то доста надолу, сто пъти го гледах.

# 1 876
Не знам кой написа по горе, че Лили щяла да си тръгне с достойнство! Моля??!! Тази жена тотално се изложи. Лицемерна, с каруцарски език...какво достойнство видяхте? Че знаела какво иска? Тя и Шермин знае какво иска. Ама обра хейта.

# 1 877
Лили няма как да ми е достойна, защото не си признава ориентацията. Не може да влезеш в такова предавание, бидейки известна в някакви светски среди и доколкото се чу от много места, имала съвсем публична връзка с жена и да очакваш никой да не говори за това. Щеше да ми се вдигне леко в очите, ако го беше подхванала като тема и си беше казала, че е бисексуална. Нищо кой знае какво не е 2025 сме.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 12:07 от RoseofVersailles

# 1 878
Виктория е неспасяем случай. Тази жена ще си остане сама и ще си е виновна самата тя. То не е мнителност, то не е негативизъм, язвителни заключения, не обичала хората. Щяла да използва новия, докато се появи някой за нея. ОМГ! Естествено, че той се върти край нея заради розата. Изобщо на Виктория да не й обърнеш внимание е положението.
А този Виктор отново си показа отиенталското мислене и злобния характер. Прав беше Орлин като му каза, че не може да парадира като много успешен щом дългата му връзка все пак е приключила, т.е  не е успешна.
Докато слушах Шавармата, все едно слушах Даниела в женската си енергия. Само дето, Шавармата може само да й диша праха. Макар да са еднакво меркантилни и обезобразени от корекции, Даниела поне има самообладание, което липсва на другата.
Май няма друго, което да ми е направило впечатление.

# 1 879
Аз не знам как Виктория си мечтае за рус синеок Алек все още. Хубаво е да имаме мечти, ама там ѝ е точно проблемът да си стои сама... Не си знае гьола. За пореден път ще ѝ се докаже, че красивия мъж иска красива жена.

След снощи, грам не се съмнявам, че именно от Виктор е бил въпросът с двойките. Дениз дано гледа внимателно.

# 1 880
И да са били заедно навън, мисля, че Дениз и Виктор вече са се разделили.

# 1 881
Направи ми впечатление, че Лили откакто вкараха новите мъжоря все намила на Натали, че е обвързана. Още като видя, че единия левент се овърта около нея и: Ама, ти каза ли му, че си обвързана?! После обикаля покрай нея и мърмори-Ти, забрави ли Орлин. Ама, нали си обвързана и все в тоя род.
Е, нали точно тя не го искаше Орлин покрай Наталито, а сега не спира да и хортува за него и сакън да не го забрави и пропусне в калабалъка. Що така?!

Защото знае, че Натали е, като магнит за всички новодошли и е съвсем естествено поне един от тримата да се насочи към нея. А тя милата е доста грозничка, па макар и с убийствено тяло, но иска да остане още, за което й трябва мъж, който да й даде роза. Няма време да чака някой да пробва първо при Натали и чак тогава, евентуално, да й обърне внимание на нея.

# 1 882
Вие не знам защо и се присмивате, но аз и днес и завидях на Шермин. Бера грозде, и гледам шумните, колоритни чужденци навън, огряни дори през зимата от слънцето. Изглеждат отзивчиви - постоянно носят я железа, я дърва, я електроуреди - сигурно помагат на съседите. Ех, ако знаех езика им - досега да ми бяха помогнали и на мен. А ако знаех цели 5 езика?!? А аз - и един български не можах да науча като хората. Вярно, френският ми е добър - до ниво, способно да накара и обръгнал каруцар да се изчерви, но като се замисля - полза от него никаква, даже редовно аха да си изям боя, добре, че си тежа на мястото. И като споменах тегло - а ако бях 48 килограма?!? Отдавна я вятъра, я някоя персона със синя кръв, да са ме отнесли в някое шато, където вместо да бера грозде, просто щях да си гледам часовника, за да видя време за коктейли ли е, или за дегустация на новат реколт вино Sad И разбира се, щях да имам време за социални, общественополезни дейности, като например да отида в някое реалити, за да дам възможност на простолюдието да се отърка в мен, и дори да излее злобата и завистта си, от това че съм преуспяла личност. Не че го разбирам това, но щом ги кара да се чувстват по-добре - аз съм широкоскроена душа.

# 1 883
По отношение на Орлин:

Скрит текст:
Доколкото разбрах Орлин ще се жени след два месеца, излишно е за казвам за кого ще се жени. В Монтана се оказва, че е известен този факт.

# 1 884
Много се изложи Виктор снощи.Признавам си, ме съм очаквала от него такова нещо.Хайде тъпия разговор на масата се понасяше до някъде. Ок детинското му повтаряне, че е прав мога да извиня.Обаче тази простотия с гея...Страшна излагация за него.Всеки може да си мисли каквото си иска за другия.Защо му го казва, как може да използва като обида сексуалната ориентация на някого? Нали се има за много умен, зрял.Пълен смях.
Тази смешка с часовника изобщо не ми се и коментира.Как не и омръзна едно и също.И като се усети колко тъпа изглежда с представянето, че е инфлуенсър, побърза да добави езиците, за да замаже положението.
Кристина 😀Колко усилия полага да се прави на класна дама милата.Но вечер умората си казва думата.Тотално изключва, че я снимат явно.Превключва на диалект, почва да се държи просташки.Истинска дама🤣

# 1 885
Аз верно си мисля, че Крисито не е много наясно, че ги снимат вътре. Помня там имаше една сценка в началото дето викаше Петър да си говорели "без камери" Grinning  Mного си чупи образа всеки път в тоя хол. И да пие я видехме, дето уж не пиела.

# 1 886
  • София
Scream интересно
По повод скандала се опитах да си представя обратното нещо. Ако има един нагъл противен мъж, който сипе обиди на кило по всеки, който го погледне накриво и влезе някоя простакеса, която направи същото - дръпне му стола и той падне. Шяхме да се кефим, че си е получил заслуженото. Въпреки че проводника на кармата е противняк също. А сега защитаваме Габи само, защото е жена и по презумпция не трябва да получава такова отношение. Никога, никога, никога не покрепям и съм абсолютно против всякаква проява на агресия между хората, но не ги деля по пол. Никой не заслужава да го мачкат. Но ми се струва, че се мери с двоен аршин и винаги ще има различно отношение.

# 1 887
О, не, няма да защитавам никой, който тръгне да прави такава простотия. Има начин да поставиш някой на място, дори допускам и да му ливнеш чаша в лицето ако много прекали, но това със стола може да свърши много опасно.

# 1 888
Привет, банда!
Чета ви редовно и се забавлявам искрено с вашите коментари.
Едно нещо обаче никой не коментира и се чудя дали не съм разбрала грешно...
Ми в такъв случай няма смисъл да го коментираме и няма как да гадаем дали не си го разбрала грешно.
Не знам защо се очаква от нас да коментираме нещо на база допускания без доказателства.

Като четиримата съдници на Орлин: ти си такъв, такъв и такъв!...
Орлин им отговаря.
- Абе ти май не си ли обратен!
Извинявам се, че не гледам Ергенът с молив и тефтер в ръка😱
Другия път ще съм по-подготвена...
Но даааа, ще търся пак този момент, за да съм сигурна, че има нещо сериозно, което е скрито от зрителя, а не, за да оправдая този... екземпляр.
Твърде далеч съм от агресията под каквато и да е форма ☕
Действително така каза този Радо, но не смятам, че е защото Бланкото му е казала/се е провинила нещо кой знае какво. По-скоро е от типа хора, на които все другите са им виновни, и изобщо не осмисли постъпката си.

# 1 889
Ами ако си говорим и анализираме кой какво е казал, когато невидялата и нечула Киара го попита защо ѝ е бутнал стола, той защо каза "Не я ли чу кво ми каза" а не "Не я ли видя как ме цели с чаши". Сигурно те магически с AI са му сменили думите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт